Ons portfolio

Hier zie je enkele voorbeelden van onze projecten. Dit zijn voornamelijk websites die wij van A tot Z hebben gemaakt, maar ook andere werkzaamheden zoals het optimaliseren van websites voor de zoekmachines, back-office applicaties achter de website, maatwerk modules die door ons geprogrammeerd zijn en ook projecten die wij zelf exploiteren.

« < 1 2 3 4 5 6 > »
Saro-Security, Purmerend - Hoogma Webdesign Beerta

Saro-Security, Purmerend

Nette website in HWCMS Voor beveiligingsbedrijf Saro-Security in Purmerend hebben wij een nette website opgezet, en deze voorzien van foto's en... lees verder »

BMS Security, Badhoevedorp - Hoogma Webdesign Beerta

BMS Security, Badhoevedorp

Website in HWCMS en instellen van de mail Voor beveiligingsbedrijf BMS Security in Badhoevedorp hebben wij een nette website gebouwd in HWCMS.... lees verder »

Loyaal Beveiliging, Waddinxveen - Hoogma Webdesign Beerta

Loyaal Beveiliging, Waddinxveen

Loyaal Beveiliging in Waddinxveen verzorgt beveiliging in de logistiek en in de zorg, maar je kunt hier tevens terecht voor evenementen- en... lees verder »

Hoogheem Logies, Nieuwolda - Hoogma Webdesign Beerta

Hoogheem Logies, Nieuwolda

Website in HWCMS met fotoalbum Heb je er altijd al eens van gedroomd om te overnachten in een authentieke omgeving van de 18e eeuw? Bij Hoogheem... lees verder »

De Parel, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

De Parel, Beerta

Website met bestelsysteem op 24/7 Bestellen.nl Voor de lekkerste pizza's en grillgerechten van Beerta en omstreken kun je terecht bij De Parel in... lees verder »

Stal Esther, Midwolda - Hoogma Webdesign Beerta

Stal Esther, Midwolda

Website met tekst en foto's in HWCMS Stal Esther in Midwolda is een professionele pensionstal met persoonlijke aandacht voor paard én... lees verder »

Watersport Reinders, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Watersport Reinders, Beerta

Mooie en nette website in HWCMS Watersport Reinders in Beerta is gespecialiseerd in de verkoop van betaalbare nieuwe en gebruikte sloepen. Wanneer je... lees verder »

Brasserie Flair, Gasselte - Hoogma Webdesign Beerta

Brasserie Flair, Gasselte

Website in HWCMS in huisstijl Bij Brasserie Flair in Gasselte staat een enthousiast team van medewerkers klaar om de lekkerste gerechten klaar te... lees verder »

Speedyellow.com, Oude Tonge - Hoogma Webdesign Beerta

Speedyellow.com, Oude Tonge

Grote maatwerk advertentiesite Speedyellow.com is een nieuw bedrijf en gaat de online advertentiemarkt veroveren. Wij hadden de eer om de maatwerk... lees verder »

Jongert BV, Wieringerwerf - Hoogma Webdesign Beerta

Jongert BV, Wieringerwerf

Maatwerk website jachtbouwer Jongert bouwt al sinds 1953 luxe zeiljachten. Wij hadden de eer om een mooie maatwerk website te bouwen met een luxe... lees verder »

Roy's Special Tools, Dedemsvaart - Hoogma Webdesign Beerta

Roy's Special Tools, Dedemsvaart

Webshop speciaal gereedschap Voor Roy's Special Tools uit Dedemsvaart hebben we een krachtige webshop gebouwd met ons content management system... lees verder »

Riks Advies, Voorschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Riks Advies, Voorschoten

CMS website administratiekantoor De oude statische website van Riks Advies hebben we jaren geleden gebouwd en deze was aan vervanging toe. We hebben... lees verder »

Kamperman Grondwerk, Zuidbroek - Hoogma Webdesign Beerta

Kamperman Grondwerk, Zuidbroek

CMS website met goede teksten Voor Eduard Kamperman uit Scheemda hebben we een nieuwe website gemaakt en alle teksten herschreven. De website bevat... lees verder »

Welzijnszorg Groei!, Stadskanaal - Hoogma Webdesign Beerta

Welzijnszorg Groei!, Stadskanaal

Nieuwe website na grote hack De oude Wordpresswebsite was gehackt en honderden pagina's met Japanse tekst waren toegevoegd en geïndexeerd door... lees verder »

HSM Safety BV, Emmen - Hoogma Webdesign Beerta

HSM Safety BV, Emmen

Beveiligingsbedrijf HSM Safety Voor het beveiligingsbedrijf HSM Safety BV hebben we een simpele website gemaakt met ons content management system... lees verder »

Security Noord Nieuwenhuis, Drachten - Hoogma Webdesign Beerta

Security Noord Nieuwenhuis, Drachten

Webshop camerabeveiliging Voor het allround beveiligingsbedrijf Security Noord Nieuwenhuis uit Drachten hebben we een nieuwe website gebouwd. Bij het... lees verder »

Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij JH, Heiligerlee - Hoogma Webdesign Beerta

Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij JH, Heiligerlee

CMS-website voor Jan Heeres Voor Jan Heeres van Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij JH hebben we een nieuwe frisse website gemaakt in de kleuren van... lees verder »

Mirjam’s Nagelstudio, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Mirjam’s Nagelstudio, Beerta

CMS-website nagelstudio Voor Mirjam’s Nagelstudio hebben we een frisse nieuwe website gebouwd in haar favoriete kleur. De website is nu weer goed... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 6 > »
Partner van:
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
Aandelen kopen? Let op voor boiler-room fraude! - Hoogma Webdesign Beerta

Aandelen kopen? Let op voor boiler-room fraude!

31 mei 2023 - Heb je een mooi aanbod gekregen voor het aankopen van aandelen of financiële producten, maar twijfel je nog? Wellicht ben jij benaderd door een boiler room-fraudeur en is het jouw "gut feeling" dat... lees verder »

Probleemoplossing synchronisatiefout IMAP in Outlook op Mac (Apple) - Hoogma Webdesign Beerta

Probleemoplossing synchronisatiefout IMAP in Outlook op Mac (Apple)

18 april 2023 - Voor een klant zijn we even bezig geweest het antwoord te vinden op deze specifieke vraag: Waarom lukte het niet om te synchroniseren met behulp van IMAP in Outlook op een Mac (Apple computer)? Omdat... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.