Ons portfolio

Hier zie je enkele voorbeelden van onze projecten. Dit zijn voornamelijk websites die wij van A tot Z hebben gemaakt, maar ook andere werkzaamheden zoals het optimaliseren van websites voor de zoekmachines, back-office applicaties achter de website, maatwerk modules die door ons geprogrammeerd zijn en ook projecten die wij zelf exploiteren.

1 2 3 4 > »
Kindercentrum Poppiez, Winschoten, Blijham en Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Kindercentrum Poppiez, Winschoten, Blijham en Beerta

Voor Kindercentrum Poppiez hebben wij een uitgebreide website mogen opzetten met daarop informatie over de diverse Poppiez kinderopvanglocaties.... lees verder »

Coachingspraktijk Marjolein, Norg - Hoogma Webdesign Beerta

Coachingspraktijk Marjolein, Norg

Holistisch leefstijlcoach Marjolein Hummel van Coachingspraktijk Marjolein ~durf te ZIJN~ had de wens om een mooie, nette website in gebruik te gaan... lees verder »

Gijsbear, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Gijsbear, Winschoten

Gijsbear is een initiatief van Marjolein Keizer. Hiermee wordt aanstaande ouders één webshop geboden waar zij alle producten die nodig zijn voor de... lees verder »

RoJo Baits, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

RoJo Baits, Winschoten

Een mooie website, waaruit passie van de ondernemers spreekt. Dat wat ons doel voor RoJo Baits in Winschoten. In een basis van zwart en geel, naar de... lees verder »

HemPure, Oude Pekela - Hoogma Webdesign Beerta

HemPure, Oude Pekela

In Oude Pekela vind je HemPure, dat onderdeel is van het bedrijf HempFlax B.V. Hier wordt CBD (cannabidoil) verwerkt tot oliën, zaden en poeders,... lees verder »

ATOS Group, Dordrecht - Hoogma Webdesign Beerta

ATOS Group, Dordrecht

Toen wij werden benaderd door ATOS Group in Dordrecht voor het maken van een website, waren wij al snel enthousiast. Mede dankzij de input van de... lees verder »

Sportbedrijf MFC De Hardenberg, Finsterwolde - Hoogma Webdesign Beerta

Sportbedrijf MFC De Hardenberg, Finsterwolde

In navolging van een website voor Stichting MFC De Hardenberg, hebben wij nu ook een website mogen opzetten voor Sportbedrijf MFC De Hardenberg in... lees verder »

Keizer Staingoud, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Keizer Staingoud, Winschoten

Voor de sympathieke ondernemers achter Keizer StainGoud in Winschoten Daan en Marjolein, hebben wij twee websites mogen opleveren. Een daarvan is... lees verder »

DZ Beveiliging, Haaksbergen - Hoogma Webdesign Beerta

DZ Beveiliging, Haaksbergen

Voor Dennis Zwiers, de man achter DZ Beveiliging, hebben wij een overzichtelijke website opgezet in HWCMS. De website is goed te bekijken via zowel... lees verder »

Rinus Security, Noord-Holland - Hoogma Webdesign Beerta

Rinus Security, Noord-Holland

Voor de hardwerkende ondernemers achter Rinus Security in Noord-Holland hebben wij een mooie HWCMS-website mogen opleveren met diverse... lees verder »

2 websites voor beveiligingsbedrijf Time Allround - Hoogma Webdesign Beerta

2 websites voor beveiligingsbedrijf Time Allround

Beide bv's een eigen website Voor beveiligingsbedrijf Time Allround hebben wij 2 websites mogen maken, één voor TA Events & Traffic en één... lees verder »

Ontplooi in kracht, gaven en talenten - Hoogma Webdesign Beerta

Ontplooi in kracht, gaven en talenten

Vrolijke website met serieuze boodschap voor kinderen en volwassenen Petra Klamer, enthousiast onderneemster achter Ontplooi in kracht, gaven en... lees verder »

Security Services Nederland - Hoogma Webdesign Beerta

Security Services Nederland

Strakke website in HWCMS met wat maatwerk Jordy Grijpink van Security Services Nederland benaderde ons voor een nieuwe website die eenvoudig te... lees verder »

Hi-Design Nieuw Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Hi-Design Nieuw Beerta

Nieuwe website in gebruiksvriendelijk beheersysteem HWCMS Voor Heidy Groenbroek van Hi-Design in Nieuw Beerta hebben wij een mooie website mogen... lees verder »

Digitale urenregistratie.nl (Secusoft) - Hoogma Webdesign Beerta

Digitale urenregistratie.nl (Secusoft)

HWCMS website voor functies met digitale urenregistratie van Secusoft Als je al wat hebt rondgekeken in ons portfolio, valt het je misschien op dat... lees verder »

Kramer voor paard en pony, Stadskanaal - Hoogma Webdesign Beerta

Kramer voor paard en pony, Stadskanaal

HWCMS-website met webshop voor paardenbenodigdheden Kirsty Kramer van Kramer voor paard en pony vroeg ons om een website met webshop die eenvoudig... lees verder »

Stichting MFC De Hardenberg, Finsterwolde - Hoogma Webdesign Beerta

Stichting MFC De Hardenberg, Finsterwolde

Nette website met knop voor donatie Voor André Hateboer van Stichting MFC De Hardenberg hebben wij een nette website gemaakt waarmee de stichting... lees verder »

ExcelXL, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

ExcelXL, Winschoten

Frisse website met Laposta-koppeling Jan Bolhuis van ExcelXL was toe aan een nieuwe website. In ons eigen beheersysteem HWCMS hebben wij een frisse,... lees verder »

1 2 3 4 > »
Partner van:
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Herken jij webshopfraude? Hoogma Webdesign helpt! - Hoogma Webdesign Beerta

Herken jij webshopfraude? Hoogma Webdesign helpt!

6 november 2023 - Recent werd bekend dat er veel meer oplichters actief zijn in de webshopbranche dan aanvankelijk gedacht. Ook ontwikkelen ze zich snel qua uitstraling en wordt het voor consumenten moeilijker om het... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.