Party Centrum Finnewold, Finsterwolde

Party Centrum Finnewold, Finsterwolde Hoogma Webdesign Beerta

Nieuwe functie ontwikkeld voor website na overname dorpshuis
Voor ondernemer Jarno Dingemans, die in 2021 Party Centrum Finnewold overnam met zijn zorginstelling De Factor, mochten wij de nieuwe website gaan maken. Eén wens was echter wel om een nieuwe functie toe te voegen, namelijk herhalende agenda-items, gezien de dorpshuisfunctie van het partycentrum. Omdat diverse verenigingen op vaste momenten bijeenkomen in Party Centrum Finnewold, wilde men agenda-items kunnen herhalen. Dit hebben wij gerealiseerd en zoals je van ons gewend bent, is deze functie ook direct mogelijk voor andere onze andere klanten met een HWCMS-website.

Huiskamerrestaurant, partyboot en dorpshuis in één
Bij Party Centrum Finnewold kan je niet alleen terecht om te darten, klaverjassen, biljarten of anderszins, maar ook voro het vieren van diverse feesten en bijeenkomsten, zoals bij een bruiloft. Of ontdek het genot van een high-tea of een barbecue op Partyboot Finnewold.

Ga je liever een hapje eten of uitgebreid dineren? Dan kun je terecht in het café-restaurant van het partycentrum. De bediening en catering worden verzorgd door bewoners van De Factor, een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking, psychiatrische stoornissen en/of stoornissen in het autistisch spectrum.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de website? Neem dan eens een kijkje via de onderstaande knop.

Meer informatie op: https://www.partycentrumfinnewold.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Herken jij webshopfraude? Hoogma Webdesign helpt! - Hoogma Webdesign Beerta

Herken jij webshopfraude? Hoogma Webdesign helpt!

6 november 2023 - Recent werd bekend dat er veel meer oplichters actief zijn in de webshopbranche dan aanvankelijk gedacht. Ook ontwikkelen ze zich snel qua uitstraling en wordt het voor consumenten moeilijker om het... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.