Ons portfolio

Hier zie je enkele voorbeelden van onze projecten. Dit zijn voornamelijk websites die wij van A tot Z hebben gemaakt, maar ook andere werkzaamheden zoals het optimaliseren van websites voor de zoekmachines, back-office applicaties achter de website, maatwerk modules die door ons geprogrammeerd zijn en ook projecten die wij zelf exploiteren.

« < 1 2 3 4 5 > »
B2B Tonerinktshop, Appingedam - Hoogma Webdesign Beerta

B2B Tonerinktshop, Appingedam

Nette webshop voor printartikelen Voor Chris Roode, oprichter van B2B Tonerinktshop in Appingedam, hebben wij een nette website met webshop in HWCMS... lees verder »

Party Centrum Finnewold, Finsterwolde - Hoogma Webdesign Beerta

Party Centrum Finnewold, Finsterwolde

Nieuwe functie ontwikkeld voor website na overname dorpshuis Voor ondernemer Jarno Dingemans, die in 2021 Party Centrum Finnewold overnam met zijn... lees verder »

Starlinqk - Hoogma Webdesign Beerta

Starlinqk

Voor de het internationaal opererende Starlinqk hebben wij een chique website opgezet, in de kleuren goud en zwart. Starlinqk rekruteert en levert... lees verder »

BHV4every1, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

BHV4every1, Winschoten

Voor ondernemer Wim Hoekstra van BHV4every1 in Winschoten maakten wij een nette, representatieve website met een mooie slider in ons eigen... lees verder »

Secusoft rapportagesoftware - Hoogma Webdesign Beerta

Secusoft rapportagesoftware

Naast websites bouwen houdt eigenaar van Hoogma Webdesign Leo Hoogma zich ook bezig met software development. Hij ontwikkelde Secusoft, een uniek... lees verder »

Ontbijt Service Oldambt, Finsterwolde - Hoogma Webdesign Beerta

Ontbijt Service Oldambt, Finsterwolde

Website met uitgebreid bestelformulier in HWCMS Voor Ontbijt Service Oldambt in Finsterwolde hebben wij een nette website in ons eigen beheersysteem... lees verder »

RvW Security, Hoorn - Hoogma Webdesign Beerta

RvW Security, Hoorn

Website voor beveiligingsbedrijf in HWCMS Voor Robert van Weely van beveiligingsbedrijf RvW Security in Hoorn hebben wij een nette en representatieve... lees verder »

24/7 Bestellen - Hoogma Webdesign Beerta

24/7 Bestellen

Eigen bestelwebsite voor restaurants, winkels, kleine webshops en dienstverleners Het bestelsysteem 24/7 Bestellen hebben wij gebouwd toen wij... lees verder »

Verin Gellak, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Verin Gellak, Winschoten

Voor een jonge onderneemster uit Winschoten mochten wij de website Verin Gellak ontwerpen en invullen. Dat deden wij in ons gebruiksvriendelijke... lees verder »

Crete Joy, Kreta, Griekenland - Hoogma Webdesign Beerta

Crete Joy, Kreta, Griekenland

Nieuwe module ontworpen voor ondernemersechtpaar Voor Piet en Tina Gram hebben van vakantieverblijf Crete Joy hebben wij de website mogen inrichten.... lees verder »

Sterke Musea Groningen - Hoogma Webdesign Beerta

Sterke Musea Groningen

Nette website met gebruiksvriendelijk beheersysteem Voor de coöperatie Sterke Musea Groningen maakten wij een website in HWCMS, die door de... lees verder »

Britt Jongman, Zeewolde - Hoogma Webdesign Beerta

Britt Jongman, Zeewolde

Ruimtelijke website met sliderfoto's en diverse modules Voor coaching en adviesbureau Britt Jongman in Zeewolde hebben wij een nette website in... lees verder »

Kamperman Bouw & Ondersteuning, Zuidbroek - Hoogma Webdesign Beerta

Kamperman Bouw & Ondersteuning, Zuidbroek

Extra website i.v.m. uitbreiding ondernemerschap Eduard Kamperman van Kamperman Bouw was al een bekende naam voor ons. Wij hebben enige tijd geleden... lees verder »

Bouwbedrijf E. Roossien, Stadskanaal - Hoogma Webdesign Beerta

Bouwbedrijf E. Roossien, Stadskanaal

Nette website met goede vindbaarheid en optimaal beveiligd Voor ervaren bouwer Eddy Roossien van Bouwbedrijf E. Roossien in Stadskanaal hebben wij... lees verder »

Vermogenbezwaar.nl - Hoogma Webdesign Beerta

Vermogenbezwaar.nl

Website voor bezwaar n.a.v. uitspraak Hoge Raad Voor Johan Kroon in Winschoten hebben wij een website mogen opzetten in HWCMS. Aanleiding hiervoor... lees verder »

Nagelstudio Pijnacker, Pijnacker - Hoogma Webdesign Beerta

Nagelstudio Pijnacker, Pijnacker

Webshop met uitgebreide bestelinformatie en voorraadbeheer Als uitbreiding van de beautysalon wilde de onderneemster achter Nagelstudio Pijnacker een... lees verder »

Verin Italia, Italië - Hoogma Webdesign Beerta

Verin Italia, Italië

HWCMS-website met webshop in het Italiaans Voor Vanessa van Verin Italia maakten wij een HWCMS-website met webshop in het Italiaans voor al haar... lees verder »

MMC Security, Geervliet - Hoogma Webdesign Beerta

MMC Security, Geervliet

Serviceaanbod en opvallende slider voor beveiligingsbedrijf Voor Mohammed Zwijnenburg van MMC Security in Geervliet hebben we een nette website... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 > »
Partner van:
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Herken jij webshopfraude? Hoogma Webdesign helpt! - Hoogma Webdesign Beerta

Herken jij webshopfraude? Hoogma Webdesign helpt!

6 november 2023 - Recent werd bekend dat er veel meer oplichters actief zijn in de webshopbranche dan aanvankelijk gedacht. Ook ontwikkelen ze zich snel qua uitstraling en wordt het voor consumenten moeilijker om het... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.