Ons portfolio

Hier zie je enkele voorbeelden van onze projecten. Dit zijn voornamelijk websites die wij van A tot Z hebben gemaakt, maar ook andere werkzaamheden zoals het optimaliseren van websites voor de zoekmachines, back-office applicaties achter de website, maatwerk modules die door ons geprogrammeerd zijn en ook projecten die wij zelf exploiteren.

« < 1 2 3 4 5 6 > »
Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse, Midwolda - Hoogma Webdesign Beerta

Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse, Midwolda

Nieuwe pannenkoekenwebsite Voor Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse hebben we een nieuwe website gebouwd met ons content management system HWCMS. De webs... lees verder »

Quality Security Europe BV, Woerden - Hoogma Webdesign Beerta

Quality Security Europe BV, Woerden

Tweetalig beveiligingsbedrijf Voor het beveiligingsbedrijf Quality Security Europe BV hebben wij een website gebouwd met ons content management system... lees verder »

Rebreatherpro Training Ltd., Lutterworth, Engeland - Hoogma Webdesign Beerta

Rebreatherpro Training Ltd., Lutterworth, Engeland

Webshop duikuitrusting Dave Gration is met zijn bedrijf Rebreatherpro Training Ltd. een van onze eerste klanten sinds Hoogma Webdesign in 2003 begon. ... lees verder »

Schildersbedrijf Klein, Westerlee - Hoogma Webdesign Beerta

Schildersbedrijf Klein, Westerlee

Duidelijke responsive website Voor Schildersbedrijf Klein uit Westerlee hebben we een nieuwe website geleverd met een diashow die we op YouTube hebben... lees verder »

Het Winschoter Stadsjournaal, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Het Winschoter Stadsjournaal, Winschoten

Nieuwe site nadat oude website was gehackt Voor Stichting Het Winschoter Stadsjournaal hebben we een nieuwe website mogen bouwen nadat hun oude websit... lees verder »

Lanciers Security, Apeldoorn - Hoogma Webdesign Beerta

Lanciers Security, Apeldoorn

Mooie responsive website met HWCMS Voor Lanciers Security uit Apeldoorn hebben wij alle internetzaken mogen regelen. Van mailaccounts, hosting en ook ... lees verder »

Autobedrijf D.Mulder, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Autobedrijf D.Mulder, Winschoten

Maatwerk website met occasions Voor Autobedrijf D. Mulder uit Winschoten hebben we een maatwerk website gemaakt. Een website met een strakke look en e... lees verder »

Kiëta Koi, Veendam - Hoogma Webdesign Beerta

Kiëta Koi, Veendam

Website, webshop en opzet social media Voor de koispecialisten Kiëta Koi uit Veendam verzorgen we het totaalpakket: De website, domeinen, hosting, be... lees verder »

HW Seeds, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

HW Seeds, Winschoten

Maatwerk in 5 talen HW Seeds uit Winschoten is een uniek bedrijf gespecialiseerd in de veredeling van tomatenrassen. Wij hebben de mooie opdracht gekr... lees verder »

Secusoft, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Secusoft, Beerta

Beveiligd backofficesysteem Voor de particuliere beveiligingsbranche hebben we Secusoft ontwikkeld, dé software voor beveiligers. Dit is een zeer com... lees verder »

MD Security, _s-Hertogenbosch - Hoogma Webdesign Beerta

MD Security, _s-Hertogenbosch

CMS website en webhosting Voor onze klant MD Security uit 's-Hertogenbosch hebben we een strakke website mogen bouwen met ons eigen CMS-systeem. Deze ... lees verder »

Textfix, Finsterwolde - Hoogma Webdesign Beerta

Textfix, Finsterwolde

Ontwerp logo, huisstijl en website Voor het creatieve tekstbureau Textfix uit Finsterwolde mochten wij het hele plaatje in orde maken. Het logo en de... lees verder »

Secusoft, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Secusoft, Beerta

Website in eigen CMS Secusoft is een zeer geavanceerd en beveiligd online softwarepakket voor de beveiligingsbranche. De website is gebouwd met ons e... lees verder »

Kamperman Grondwerk, Scheemda - Hoogma Webdesign Beerta

Kamperman Grondwerk, Scheemda

Facturatie, calculatie en CRM Voor Kamperman Grondwerk uit Scheemda hebben we een prachtige maatwerk opdracht uitgevoerd. Achter een beveiligd deel ... lees verder »

Bosker Meubelen, Siddeburen - Hoogma Webdesign Beerta

Bosker Meubelen, Siddeburen

Website, content en social media Bosker Meubelen uit Siddeburen hebben we geheel mogen ontzorgen wat betreft alle internetzaken. We verzorgen de domei... lees verder »

Truckinterieur De Regt, Ter Apel - Hoogma Webdesign Beerta

Truckinterieur De Regt, Ter Apel

Logo, webshop en hosting Truckinterieur De Regt uit Ter Apel, een jonge ondernemer vol met creatieve ideeën om het interieur van uw vrachtwagen mooie... lees verder »

Florius Isolatie, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Florius Isolatie, Winschoten

Totaalpakket met CMS Voor het nieuwe bedrijf Florius Isolatie hebben we een totaalpakket mogen leveren. Het getekende logoconcept hebben we omgebouwd... lees verder »

Tapijt Paradijs, Oude Pekela - Hoogma Webdesign Beerta

Tapijt Paradijs, Oude Pekela

CMS website visitekaartjes Voor Tapijt Paradijs hebben een een speciale klus mogen doen. Dankzij onze bemiddeling hebben we de domeinnaam tapijtparadi... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 6 > »
Partner van:
Altijd een veilige verbinding met VPN - Hoogma Webdesign Beerta

Altijd een veilige verbinding met VPN

14 september 2021 - Als je veel onderweg bent ontkom je er niet aan dat je online gaat op andere plekken dan thuis. Je maakt dan vast wel eens gebruik van een openbaar netwerk. Maar... lees verder »

API-koppeling Google Cloud Storage gebouwd - Hoogma Webdesign Beerta

API-koppeling Google Cloud Storage gebouwd

27 augustus 2021 - Voor een goede samenwerking tussen twee digitale systemen is een API-koppeling onmisbaar. Het bouwen van een dergelijke koppeling is specialistisch werk, er gaat ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.