Ons portfolio

Hier zie je enkele voorbeelden van onze projecten. Dit zijn voornamelijk websites die wij van A tot Z hebben gemaakt, maar ook andere werkzaamheden zoals het optimaliseren van websites voor de zoekmachines, back-office applicaties achter de website, maatwerk modules die door ons geprogrammeerd zijn en ook projecten die wij zelf exploiteren.

« < 1 2 3 4 5 > »
Crete Joy, Kreta, Griekenland - Hoogma Webdesign Beerta

Crete Joy, Kreta, Griekenland

Nieuwe module ontworpen voor ondernemersechtpaar Voor Piet en Tina Gram hebben van vakantieverblijf Crete Joy hebben wij de website mogen inrichten.... lees verder »

Sterke Musea Groningen - Hoogma Webdesign Beerta

Sterke Musea Groningen

Nette website met gebruiksvriendelijk beheersysteem Voor de coöperatie Sterke Musea Groningen maakten wij een website in HWCMS, die door de... lees verder »

Britt Jongman, Zeewolde - Hoogma Webdesign Beerta

Britt Jongman, Zeewolde

Ruimtelijke website met sliderfoto's en diverse modules Voor coaching en adviesbureau Britt Jongman in Zeewolde hebben wij een nette website in... lees verder »

Kamperman Bouw & Ondersteuning, Zuidbroek - Hoogma Webdesign Beerta

Kamperman Bouw & Ondersteuning, Zuidbroek

Extra website i.v.m. uitbreiding ondernemerschap Eduard Kamperman van Kamperman Bouw was al een bekende naam voor ons. Wij hebben enige tijd geleden... lees verder »

Bouwbedrijf E. Roossien, Stadskanaal - Hoogma Webdesign Beerta

Bouwbedrijf E. Roossien, Stadskanaal

Nette website met goede vindbaarheid en optimaal beveiligd Voor ervaren bouwer Eddy Roossien van Bouwbedrijf E. Roossien in Stadskanaal hebben wij... lees verder »

Vermogenbezwaar.nl - Hoogma Webdesign Beerta

Vermogenbezwaar.nl

Website voor bezwaar n.a.v. uitspraak Hoge Raad Voor Johan Kroon in Winschoten hebben wij een website mogen opzetten in HWCMS. Aanleiding hiervoor... lees verder »

Nagelstudio Pijnacker, Pijnacker - Hoogma Webdesign Beerta

Nagelstudio Pijnacker, Pijnacker

Webshop met uitgebreide bestelinformatie en voorraadbeheer Als uitbreiding van de beautysalon wilde de onderneemster achter Nagelstudio Pijnacker een... lees verder »

Verin Italia, Italië - Hoogma Webdesign Beerta

Verin Italia, Italië

HWCMS-website met webshop in het Italiaans Voor Vanessa van Verin Italia maakten wij een HWCMS-website met webshop in het Italiaans voor al haar... lees verder »

MMC Security, Geervliet - Hoogma Webdesign Beerta

MMC Security, Geervliet

Serviceaanbod en opvallende slider voor beveiligingsbedrijf Voor Mohammed Zwijnenburg van MMC Security in Geervliet hebben we een nette website... lees verder »

A & S Advies- en Schrijfbureau - Hoogma Webdesign Beerta

A & S Advies- en Schrijfbureau

Nette website in HWCMS Voor Alida en Steffan Michels van A & S Advies en Schrijfbureau in Winschoten hebben wij een nette website opgezet in ons... lees verder »

Free Living, Dronten - Hoogma Webdesign Beerta

Free Living, Dronten

Passende website met foto's en teksten Voor Merel van der Zee van Free Living uit Dronten hebben wij een fris ogende website gemaakt, qua kleur en... lees verder »

Veen Hosting & Security, Tjerkwerd - Hoogma Webdesign Beerta

Veen Hosting & Security, Tjerkwerd

Overzichtelijke website met teksten en foto's in HWCMS Voor Rinke van der Veen van beveiligings- en servicesbedrijf Veen Hosting & Security in... lees verder »

Stichting Armslag, Stadskanaal - Hoogma Webdesign Beerta

Stichting Armslag, Stadskanaal

Vernieuwde website voor weggeefwinkel Voor Stichting Armslag in Stadskanaal hebben wij de oude website overgezet in ons eigen HWCMS: een... lees verder »

BMS Academy, Badhoevedorp - Hoogma Webdesign Beerta

BMS Academy, Badhoevedorp

HWCMS-website met mooie sliderfoto's Voor BMS Academy uit Badhoevedorp hebben wij een nette website in HWCMS aangemaakt met onder andere een... lees verder »

Museumgemaal Cremer, Termunterzijl - Hoogma Webdesign Beerta

Museumgemaal Cremer, Termunterzijl

Vernieuwde website met veel foto's en eigen teksten Museumgemaal Cremer op Termunterzijl had een nieuwe website nodig, aangezien de oude website... lees verder »

Uw veiligheidsdiensten.nl - Hoogma Webdesign Beerta

Uw veiligheidsdiensten.nl

Nette basic website in HWCMS Voor Uw Veiligheidsdiensten hebben wij een nette HWCMS-website gemaakt en ingericht. Een online visitekaartje met... lees verder »

Uw Salariskantoor - Hoogma Webdesign Beerta

Uw Salariskantoor

Een heldere en nette website Voor Gertie Wieringa van Uw Salariskantoor hebben wij een overzichtelijke website gemaakt en ingericht in HWCMS. Het is... lees verder »

Mystery-visit.nl, Drachten - Hoogma Webdesign Beerta

Mystery-visit.nl, Drachten

Nette website in HWCMS Wij hebben een HWCMS-website mogen maken en invullen voor Mystery-visit.nl. Een leuke opdracht, met mooie foto's en teksten... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 > »
Partner van:
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
Aandelen kopen? Let op voor boiler-room fraude! - Hoogma Webdesign Beerta

Aandelen kopen? Let op voor boiler-room fraude!

31 mei 2023 - Heb je een mooi aanbod gekregen voor het aankopen van aandelen of financiële producten, maar twijfel je nog? Wellicht ben jij benaderd door een boiler room-fraudeur en is het jouw "gut feeling" dat... lees verder »

Probleemoplossing synchronisatiefout IMAP in Outlook op Mac (Apple) - Hoogma Webdesign Beerta

Probleemoplossing synchronisatiefout IMAP in Outlook op Mac (Apple)

18 april 2023 - Voor een klant zijn we even bezig geweest het antwoord te vinden op deze specifieke vraag: Waarom lukte het niet om te synchroniseren met behulp van IMAP in Outlook op een Mac (Apple computer)? Omdat... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.