Party Centrum Finnewold, Finsterwolde

Party Centrum Finnewold, Finsterwolde Hoogma Webdesign Beerta

Nieuwe functie ontwikkeld voor website na overname dorpshuis
Voor ondernemer Jarno Dingemans, die in 2021 Party Centrum Finnewold overnam met zijn zorginstelling De Factor, mochten wij de nieuwe website gaan maken. Eén wens was echter wel om een nieuwe functie toe te voegen, namelijk herhalende agenda-items, gezien de dorpshuisfunctie van het partycentrum. Omdat diverse verenigingen op vaste momenten bijeenkomen in Party Centrum Finnewold, wilde men agenda-items kunnen herhalen. Dit hebben wij gerealiseerd en zoals je van ons gewend bent, is deze functie ook direct mogelijk voor andere onze andere klanten met een HWCMS-website.

Huiskamerrestaurant, partyboot en dorpshuis in één
Bij Party Centrum Finnewold kan je niet alleen terecht om te darten, klaverjassen, biljarten of anderszins, maar ook voro het vieren van diverse feesten en bijeenkomsten, zoals bij een bruiloft. Of ontdek het genot van een high-tea of een barbecue op Partyboot Finnewold.

Ga je liever een hapje eten of uitgebreid dineren? Dan kun je terecht in het café-restaurant van het partycentrum. De bediening en catering worden verzorgd door bewoners van De Factor, een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking, psychiatrische stoornissen en/of stoornissen in het autistisch spectrum.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de website? Neem dan eens een kijkje via de onderstaande knop.

Meer informatie op: https://www.partycentrumfinnewold.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.