Secusoft rapportagesoftware

Secusoft rapportagesoftware Hoogma Webdesign Beerta

Naast websites bouwen houdt eigenaar van Hoogma Webdesign Leo Hoogma zich ook bezig met software development. Hij ontwikkelde Secusoft, een uniek rapportage-, registratie- en facturatiesysteem voor de backoffice van ondernemingen in diverse branches. Zoals bijvoorbeeld de beveiligingsbranche.

Rapportage is een belangrijk onderdeel van Secusoft. Om de veelzijdige rapportagemogelijkheden nog beter onder de aandacht te brengen, hebben wij een website ingericht die volledig in het teken staat van het rapportagemodules van de software: Rapportagesoftware.nl.

Gecertificeerde rapportagesoftware
Secusoft biedt de mogelijkheid om op eenvoudige wijze mutaties, maar ook proces-verbaal, servicebonnen, ronderapporten, sleutelregistraties en meer op te maken. Dat gebeurt in een extreem beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving, waarin tevens alle bedrijfs-, personeels- en klantgegevens kunnen worden opgeslagen.

Secusoft heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare, waardige softwarepartner, tot tevredenheid van een groeiend aantal eindgebruikers in diverse branches in Nederland, Suriname, Curaçao en België. Ben je benieuwd naar de website? Klik op de onderstaande button om deze te bezoeken.

Meer informatie op: https://www.rapportagesoftware.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Herken jij webshopfraude? Hoogma Webdesign helpt! - Hoogma Webdesign Beerta

Herken jij webshopfraude? Hoogma Webdesign helpt!

6 november 2023 - Recent werd bekend dat er veel meer oplichters actief zijn in de webshopbranche dan aanvankelijk gedacht. Ook ontwikkelen ze zich snel qua uitstraling en wordt het voor consumenten moeilijker om het... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.