Ons portfolio

Hier zie je enkele voorbeelden van onze projecten. Dit zijn voornamelijk websites die wij van A tot Z hebben gemaakt, maar ook andere werkzaamheden zoals het optimaliseren van websites voor de zoekmachines, back-office applicaties achter de website, maatwerk modules die door ons geprogrammeerd zijn en ook projecten die wij zelf exploiteren.

« < 2 3 4 5 6 7 > »
Spandoekstore.com, Nieuwe Pekela - Hoogma Webdesign Beerta

Spandoekstore.com, Nieuwe Pekela

Maatwerk productensite Voor HH3 Media uit Nieuwe Pekela hebben we een maatwerk productenwebsite gebouwd met de naam Spandoekstore.com. De website is r... lees verder »

Advantage Composite BV, Makkum - Hoogma Webdesign Beerta

Advantage Composite BV, Makkum

Responsive website Voor Advantage Composite BV hebben we een nieuwe responsive website gemaakt op basis van een bestaand ontwerp, gebruikt voor de doc... lees verder »

Business Networking & more, Oude Pekela - Hoogma Webdesign Beerta

Business Networking & more, Oude Pekela

Clubsite Voor de gerenommeerde netwerkclub van Eddy Woltjer, Business Networking & more, hebben we een nieuwe website gebouwd. Uiteraard is de web... lees verder »

Gereedschapknaller.nl, Bellingwolde - Hoogma Webdesign Beerta

Gereedschapknaller.nl, Bellingwolde

Maatwerk webshop Voor Gereedschapknaller.nl uit Bellingwolde hebben we een grote, krachtige maatwerk webshop gebouwd. De shop is uitgerust met alle de... lees verder »

Properties Abroad, Gran Canaria (Spanje) - Hoogma Webdesign Beerta

Properties Abroad, Gran Canaria (Spanje)

Complete makelaarsdatabase Complete website met krachtige database voor deze makelaar op het eiland Gran Canaria. We hebben een custom CMS gemaakt zod... lees verder »

Stichting Het Tuinpad Op, Veendam - Hoogma Webdesign Beerta

Stichting Het Tuinpad Op, Veendam

Maatwerk website, tweetalig Voor Stichting Het Tuinpad Op / In Nachbars Garten hebben we een dubbele maatwerk website mogen maken. De Duitse en Neder... lees verder »

Appartementen Zeezicht, Katwijk - Hoogma Webdesign Beerta

Appartementen Zeezicht, Katwijk

Boeking/betaalsystem Voor Appartementen Zeezicht in Katwijk aan Zee hebben we een maatwerk website gemaakt. De website heeft een boekingssysteem met e... lees verder »

B&I Tuinwerken Vlagtwedde - Hoogma Webdesign Beerta

B&I Tuinwerken Vlagtwedde

Nieuwe responsive website Voor Bert en Ingrid de Roo uit Vlagtwedde hebben we een compleet nieuwe website gemaakt. De site is responsive gebouwd. Hier... lees verder »

Werk&Zo, Winschoten (Nederland) - Hoogma Webdesign Beerta

Werk&Zo, Winschoten (Nederland)

Ombouwen website Voor Werk&Zo en YourPayroll hebben we de twee bestaande websites geheel omgebouwd naar de nieuwste technieken en eisen. Dezelfde ... lees verder »

Havenbeheer Oldambt, Winschoten (Nederland) - Hoogma Webdesign Beerta

Havenbeheer Oldambt, Winschoten (Nederland)

Vier in één Havenbeheer Oldambt beheert de 2 jachthaven: Winschoten en Scheemda. Deze jachthavens hebben elk hun eigen website en zijn aan elkaar ge... lees verder »

Winschoten24, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Winschoten24, Winschoten

Maatwerk webshop Voor Winschoten24 hebben we een zeer uitgebreide website gebouwd, geheel maatwerk. De webshop is een complex systeem waarbij de order... lees verder »

RH Administratie & Adviesbureau BV, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

RH Administratie & Adviesbureau BV, Winschoten

Responsive website Voor RH Administratie & Adviesbureau BV uit Winschoten hebben we een moderne website gemaakt met een solide karakter. Het bedri... lees verder »

Sokolowski & Klaassens, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Sokolowski & Klaassens, Winschoten

Zakelijk website Voor Administratiekantoor Sokolowski & Klaassens uit Winschoten hebben we een rustige en zakelijke website sokolowski-klaassens. ... lees verder »

Dickens Day, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Dickens Day, Beerta

Gesponsorde website Dickens Day Beerta is de gezelligste kerstmarkt van het Noorden, geheel in de stijl van het verhaal A Christmas Carol van Charles ... lees verder »

Rotary SantaRun, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Rotary SantaRun, Winschoten

Maatwerk website/betaalsysteem Voor de Rotary SantaRun Winschoten hebben we een mooie maatwerk website gemaakt, geheel in de kerstsferen. We website h... lees verder »

UVO Vervoer BV, Uithuizermeeden - Hoogma Webdesign Beerta

UVO Vervoer BV, Uithuizermeeden

Strakke website Voor taxi- en touringcarbedrijf UVO Vervoer uit Uithuizermeeden hebben we een strakke en moderne website mogen bouwen. De site is resp... lees verder »

Oostgrunn.nl, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Oostgrunn.nl, Beerta

Compleet nieuwe website We hebben een compleet nieuwe website gebouwd voor Oostgrunn.nl. De website is responsive, dus geschikt voor mobiel en tablet.... lees verder »

Oldambtster Senioren Vereniging Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Oldambtster Senioren Vereniging Winschoten

Informatieve website Voor de OSV, de Oldambtster Senioren Vereniging uit Winschoten, hebben we een informatieve website gemaakt die de voorzitter zelf... lees verder »

« < 2 3 4 5 6 7 > »
Partner van:
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
Hoe vind ik de juiste naam voor mijn bedrijf? - Hoogma Webdesign Beerta

Hoe vind ik de juiste naam voor mijn bedrijf?

2 mei 2022 - Ben jij een startende ondernemer en op zoek naar een passende naam voor jouw bedrijf? Wij geven je graag advies met betrekking tot de online zichtbaarheid van jouw gloe... lees verder »

Blijf alert bij (telefonische) verkoop - Hoogma Webdesign Beerta

Blijf alert bij (telefonische) verkoop

21 april 2022 - Misschien heb je het recent voorbij zien komen in het tv-programma Radar: Een bedrijf in videocontent dat ondernemers op slinkse wijze telefonisch overhaalt een vide... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.