Ons portfolio

Hier zie je enkele voorbeelden van onze projecten. Dit zijn voornamelijk websites die wij van A tot Z hebben gemaakt, maar ook andere werkzaamheden zoals het optimaliseren van websites voor de zoekmachines, back-office applicaties achter de website, maatwerk modules die door ons geprogrammeerd zijn en ook projecten die wij zelf exploiteren.

1 2 3 4 > »
Saro-Security, Purmerend - Hoogma Webdesign Beerta

Saro-Security, Purmerend

Nette website in HWCMS Voor beveiligingsbedrijf Saro-Security in Purmerend hebben wij een nette website opgezet, en deze voorzien van foto's en tekste... lees verder »

BMS Security, Amsterdam - Hoogma Webdesign Beerta

BMS Security, Amsterdam

Website in HWCMS en instellen van de mail Voor beveiligingsbedrijf BMS Security in Amsterdam hebben wij een nette website gebouwd in HWCMS. Daarnaast ... lees verder »

BMS Workwear, Amsterdam - Hoogma Webdesign Beerta

BMS Workwear, Amsterdam

Webshop in HWCMS Voor BMS Workwear in Amsterdam hebben we een nette webshop opgezet in HWCMS. Hier kun je terecht voor werkkleding, nette pakken, en ... lees verder »

Loyaal Beveiliging, Waddinxveen - Hoogma Webdesign Beerta

Loyaal Beveiliging, Waddinxveen

Loyaal Beveiliging in Waddinxveen verzorgt beveiliging in de logistiek en in de zorg, maar je kunt hier tevens terecht voor evenementen- en objectbeve... lees verder »

Hoogheem Logies, Nieuwolda - Hoogma Webdesign Beerta

Hoogheem Logies, Nieuwolda

Website in HWCMS met fotoalbum Heb je er altijd al eens van gedroomd om te overnachten in een authentieke omgeving van de 18e eeuw? Bij Hoogheem Erfgo... lees verder »

De Parel, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

De Parel, Beerta

Website met bestelsysteem op 24/7 Bestellen.nl Voor de lekkerste pizza's en grillgerechten van Beerta en omstreken kun je terecht bij De Parel in Beer... lees verder »

Stal Esther, Midwolda - Hoogma Webdesign Beerta

Stal Esther, Midwolda

Website met tekst en foto's in HWCMS Stal Esther in Midwolda is een professionele pensionstal met persoonlijke aandacht voor paard én paardeneigenaar... lees verder »

Watersport Reinders, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Watersport Reinders, Beerta

Mooie en nette website in HWCMS Watersport Reinders in Beerta is gespecialiseerd in de verkoop van betaalbare nieuwe en gebruikte sloepen. Wanneer je ... lees verder »

Brasserie Flair, Gasselte - Hoogma Webdesign Beerta

Brasserie Flair, Gasselte

Website in HWCMS in huisstijl Bij Brasserie Flair in Gasselte staat een enthousiast team van medewerkers klaar om de lekkerste gerechten klaar te make... lees verder »

Toldos Mogán, Gran Canaria - Hoogma Webdesign Beerta

Toldos Mogán, Gran Canaria

Representatieve website luifelverkoop Voor deze internationale klant hebben wij een mooie tweetalige website mogen maken in HWCMS. De verkoper van zon... lees verder »

Speedyellow.com, Oude Tonge - Hoogma Webdesign Beerta

Speedyellow.com, Oude Tonge

Grote maatwerk advertentiesite Speedyellow.com is een nieuw bedrijf en gaat de online advertentiemarkt veroveren. Wij hadden de eer om de maatwerk web... lees verder »

Jongert BV, Wieringerwerf - Hoogma Webdesign Beerta

Jongert BV, Wieringerwerf

Maatwerk website jachtbouwer Jongert bouwt al sinds 1953 luxe zeiljachten. Wij hadden de eer om een mooie maatwerk website te bouwen met een luxe uits... lees verder »

Roy's Special Tools, Dedemsvaart - Hoogma Webdesign Beerta

Roy's Special Tools, Dedemsvaart

Webshop speciaal gereedschap Voor Roy's Special Tools uit Dedemsvaart hebben we een krachtige webshop gebouwd met ons content management system HWCMS.... lees verder »

Riks Advies, Voorschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Riks Advies, Voorschoten

CMS website administratiekantoor De oude statische website van Riks Advies hebben we jaren geleden gebouwd en deze was aan vervanging toe. We hebben e... lees verder »

Kamperman Grondwerk, Scheemda - Hoogma Webdesign Beerta

Kamperman Grondwerk, Scheemda

CMS website met goede teksten Voor Eduard Kamperman uit Scheemda hebben we een nieuwe website gemaakt en alle teksten herschreven. De website bevat ee... lees verder »

Welzijnszorg Groei!, Stadskanaal - Hoogma Webdesign Beerta

Welzijnszorg Groei!, Stadskanaal

Nieuwe website na grote hack De oude Wordpresswebsite was gehackt en honderden pagina's met Japanse tekst waren toegevoegd en geïndexeerd door Google... lees verder »

Secupart BV, Didam - Hoogma Webdesign Beerta

Secupart BV, Didam

Beveiligingsbedrijf Secupart BV Het allround beveiligingsbedrijf Secupart BV uit Didam levert landelijke beveiligingsdiensten en is vooral gespecialis... lees verder »

HSM Safety BV, Emmen - Hoogma Webdesign Beerta

HSM Safety BV, Emmen

Beveiligingsbedrijf HSM Safety Voor het beveiligingsbedrijf HSM Safety BV hebben we een simpele website gemaakt met ons content management system HWCM... lees verder »

1 2 3 4 > »
Partner van:
API-koppeling met Google Agenda gemaakt - Hoogma Webdesign Beerta

API-koppeling met Google Agenda gemaakt

12 april 2021 - Wij laten je graag zien waar wij ons mee bezig houden. Op dit moment leggen we de laatste hand aan een API-koppeling met Google Agenda. Dat is een handige manier om ... lees verder »

Do's en don'ts om te voorkomen dat jouw mails in de spambox belanden - Hoogma Webdesign Beerta

Do's en don'ts om te voorkomen dat jouw mails in de spambox belanden

16 maart 2021 - Mailproblemen Wij zijn de laatste tijd veel gebeld door klanten die problemen hebben met het verzenden van de mail. Hun e-mails komen niet aan bij de ontvangers, of... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.