Sportbedrijf MFC De Hardenberg, Finsterwolde

Sportbedrijf MFC De Hardenberg, Finsterwolde Hoogma Webdesign Beerta

In navolging van een website voor Stichting MFC De Hardenberg, hebben wij nu ook een website mogen opzetten voor Sportbedrijf MFC De Hardenberg in Finsterwolde.

Toen werd gemeend dat het veel gebruikte sportcomplex in Finsterwolde zijn deuren moest sluiten, had men niet gerekend op het massale verzet dat vanuit gebruikers en omwonenden van het sportcomplex zou komen. En dankzij deze reuring, én de tomeloze inzet van vrijwilligers, donateurs en overige geïnteresseerden leidde het er uiteindelijk toe dat MFC DE Hardenberg kon worden overgenomen door de stichting, en het complex zijn belangrijke rol als sportief onderkomen kon blijven behouden.

Vandaag de dag hebben hier nog steeds tal van kinderen zwemles, en komt jong en oud water- en sportliefhebber er samen om te feesten, te sporten en te socializen, in dit gezellige en moderne sportcomplex.

HWCMS-website: Veilig, snel en gebruiksvriendelijk
Wij hebben de website opgezet in HWCMS, omdat dit een veilig en eenvoudig te gebruiken systeem betreft. De techniek achter HWCMS is door ons zelf ontwikkeld, wat ervoor zorgt dat wij dit websitebeheersysteem te allen tijde up-to-date en goed beveiligd kunnen houden. Tevens zorgt een dergelijke zelfgeschreven, schone, code achter een website, voor een betere vindbaarheid in zoekmachines, wat je direct merkt als je bijvoorbeeld googelt op "MFC De Hardenberg".

Bekijk de website, of vraag vrijblijvend een prijsopgave aan voor jouw website in HWCMS via info@hoogmawebdesign.com.

Meer informatie op: https://www.mfcdehardenberg.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.