A.F. Security, Winschoten

A.F. Security, Winschoten Hoogma Webdesign Beerta

Voor Alex Feenstra van A.F. Security in Heiligerlee hebben wij een website gebouwd in HWCMS, ons eigen websitebeheersysteem. De website toont alle veiligheidsdiensten, die A.F. Security aanbiedt in Winschoten en Oost-Groningen, maar ook in de rest van de provincie evenals Friesland en Drenthe, en bevat tevens een Secusoftinlogknop voor beveiligingsmedewerkers die werkzaam zijn bij dit bedrijf.

A.F. Security is opgericht in 2015 en inmiddels niet meer weg te denken uit de beveiligingswereld. Of het nu gaat om grote of kleine klussen, ze worden uitgevoerd door het beveiligingsteam met enthousiasme en professionaliteit. Regelmatig wordt er geblogd over beveiligde evenementen, zoals muziekfeesten, kerstmarkten, studenten- en personeelsfeesten en straatheaterfestival Waterbei in Winschoten en de regio.

De website van A.F. Security bekijken
Ben je benieuwd geworden naar deze website, of de uitgebreide mogelijkheden van een website bij Hoogma Webdesign? Neem eens een kijkje of neem vrijblijvend contact met ons op via support@hoogmawebdesign.nl.

Meer informatie op: https://www.a-fsecurity.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Voys  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie - Hoogma Webdesign Beerta

Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie

5 juni 2024 - Maak je vaak gebruik van tweestapsverificatie (2FA) of MFA (Multi Factor Authentication), dan ben je bewust bezig met online veiligheid. Maar ook hierbij blijft het opletten! Scammers kunnen namelijk... lees verder »

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu? - Hoogma Webdesign Beerta

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu?

3 juni 2024 - Een van de grootste uitdagingen bij het bestrijden van phishingaanvallen is het feit dat medewerkers niet altijd durven toe te geven dat ze op een phishinglink hebben geklikt. Er zijn verschillende... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.