Keizer Staingoud, Winschoten

Keizer Staingoud, Winschoten Hoogma Webdesign Beerta

Voor de sympathieke ondernemers achter Keizer StainGoud in Winschoten Daan en Marjolein, hebben wij twee websites mogen opleveren. Een daarvan is voor het metsel, voeg- en timmerbedrijf Keizer Staingoud. De website toont de diverse diensten en mogelijkheden die het bedrijf biedt, en heeft o.a. een portfolio- en een dienstenmodule, contactpagina, extra pagina webformulier voor het aanvragen van een offerte, en natuurlijk de, in dit geval zeer belangrijke, verwijzing naar de socials.

Mond-op-mondreclame en veel social posts
Keizer StainGoud is een bedrijf waar men van aanpakken weet. Met een tiental medewerkers wordt een ruime, diverse klantenkring bediend, ontstaan door goede recensies (mond-op-mondreclame) en door het delen van tal van projectfoto's van het werk op social media, zoals Facebook.

Heb jij metselwerk in Groningen, Friesland of Drenthe dat je vakkundig wilt laten uitvoeren? Dit kan zowel binnen als buiten, nieuwbouw of verbouw zijn. Neem dan eens een kijkje op de website en Facebookpagina van Keizer Staingoud en laat je aangenaam verrassen.

Meer informatie op: https://www.keizerstaingoud.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.