Keizer Staingoud, Winschoten

Keizer Staingoud, Winschoten Hoogma Webdesign Beerta

Voor de sympathieke ondernemers achter Keizer StainGoud in Winschoten Daan en Marjolein, hebben wij twee websites mogen opleveren. Een daarvan is voor het metsel, voeg- en timmerbedrijf Keizer Staingoud. De website toont de diverse diensten en mogelijkheden die het bedrijf biedt, en heeft o.a. een portfolio- en een dienstenmodule, contactpagina, extra pagina webformulier voor het aanvragen van een offerte, en natuurlijk de, in dit geval zeer belangrijke, verwijzing naar de socials.

Mond-op-mondreclame en veel social posts
Keizer StainGoud is een bedrijf waar men van aanpakken weet. Met een tiental medewerkers wordt een ruime, diverse klantenkring bediend, ontstaan door goede recensies (mond-op-mondreclame) en door het delen van tal van projectfoto's van het werk op social media, zoals Facebook.

Heb jij metselwerk in Groningen, Friesland of Drenthe dat je vakkundig wilt laten uitvoeren? Dit kan zowel binnen als buiten, nieuwbouw of verbouw zijn. Neem dan eens een kijkje op de website en Facebookpagina van Keizer Staingoud en laat je aangenaam verrassen.

Meer informatie op: https://www.keizerstaingoud.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Voys  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie - Hoogma Webdesign Beerta

Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie

5 juni 2024 - Maak je vaak gebruik van tweestapsverificatie (2FA) of MFA (Multi Factor Authentication), dan ben je bewust bezig met online veiligheid. Maar ook hierbij blijft het opletten! Scammers kunnen namelijk... lees verder »

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu? - Hoogma Webdesign Beerta

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu?

3 juni 2024 - Een van de grootste uitdagingen bij het bestrijden van phishingaanvallen is het feit dat medewerkers niet altijd durven toe te geven dat ze op een phishinglink hebben geklikt. Er zijn verschillende... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.