Ons portfolio

Hier zie je enkele voorbeelden van onze projecten. Dit zijn voornamelijk websites die wij van A tot Z hebben gemaakt, maar ook andere werkzaamheden zoals het optimaliseren van websites voor de zoekmachines, back-office applicaties achter de website, maatwerk modules die door ons geprogrammeerd zijn en ook projecten die wij zelf exploiteren.

« < 1 2 3 4 5 > »
Keizer Staingoud, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Keizer Staingoud, Winschoten

Voor de sympathieke ondernemers achter Keizer StainGoud in Winschoten Daan en Marjolein, hebben wij twee websites mogen opleveren. Een daarvan is... lees verder »

DZ Beveiliging, Haaksbergen - Hoogma Webdesign Beerta

DZ Beveiliging, Haaksbergen

Voor Dennis Zwiers, de man achter DZ Beveiliging, hebben wij een overzichtelijke website opgezet in HWCMS. De website is goed te bekijken via zowel... lees verder »

Rinus Security, Noord-Holland - Hoogma Webdesign Beerta

Rinus Security, Noord-Holland

Voor de hardwerkende ondernemers achter Rinus Security in Noord-Holland hebben wij een mooie HWCMS-website mogen opleveren met diverse... lees verder »

2 websites voor beveiligingsbedrijf Time Allround - Hoogma Webdesign Beerta

2 websites voor beveiligingsbedrijf Time Allround

Beide bv's een eigen website Voor beveiligingsbedrijf Time Allround hebben wij 2 websites mogen maken, één voor TA Events & Traffic en één... lees verder »

Ontplooi in kracht, gaven en talenten - Hoogma Webdesign Beerta

Ontplooi in kracht, gaven en talenten

Vrolijke website met serieuze boodschap voor kinderen en volwassenen Petra Klamer, enthousiast onderneemster achter Ontplooi in kracht, gaven en... lees verder »

Hi-Design Nieuw Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Hi-Design Nieuw Beerta

Nieuwe website in gebruiksvriendelijk beheersysteem HWCMS Voor Heidy Groenbroek van Hi-Design in Nieuw Beerta hebben wij een mooie website mogen... lees verder »

Digitale urenregistratie.nl (Secusoft) - Hoogma Webdesign Beerta

Digitale urenregistratie.nl (Secusoft)

HWCMS website voor functies met digitale urenregistratie van Secusoft Als je al wat hebt rondgekeken in ons portfolio, valt het je misschien op dat... lees verder »

Stichting MFC De Hardenberg, Finsterwolde - Hoogma Webdesign Beerta

Stichting MFC De Hardenberg, Finsterwolde

Nette website met knop voor donatie Voor André Hateboer van Stichting MFC De Hardenberg hebben wij een nette website gemaakt waarmee de stichting... lees verder »

ExcelXL, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

ExcelXL, Winschoten

Frisse website met Laposta-koppeling Jan Bolhuis van ExcelXL was toe aan een nieuwe website. In ons eigen beheersysteem HWCMS hebben wij een frisse,... lees verder »

B2B Tonerinktshop, Appingedam - Hoogma Webdesign Beerta

B2B Tonerinktshop, Appingedam

Nette webshop voor printartikelen Voor Chris Roode, oprichter van B2B Tonerinktshop in Appingedam, hebben wij een nette website met webshop in HWCMS... lees verder »

Party Centrum Finnewold, Finsterwolde - Hoogma Webdesign Beerta

Party Centrum Finnewold, Finsterwolde

Nieuwe functie ontwikkeld voor website na overname dorpshuis Voor ondernemer Jarno Dingemans, die in 2021 Party Centrum Finnewold overnam met zijn... lees verder »

Starlinqk - Hoogma Webdesign Beerta

Starlinqk

Voor de het internationaal opererende Starlinqk hebben wij een chique website opgezet, in de kleuren goud en zwart. Starlinqk rekruteert en levert... lees verder »

BHV4every1, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

BHV4every1, Winschoten

Voor ondernemer Wim Hoekstra van BHV4every1 in Winschoten maakten wij een nette, representatieve website met een mooie slider in ons eigen... lees verder »

Secusoft rapportagesoftware - Hoogma Webdesign Beerta

Secusoft rapportagesoftware

Naast websites bouwen houdt eigenaar van Hoogma Webdesign Leo Hoogma zich ook bezig met software development. Hij ontwikkelde Secusoft, een uniek... lees verder »

Ontbijt Service Oldambt, Finsterwolde - Hoogma Webdesign Beerta

Ontbijt Service Oldambt, Finsterwolde

Website met uitgebreid bestelformulier in HWCMS Voor Ontbijt Service Oldambt in Finsterwolde hebben wij een nette website in ons eigen beheersysteem... lees verder »

RvW Security, Hoorn - Hoogma Webdesign Beerta

RvW Security, Hoorn

Website voor beveiligingsbedrijf in HWCMS Voor Robert van Weely van beveiligingsbedrijf RvW Security in Hoorn hebben wij een nette en representatieve... lees verder »

24/7 Bestellen - Hoogma Webdesign Beerta

24/7 Bestellen

Eigen bestelwebsite voor restaurants, winkels, kleine webshops en dienstverleners Het bestelsysteem 24/7 Bestellen hebben wij gebouwd toen wij... lees verder »

Verin Gellak, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Verin Gellak, Winschoten

Voor een jonge onderneemster uit Winschoten mochten wij de website Verin Gellak ontwerpen en invullen. Dat deden wij in ons gebruiksvriendelijke... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 > »
Partner van:
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.