Ons portfolio

Hier zie je enkele voorbeelden van onze projecten. Dit zijn voornamelijk websites die wij van A tot Z hebben gemaakt, maar ook andere werkzaamheden zoals het optimaliseren van websites voor de zoekmachines, back-office applicaties achter de website, maatwerk modules die door ons geprogrammeerd zijn en ook projecten die wij zelf exploiteren.

« < 1 2 3 4 5 6 > »
Watersport Reinders, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Watersport Reinders, Beerta

Mooie en nette website in HWCMS Watersport Reinders in Beerta is gespecialiseerd in de verkoop van betaalbare nieuwe en gebruikte sloepen. Wanneer je ... lees verder »

Brasserie Flair, Gasselte - Hoogma Webdesign Beerta

Brasserie Flair, Gasselte

Website in HWCMS in huisstijl Bij Brasserie Flair in Gasselte staat een enthousiast team van medewerkers klaar om de lekkerste gerechten klaar te make... lees verder »

Toldos Mogán, Gran Canaria - Hoogma Webdesign Beerta

Toldos Mogán, Gran Canaria

Representatieve website luifelverkoop Voor deze internationale klant hebben wij een mooie tweetalige website mogen maken in HWCMS. De verkoper van zon... lees verder »

Speedyellow.com, Oude Tonge - Hoogma Webdesign Beerta

Speedyellow.com, Oude Tonge

Grote maatwerk advertentiesite Speedyellow.com is een nieuw bedrijf en gaat de online advertentiemarkt veroveren. Wij hadden de eer om de maatwerk web... lees verder »

Jongert BV, Wieringerwerf - Hoogma Webdesign Beerta

Jongert BV, Wieringerwerf

Maatwerk website jachtbouwer Jongert bouwt al sinds 1953 luxe zeiljachten. Wij hadden de eer om een mooie maatwerk website te bouwen met een luxe uits... lees verder »

Roy's Special Tools, Dedemsvaart - Hoogma Webdesign Beerta

Roy's Special Tools, Dedemsvaart

Webshop speciaal gereedschap Voor Roy's Special Tools uit Dedemsvaart hebben we een krachtige webshop gebouwd met ons content management system HWCMS.... lees verder »

Riks Advies, Voorschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Riks Advies, Voorschoten

CMS website administratiekantoor De oude statische website van Riks Advies hebben we jaren geleden gebouwd en deze was aan vervanging toe. We hebben e... lees verder »

Kamperman Grondwerk, Zuidbroek - Hoogma Webdesign Beerta

Kamperman Grondwerk, Zuidbroek

CMS website met goede teksten Voor Eduard Kamperman uit Scheemda hebben we een nieuwe website gemaakt en alle teksten herschreven. De website bevat ee... lees verder »

Welzijnszorg Groei!, Stadskanaal - Hoogma Webdesign Beerta

Welzijnszorg Groei!, Stadskanaal

Nieuwe website na grote hack De oude Wordpresswebsite was gehackt en honderden pagina's met Japanse tekst waren toegevoegd en geïndexeerd door Google... lees verder »

Secupart BV, Didam - Hoogma Webdesign Beerta

Secupart BV, Didam

Beveiligingsbedrijf Secupart BV Het allround beveiligingsbedrijf Secupart BV uit Didam levert landelijke beveiligingsdiensten en is vooral gespecialis... lees verder »

HSM Safety BV, Emmen - Hoogma Webdesign Beerta

HSM Safety BV, Emmen

Beveiligingsbedrijf HSM Safety Voor het beveiligingsbedrijf HSM Safety BV hebben we een simpele website gemaakt met ons content management system HWCM... lees verder »

Security Noord Nieuwenhuis, Drachten - Hoogma Webdesign Beerta

Security Noord Nieuwenhuis, Drachten

Webshop camerabeveiliging Voor het allround beveiligingsbedrijf Security Noord Nieuwenhuis uit Drachten hebben we een nieuwe website gebouwd. Bij het ... lees verder »

Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij JH, Heiligerlee - Hoogma Webdesign Beerta

Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij JH, Heiligerlee

CMS-website voor Jan Heeres Voor Jan Heeres van Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij JH hebben we een nieuwe frisse website gemaakt in de kleuren van h... lees verder »

WoW Beauty, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

WoW Beauty, Winschoten

Strakke website opgezet met HWCMS Voor Nagelstudio WoW Beauty uit Winschoten hebben we een strakke, stijlvolle website gebouwd met ons content managem... lees verder »

Mirjam’s Nagelstudio, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Mirjam’s Nagelstudio, Beerta

CMS-website nagelstudio Voor Mirjam’s Nagelstudio hebben we een frisse nieuwe website gebouwd in haar favoriete kleur. De website is nu weer goed bi... lees verder »

RUN, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

RUN, Winschoten

Nieuwe RUN website De oude website van de RUN Winschoten voldeed niet meer aan de huidige eisen en was erg lastig bij te werken. We hebben een nieuwe ... lees verder »

Rehab Action, Inc., Florida - Hoogma Webdesign Beerta

Rehab Action, Inc., Florida

Amerikaanse health care website Voor onze Amerikaanse klant uit Florida Rehab Action, Inc. hebben we een nieuwe website mogen bouwen met ons content m... lees verder »

Praktijk PrimaVera, Finsterwolde - Hoogma Webdesign Beerta

Praktijk PrimaVera, Finsterwolde

Nieuwe CMS website De oude website van Praktijk PrimaVera voldeed niet meer aan de huidige eisen en had de nodige beveiligingsproblemen. Daarom hebben... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 6 > »
Partner van:
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
Bijhouden wat bezoekers doen op jouw website? - Hoogma Webdesign Beerta

Bijhouden wat bezoekers doen op jouw website?

24 november 2022 - Vind jij het leuk om het bezoekersverkeer van jouw website te analyseren? Wil jij bijvoorbeeld weten hoe oud je bezoekers zijn, waar ze vandaan komen, of op wat v... lees verder »

Hulp en advies bij het ondernemen - Hoogma Webdesign Beerta

Hulp en advies bij het ondernemen

21 oktober 2022 - Ben jij een startende ondernemer, of al langer de trotse eigenaar of eigenaresse van een eigen zaak? Dan weet je waarschijnlijk dat je als 'eigen baas' nooit écht... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.