Ons portfolio

Hier zie je enkele voorbeelden van onze projecten. Dit zijn voornamelijk websites die wij van A tot Z hebben gemaakt, maar ook andere werkzaamheden zoals het optimaliseren van websites voor de zoekmachines, back-office applicaties achter de website, maatwerk modules die door ons geprogrammeerd zijn en ook projecten die wij zelf exploiteren.

« < 1 2 3 4 5 > »
Security Noord Nieuwenhuis, Drachten - Hoogma Webdesign Beerta

Security Noord Nieuwenhuis, Drachten

Webshop camerabeveiliging Voor het allround beveiligingsbedrijf Security Noord Nieuwenhuis uit Drachten hebben we een nieuwe website gebouwd. Bij het ... lees verder »

Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij JH, Heiligerlee - Hoogma Webdesign Beerta

Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij JH, Heiligerlee

CMS-website voor Jan Heeres Voor Jan Heeres van Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij JH hebben we een nieuwe frisse website gemaakt in de kleuren van h... lees verder »

WoW Beauty, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

WoW Beauty, Winschoten

Strakke website opgezet met HWCMS Voor Nagelstudio WoW Beauty uit Winschoten hebben we een strakke, stijlvolle website gebouwd met ons content managem... lees verder »

Mirjam’s Nagelstudio, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Mirjam’s Nagelstudio, Beerta

CMS-website nagelstudio Voor Mirjam’s Nagelstudio hebben we een frisse nieuwe website gebouwd in haar favoriete kleur. De website is nu weer goed bi... lees verder »

RUN, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

RUN, Winschoten

Nieuwe RUN website De oude website van de RUN Winschoten voldeed niet meer aan de huidige eisen en was erg lastig bij te werken. We hebben een nieuwe ... lees verder »

Rehab Action, Inc., Florida - Hoogma Webdesign Beerta

Rehab Action, Inc., Florida

Amerikaanse health care website Voor onze Amerikaanse klant uit Florida Rehab Action, Inc. hebben we een nieuwe website mogen bouwen met ons content m... lees verder »

Praktijk PrimaVera, Finsterwolde - Hoogma Webdesign Beerta

Praktijk PrimaVera, Finsterwolde

Nieuwe CMS website De oude website van Praktijk PrimaVera voldeed niet meer aan de huidige eisen en had de nodige beveiligingsproblemen. Daarom hebben... lees verder »

Beveiligingsbedrijf ZSecurity, Joure - Hoogma Webdesign Beerta

Beveiligingsbedrijf ZSecurity, Joure

Website met HWCMS Voor het beveiligingsbedrijf ZSecurity uit Joure hebben we een mooie website mogen bouwen met ons content management system HWCMS. D... lees verder »

Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse, Midwolda - Hoogma Webdesign Beerta

Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse, Midwolda

Nieuwe pannenkoekenwebsite Voor Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse hebben we een nieuwe website gebouwd met ons content management system HWCMS. De webs... lees verder »

Quality Security Europe BV, Woerden - Hoogma Webdesign Beerta

Quality Security Europe BV, Woerden

Tweetalig beveiligingsbedrijf Voor het beveiligingsbedrijf Quality Security Europe BV hebben wij een website gebouwd met ons content management system... lees verder »

Rebreatherpro Training Ltd., Lutterworth, Engeland - Hoogma Webdesign Beerta

Rebreatherpro Training Ltd., Lutterworth, Engeland

Webshop duikuitrusting Dave Gration is met zijn bedrijf Rebreatherpro Training Ltd. een van onze eerste klanten sinds Hoogma Webdesign in 2003 begon. ... lees verder »

Schildersbedrijf Klein, Westerlee - Hoogma Webdesign Beerta

Schildersbedrijf Klein, Westerlee

Duidelijke responsive website Voor Schildersbedrijf Klein uit Westerlee hebben we een nieuwe website geleverd met een diashow die we op YouTube hebben... lees verder »

Het Winschoter Stadsjournaal, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Het Winschoter Stadsjournaal, Winschoten

Nieuwe site nadat oude website was gehackt Voor Stichting Het Winschoter Stadsjournaal hebben we een nieuwe website mogen bouwen nadat hun oude websit... lees verder »

Lanciers Security, Apeldoorn - Hoogma Webdesign Beerta

Lanciers Security, Apeldoorn

Mooie responsive website met HWCMS Voor Lanciers Security uit Apeldoorn hebben wij alle internetzaken mogen regelen. Van mailaccounts, hosting en ook ... lees verder »

Autobedrijf D.Mulder, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Autobedrijf D.Mulder, Winschoten

Maatwerk website met occasions Voor Autobedrijf D. Mulder uit Winschoten hebben we een maatwerk website gemaakt. Een website met een strakke look en e... lees verder »

Kiëta Koi, Veendam - Hoogma Webdesign Beerta

Kiëta Koi, Veendam

Website, webshop en opzet social media Voor de koispecialisten Kiëta Koi uit Veendam verzorgen we het totaalpakket: De website, domeinen, hosting, be... lees verder »

HW Seeds, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

HW Seeds, Winschoten

Maatwerk in 5 talen HW Seeds uit Winschoten is een uniek bedrijf gespecialiseerd in de veredeling van tomatenrassen. Wij hebben de mooie opdracht gekr... lees verder »

Secusoft, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Secusoft, Beerta

Beveiligd backofficesysteem Voor de particuliere beveiligingsbranche hebben we Secusoft ontwikkeld, dé software voor beveiligers. Dit is een zeer com... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 > »
Partner van:
API-koppeling met Google Agenda gemaakt - Hoogma Webdesign Beerta

API-koppeling met Google Agenda gemaakt

12 april 2021 - Wij laten je graag zien waar wij ons mee bezig houden. Op dit moment leggen we de laatste hand aan een API-koppeling met Google Agenda. Dat is een handige manier om ... lees verder »

Do's en don'ts om te voorkomen dat jouw mails in de spambox belanden - Hoogma Webdesign Beerta

Do's en don'ts om te voorkomen dat jouw mails in de spambox belanden

16 maart 2021 - Mailproblemen Wij zijn de laatste tijd veel gebeld door klanten die problemen hebben met het verzenden van de mail. Hun e-mails komen niet aan bij de ontvangers, of... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.