Stichting MFC De Hardenberg, Finsterwolde

Stichting MFC De Hardenberg, Finsterwolde Hoogma Webdesign Beerta

Nette website met knop voor donatie
Voor André Hateboer van Stichting MFC De Hardenberg hebben wij een nette website gemaakt waarmee de stichting belanghebbenden op de hoogte kan houden van de laatste ontwikkelingen omtrent overname van sportcomplex De Hardenberg in Finsterwolde. Omdat dit een stichting betreft, en wij de gedachtengang van de stichting ondersteunen, hebben wij dit tegen kostprijs gedaan.

Stichting MFC De Hardenberg is opgericht naar aanleiding van het voornemen van de gemeente Oldambt om het sportcomplex medio 2023 te sluiten. Vele inwoners van Finsterwolde, Beerta en omstreken genieten van de faciliteiten die De Hardenberg biedt en men kan zich er niet bij neerleggen dat dit straks allemaal verleden tijd zal zijn.

Website onmisbaar bij nieuwsverspreiding en donateurwerving
Een groep gemotiveerde betrokkenen, waaronder André Hateboer, heeft naar aanleiding hiervan een stichting opgericht en is op dit moment voornemens het sportcomplex van de gemeente te kopen. Zoals begrijpelijk zijn omwonenden en geïnteresseerden zeer betrokken en daarom was een nette website, naast de Facebookpagina, onmisbaar om mensen op de hoogte te houden van nieuws en ontwikkelingen omtrent de overname.

Omdat er bij overname hulp van vrijwilligers nodig zal zijn bevat de website een pagina war je je kunt aanmelden als vrijwilliger. Tevens is er een donatieknop, mensen die De Hardenberg een warm hart toedragen kunnen via deze weg een donatie doen.

Ben je benieuwd naar de website of wil je meer weten over MFC De Hardenberg? Bezoek mfcdehardenberg.nl.

Meer informatie op: https://www.mfcdehardenberg.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
Aandelen kopen? Let op voor boiler-room fraude! - Hoogma Webdesign Beerta

Aandelen kopen? Let op voor boiler-room fraude!

31 mei 2023 - Heb je een mooi aanbod gekregen voor het aankopen van aandelen of financiële producten, maar twijfel je nog? Wellicht ben jij benaderd door een boiler room-fraudeur en is het jouw "gut feeling" dat... lees verder »

Probleemoplossing synchronisatiefout IMAP in Outlook op Mac (Apple) - Hoogma Webdesign Beerta

Probleemoplossing synchronisatiefout IMAP in Outlook op Mac (Apple)

18 april 2023 - Voor een klant zijn we even bezig geweest het antwoord te vinden op deze specifieke vraag: Waarom lukte het niet om te synchroniseren met behulp van IMAP in Outlook op een Mac (Apple computer)? Omdat... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.