Ons portfolio

Hier zie je enkele voorbeelden van onze projecten. Dit zijn voornamelijk websites die wij van A tot Z hebben gemaakt, maar ook andere werkzaamheden zoals het optimaliseren van websites voor de zoekmachines, back-office applicaties achter de website, maatwerk modules die door ons geprogrammeerd zijn en ook projecten die wij zelf exploiteren.

« < 1 2 3 4 5 6 > »
MD Security, _s-Hertogenbosch - Hoogma Webdesign Beerta

MD Security, _s-Hertogenbosch

CMS website en webhosting Voor onze klant MD Security uit 's-Hertogenbosch hebben we een strakke website mogen bouwen met ons eigen CMS-systeem. Deze ... lees verder »

Textfix, Finsterwolde - Hoogma Webdesign Beerta

Textfix, Finsterwolde

Ontwerp logo, huisstijl en website Voor het creatieve tekstbureau Textfix uit Finsterwolde mochten wij het hele plaatje in orde maken. Het logo en de... lees verder »

Secusoft, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Secusoft, Beerta

Website in eigen CMS Secusoft is een zeer geavanceerd en beveiligd online softwarepakket voor de beveiligingsbranche. De website is gebouwd met ons e... lees verder »

Kamperman Grondwerk, Scheemda - Hoogma Webdesign Beerta

Kamperman Grondwerk, Scheemda

Facturatie, calculatie en CRM Voor Kamperman Grondwerk uit Scheemda hebben we een prachtige maatwerk opdracht uitgevoerd. Achter een beveiligd deel ... lees verder »

Bosker Meubelen, Siddeburen - Hoogma Webdesign Beerta

Bosker Meubelen, Siddeburen

Website, content en social media Bosker Meubelen uit Siddeburen hebben we geheel mogen ontzorgen wat betreft alle internetzaken. We verzorgen de domei... lees verder »

Truckinterieur De Regt, Ter Apel - Hoogma Webdesign Beerta

Truckinterieur De Regt, Ter Apel

Logo, webshop en hosting Truckinterieur De Regt uit Ter Apel, een jonge ondernemer vol met creatieve ideeën om het interieur van uw vrachtwagen mooie... lees verder »

Florius Isolatie, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Florius Isolatie, Winschoten

Totaalpakket met CMS Voor het nieuwe bedrijf Florius Isolatie hebben we een totaalpakket mogen leveren. Het getekende logoconcept hebben we omgebouwd... lees verder »

Tapijt Paradijs, Oude Pekela - Hoogma Webdesign Beerta

Tapijt Paradijs, Oude Pekela

CMS website visitekaartjes Voor Tapijt Paradijs hebben een een speciale klus mogen doen. Dankzij onze bemiddeling hebben we de domeinnaam tapijtparadi... lees verder »

Bootverhuur Beerta, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Bootverhuur Beerta, Beerta

Logo, huisstijl en website Bootverhuur Beerta, een nieuw bedrijf in ons dorp waarvoor we het complete pakket hebben mogen regelen. We hebben het logo... lees verder »

Slagerij Wiebrands, Bellingwolde - Hoogma Webdesign Beerta

Slagerij Wiebrands, Bellingwolde

CMS website, domeinen en hosting Voor Edwin Wiebrands van Slagerij Wiebrands uit Bellingwolde, een begrip in de regio Oost-Groningen met heerlijke amb... lees verder »

AB Oldambt, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

AB Oldambt, Winschoten

Maatwerk website + hosting Voor Administratie & Budgetservice Oldambt hebben we een simpele, krachtige en goed geoptimaliseerde maatwerk website g... lees verder »

Klooster Reizen Reisburo BV, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Klooster Reizen Reisburo BV, Winschoten

Maatwerk website Klooster Reizen is met 5 reisbureaus een begrip in de regio. Wij hadden de eer om een nieuwe maatwerk website te mogen bouwen. De web... lees verder »

Diyar Mangal, Groningen - Hoogma Webdesign Beerta

Diyar Mangal, Groningen

Website met ons CMS Voor het typische Turks restaurant Diyar Mangal hebben we een nieuwe website gebouwd. De website draait op ons eigen HWCMS-systeem... lees verder »

Jachthaven Zuidbroek, Zuidbroek - Hoogma Webdesign Beerta

Jachthaven Zuidbroek, Zuidbroek

Duidelijke en frisse website Voor Jachthaven Zuidbroek hebben we een nieuwe frisse website gemaakt die uiteraard prima werkt op mobiele telefoons en t... lees verder »

Spandoekstore.com, Nieuwe Pekela - Hoogma Webdesign Beerta

Spandoekstore.com, Nieuwe Pekela

Maatwerk productensite Voor HH3 Media uit Nieuwe Pekela hebben we een maatwerk productenwebsite gebouwd met de naam Spandoekstore.com. De website is r... lees verder »

Advantage Composite BV, Makkum - Hoogma Webdesign Beerta

Advantage Composite BV, Makkum

Responsive website Voor Advantage Composite BV hebben we een nieuwe responsive website gemaakt op basis van een bestaand ontwerp, gebruikt voor de doc... lees verder »

Business Networking & more, Oude Pekela - Hoogma Webdesign Beerta

Business Networking & more, Oude Pekela

Clubsite Voor de gerenommeerde netwerkclub van Eddy Woltjer, Business Networking & more, hebben we een nieuwe website gebouwd. Uiteraard is de web... lees verder »

Gereedschapknaller.nl, Bellingwolde - Hoogma Webdesign Beerta

Gereedschapknaller.nl, Bellingwolde

Maatwerk webshop Voor Gereedschapknaller.nl uit Bellingwolde hebben we een grote, krachtige maatwerk webshop gebouwd. De shop is uitgerust met alle de... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 6 > »
Partner van:
API-koppeling met Google Agenda gemaakt - Hoogma Webdesign Beerta

API-koppeling met Google Agenda gemaakt

12 april 2021 - Wij laten je graag zien waar wij ons mee bezig houden. Op dit moment leggen we de laatste hand aan een API-koppeling met Google Agenda. Dat is een handige manier om ... lees verder »

Do's en don'ts om te voorkomen dat jouw mails in de spambox belanden - Hoogma Webdesign Beerta

Do's en don'ts om te voorkomen dat jouw mails in de spambox belanden

16 maart 2021 - Mailproblemen Wij zijn de laatste tijd veel gebeld door klanten die problemen hebben met het verzenden van de mail. Hun e-mails komen niet aan bij de ontvangers, of... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.