Ons portfolio

Hier zie je enkele voorbeelden van onze projecten. Dit zijn voornamelijk websites die wij van A tot Z hebben gemaakt, maar ook andere werkzaamheden zoals het optimaliseren van websites voor de zoekmachines, back-office applicaties achter de website, maatwerk modules die door ons geprogrammeerd zijn en ook projecten die wij zelf exploiteren.

« < 1 2 3 4 5 6 > »
24/7 Bestellen - Hoogma Webdesign Beerta

24/7 Bestellen

Eigen bestelwebsite voor restaurants, winkels, kleine webshops en dienstverleners Het bestelsysteem 24/7 Bestellen hebben wij gebouwd toen wij... lees verder »

Verin Gellak, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Verin Gellak, Winschoten

Voor een jonge onderneemster uit Winschoten mochten wij de website Verin Gellak ontwerpen en invullen. Dat deden wij in ons gebruiksvriendelijke... lees verder »

Crete Joy, Kreta, Griekenland - Hoogma Webdesign Beerta

Crete Joy, Kreta, Griekenland

Nieuwe module ontworpen voor ondernemersechtpaar Voor Piet en Tina Gram hebben van vakantieverblijf Crete Joy hebben wij de website mogen inrichten.... lees verder »

Sterke Musea Groningen - Hoogma Webdesign Beerta

Sterke Musea Groningen

Nette website met gebruiksvriendelijk beheersysteem Voor de coöperatie Sterke Musea Groningen maakten wij een website in HWCMS, die door de... lees verder »

Britt Jongman, Zeewolde - Hoogma Webdesign Beerta

Britt Jongman, Zeewolde

Ruimtelijke website met sliderfoto's en diverse modules Voor coaching en adviesbureau Britt Jongman in Zeewolde hebben wij een nette website in... lees verder »

Kamperman Bouw & Ondersteuning, Zuidbroek - Hoogma Webdesign Beerta

Kamperman Bouw & Ondersteuning, Zuidbroek

Extra website i.v.m. uitbreiding ondernemerschap Eduard Kamperman van Kamperman Bouw was al een bekende naam voor ons. Wij hebben enige tijd geleden... lees verder »

Bouwbedrijf E. Roossien, Stadskanaal - Hoogma Webdesign Beerta

Bouwbedrijf E. Roossien, Stadskanaal

Nette website met goede vindbaarheid en optimaal beveiligd Voor ervaren bouwer Eddy Roossien van Bouwbedrijf E. Roossien in Stadskanaal hebben wij... lees verder »

Vermogenbezwaar.nl - Hoogma Webdesign Beerta

Vermogenbezwaar.nl

Website voor bezwaar n.a.v. uitspraak Hoge Raad Voor Johan Kroon in Winschoten hebben wij een website mogen opzetten in HWCMS. Aanleiding hiervoor... lees verder »

Nagelstudio Pijnacker, Pijnacker - Hoogma Webdesign Beerta

Nagelstudio Pijnacker, Pijnacker

Webshop met uitgebreide bestelinformatie en voorraadbeheer Als uitbreiding van de beautysalon wilde de onderneemster achter Nagelstudio Pijnacker een... lees verder »

MMC Security, Geervliet - Hoogma Webdesign Beerta

MMC Security, Geervliet

Serviceaanbod en opvallende slider voor beveiligingsbedrijf Voor Mohammed Zwijnenburg van MMC Security in Geervliet hebben we een nette website... lees verder »

A & S Advies- en Schrijfbureau - Hoogma Webdesign Beerta

A & S Advies- en Schrijfbureau

Nette website in HWCMS Voor Alida en Steffan Michels van A & S Advies en Schrijfbureau in Winschoten hebben wij een nette website opgezet in ons... lees verder »

Veen Hosting & Security, Tjerkwerd - Hoogma Webdesign Beerta

Veen Hosting & Security, Tjerkwerd

Overzichtelijke website met teksten en foto's in HWCMS Voor Rinke van der Veen van beveiligings- en servicesbedrijf Veen Hosting & Security in... lees verder »

Stichting Armslag, Stadskanaal - Hoogma Webdesign Beerta

Stichting Armslag, Stadskanaal

Vernieuwde website voor weggeefwinkel Voor Stichting Armslag in Stadskanaal hebben wij de oude website overgezet in ons eigen HWCMS: een... lees verder »

Museumgemaal Cremer, Termunterzijl - Hoogma Webdesign Beerta

Museumgemaal Cremer, Termunterzijl

Vernieuwde website met veel foto's en eigen teksten Museumgemaal Cremer op Termunterzijl had een nieuwe website nodig, aangezien de oude website... lees verder »

Uw veiligheidsdiensten.nl - Hoogma Webdesign Beerta

Uw veiligheidsdiensten.nl

Nette basic website in HWCMS Voor Uw Veiligheidsdiensten hebben wij een nette HWCMS-website gemaakt en ingericht. Een online visitekaartje met... lees verder »

Uw Salariskantoor - Hoogma Webdesign Beerta

Uw Salariskantoor

Een heldere en nette website Voor Gertie Wieringa van Uw Salariskantoor hebben wij een overzichtelijke website gemaakt en ingericht in HWCMS. Het is... lees verder »

Saro-Security, Purmerend - Hoogma Webdesign Beerta

Saro-Security, Purmerend

Nette website in HWCMS Voor beveiligingsbedrijf Saro-Security in Purmerend hebben wij een nette website opgezet, en deze voorzien van foto's en... lees verder »

BMS Security, Badhoevedorp - Hoogma Webdesign Beerta

BMS Security, Badhoevedorp

Website in HWCMS en instellen van de mail Voor beveiligingsbedrijf BMS Security in Badhoevedorp hebben wij een nette website gebouwd in HWCMS.... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 6 > »
Partner van:
  • Voys  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
Hoogma Webdesign: Al meer dan 20 jaar een begrip! - Hoogma Webdesign Beerta

Hoogma Webdesign: Al meer dan 20 jaar een begrip!

13 mei 2024 - De tijd vliegt! Ons bedrijf in webdesign bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar. Ontdekken, creëren en pionieren in een online wereld. Daarnaast natuurlijk het contact met onze klanten, waar wij al... lees verder »

Bloggen wordt eenvoudig met deze tips! - Hoogma Webdesign Beerta

Bloggen wordt eenvoudig met deze tips!

7 mei 2024 - Houd je ervan om je kennis te delen? Wij ook! Wanneer je de trotse eigenaar of eigenaresse bent van een eigen bedrijf dan raak je vast niet uitgepraat over jouw business en vakgebied. Vergeet niet:... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.