Stichting MFC De Hardenberg, Finsterwolde

Stichting MFC De Hardenberg, Finsterwolde Hoogma Webdesign Beerta

Nette website met knop voor donatie
Voor André Hateboer van Stichting MFC De Hardenberg hebben wij een nette website gemaakt waarmee de stichting belanghebbenden op de hoogte kan houden van de laatste ontwikkelingen omtrent overname van sportcomplex De Hardenberg in Finsterwolde. Omdat dit een stichting betreft, en wij de gedachtengang van de stichting ondersteunen, hebben wij dit tegen kostprijs gedaan.

Stichting MFC De Hardenberg is opgericht naar aanleiding van het voornemen van de gemeente Oldambt om het sportcomplex medio 2023 te sluiten. Vele inwoners van Finsterwolde, Beerta en omstreken genieten van de faciliteiten die De Hardenberg biedt en men wil zich er niet bij neerleggen dat dit straks allemaal verleden tijd zal zijn.

Website onmisbaar bij nieuwsverspreiding en donateurwerving
Een groep gemotiveerde betrokkenen, waaronder André Hateboer, heeft de stichting opgericht met het voornemen het sportcomplex van de gemeente te kopen. Zoals begrijpelijk zijn omwonenden en geïnteresseerden zeer betrokken en daarom was een nette website, naast de Facebookpagina, onmisbaar om mensen op de hoogte te houden van nieuws en ontwikkelingen omtrent de overname.

Om het ontvangen van donaties eenvoudig te maken, hebben wij een donatiepagina gebouwd waarmee de stichting veilig donaties kan ontvangen van bezoekers. Dit werkt via het bekende betaalsysteem Mollie, dat wij tevens gebruiken voor onze webshops.

Ben je benieuwd naar de website of wil je meer weten over MFC De Hardenberg? Bezoek mfcdehardenberg.nl.

Meer informatie op: https://www.stichtingmfcdehardenberg.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Voys  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
Hoogma Webdesign: Al meer dan 20 jaar een begrip! - Hoogma Webdesign Beerta

Hoogma Webdesign: Al meer dan 20 jaar een begrip!

13 mei 2024 - De tijd vliegt! Ons bedrijf in webdesign bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar. Ontdekken, creëren en pionieren in een online wereld. Daarnaast natuurlijk het contact met onze klanten, waar wij al... lees verder »

Bloggen wordt eenvoudig met deze tips! - Hoogma Webdesign Beerta

Bloggen wordt eenvoudig met deze tips!

7 mei 2024 - Houd je ervan om je kennis te delen? Wij ook! Wanneer je de trotse eigenaar of eigenaresse bent van een eigen bedrijf dan raak je vast niet uitgepraat over jouw business en vakgebied. Vergeet niet:... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.