Sportbedrijf MFC De Hardenberg, Finsterwolde

Sportbedrijf MFC De Hardenberg, Finsterwolde Hoogma Webdesign Beerta

In navolging van een website voor Stichting MFC De Hardenberg, hebben wij nu ook een website mogen opzetten voor Sportbedrijf MFC De Hardenberg in Finsterwolde.

Toen werd gemeend dat het veel gebruikte sportcomplex in Finsterwolde zijn deuren moest sluiten, had men niet gerekend op het massale verzet dat vanuit gebruikers en omwonenden van het sportcomplex zou komen. En dankzij deze reuring, én de tomeloze inzet van vrijwilligers, donateurs en overige geïnteresseerden leidde het er uiteindelijk toe dat MFC DE Hardenberg kon worden overgenomen door de stichting, en het complex zijn belangrijke rol als sportief onderkomen kon blijven behouden.

Vandaag de dag hebben hier nog steeds tal van kinderen zwemles, en komt jong en oud water- en sportliefhebber er samen om te feesten, te sporten en te socializen, in dit gezellige en moderne sportcomplex.

HWCMS-website: Veilig, snel en gebruiksvriendelijk
Wij hebben de website opgezet in HWCMS, omdat dit een veilig en eenvoudig te gebruiken systeem betreft. De techniek achter HWCMS is door ons zelf ontwikkeld, wat ervoor zorgt dat wij dit websitebeheersysteem te allen tijde up-to-date en goed beveiligd kunnen houden. Tevens zorgt een dergelijke zelfgeschreven, schone, code achter een website, voor een betere vindbaarheid in zoekmachines, wat je direct merkt als je bijvoorbeeld googelt op "MFC De Hardenberg".

Bekijk de website, of vraag vrijblijvend een prijsopgave aan voor jouw website in HWCMS via info@hoogmawebdesign.com.

Meer informatie op: https://www.mfcdehardenberg.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Voys  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie - Hoogma Webdesign Beerta

Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie

5 juni 2024 - Maak je vaak gebruik van tweestapsverificatie (2FA) of MFA (Multi Factor Authentication), dan ben je bewust bezig met online veiligheid. Maar ook hierbij blijft het opletten! Scammers kunnen namelijk... lees verder »

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu? - Hoogma Webdesign Beerta

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu?

3 juni 2024 - Een van de grootste uitdagingen bij het bestrijden van phishingaanvallen is het feit dat medewerkers niet altijd durven toe te geven dat ze op een phishinglink hebben geklikt. Er zijn verschillende... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.