Secusoft rapportagesoftware

Secusoft rapportagesoftware Hoogma Webdesign Beerta

Naast websites bouwen houdt eigenaar van Hoogma Webdesign Leo Hoogma zich ook bezig met software development. Hij ontwikkelde Secusoft, een uniek rapportage-, registratie- en facturatiesysteem voor de backoffice van ondernemingen in diverse branches. Zoals bijvoorbeeld de beveiligingsbranche.

Rapportage is een belangrijk onderdeel van Secusoft. Om de veelzijdige rapportagemogelijkheden nog beter onder de aandacht te brengen, hebben wij een website ingericht die volledig in het teken staat van het rapportagemodules van de software: Rapportagesoftware.nl.

Gecertificeerde rapportagesoftware
Secusoft biedt de mogelijkheid om op eenvoudige wijze mutaties, maar ook proces-verbaal, servicebonnen, ronderapporten, sleutelregistraties en meer op te maken. Dat gebeurt in een extreem beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving, waarin tevens alle bedrijfs-, personeels- en klantgegevens kunnen worden opgeslagen.

Secusoft heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare, waardige softwarepartner, tot tevredenheid van een groeiend aantal eindgebruikers in diverse branches in Nederland, Suriname, Curaçao en België. Ben je benieuwd naar de website? Klik op de onderstaande button om deze te bezoeken.

Meer informatie op: https://www.rapportagesoftware.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Voys  Hoogma Webdesign Beerta
Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie - Hoogma Webdesign Beerta

Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie

5 juni 2024 - Maak je vaak gebruik van tweestapsverificatie (2FA) of MFA (Multi Factor Authentication), dan ben je bewust bezig met online veiligheid. Maar ook hierbij blijft het opletten! Scammers kunnen namelijk... lees verder »

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu? - Hoogma Webdesign Beerta

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu?

3 juni 2024 - Een van de grootste uitdagingen bij het bestrijden van phishingaanvallen is het feit dat medewerkers niet altijd durven toe te geven dat ze op een phishinglink hebben geklikt. Er zijn verschillende... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.