Ons portfolio

Hier zie je enkele voorbeelden van onze projecten. Dit zijn voornamelijk websites die wij van A tot Z hebben gemaakt, maar ook andere werkzaamheden zoals het optimaliseren van websites voor de zoekmachines, back-office applicaties achter de website, maatwerk modules die door ons geprogrammeerd zijn en ook projecten die wij zelf exploiteren.

« < 2 3 4 5 6 > »
Sokolowski & Klaassens, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Sokolowski & Klaassens, Winschoten

Zakelijk website Voor Administratiekantoor Sokolowski & Klaassens uit Winschoten hebben we een rustige en zakelijke website sokolowski-klaassens. ... lees verder »

Dickens Day, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Dickens Day, Beerta

Gesponsorde website Dickens Day Beerta is de gezelligste kerstmarkt van het Noorden, geheel in de stijl van het verhaal A Christmas Carol van Charles ... lees verder »

Rotary SantaRun, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Rotary SantaRun, Winschoten

Maatwerk website/betaalsysteem Voor de Rotary SantaRun Winschoten hebben we een mooie maatwerk website gemaakt, geheel in de kerstsferen. We website h... lees verder »

UVO Vervoer BV, Uithuizermeeden - Hoogma Webdesign Beerta

UVO Vervoer BV, Uithuizermeeden

Strakke website Voor taxi- en touringcarbedrijf UVO Vervoer uit Uithuizermeeden hebben we een strakke en moderne website mogen bouwen. De site is resp... lees verder »

Oostgrunn.nl, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Oostgrunn.nl, Beerta

Compleet nieuwe website We hebben een compleet nieuwe website gebouwd voor Oostgrunn.nl. De website is responsive, dus geschikt voor mobiel en tablet.... lees verder »

Oldambtster Senioren Vereniging Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Oldambtster Senioren Vereniging Winschoten

Informatieve website Voor de OSV, de Oldambtster Senioren Vereniging uit Winschoten, hebben we een informatieve website gemaakt die de voorzitter zelf... lees verder »

Samen om Tafel, Wedde - Hoogma Webdesign Beerta

Samen om Tafel, Wedde

Website overgezet naar HWCMS Voor Samen om Tafel Mediation & Advies uit Wedde hebben we enige tijd geleden een geheel nieuwe website gemaakt, en d... lees verder »

Johan Kroon Administratie, Scheemda - Hoogma Webdesign Beerta

Johan Kroon Administratie, Scheemda

Nieuwe frisse website Voor Johan Kroon Administratie hebben we een compleet nieuwe website gebouwd. Er is veel aandacht besteed aan het ontwerp om een... lees verder »

Hotel-Restaurant Victoria B.V., Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Hotel-Restaurant Victoria B.V., Winschoten

Onderhoud en SEO De bestaande Wordpress website van Hotel-Restaurant Victoria uit Winschoten hebben wij overgenomen. We verzorgen de domeinregistratie... lees verder »

Juwelier Kluiter, Vlagtwedde - Hoogma Webdesign Beerta

Juwelier Kluiter, Vlagtwedde

Wordpress webshop Voor Juwelier Kluiter uit Vlagtwedde hebben we een webshop gemaakt in Wordpress. De layout en de functionaliteiten hebben we op veel... lees verder »

Stichting Beheer Beertsterplas, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Stichting Beheer Beertsterplas, Beerta

Online visvergunningen kopen Voor de Stichting Beheer Beertsterplas hebben we het logo ontworpen en de website gemaakt. Visfanaten kunnen nu online hu... lees verder »

Speeltuin 't Speulparadies, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Speeltuin 't Speulparadies, Beerta

Tweetalige responsive website Voor Stichting Recreatieve Natuurvoorziening Beerta, ook wel bekend als de speeltuin 't Speulparadies, hebben we een moo... lees verder »

Sierra Ebro SL, Caspe (Spanje) - Hoogma Webdesign Beerta

Sierra Ebro SL, Caspe (Spanje)

Sierra Ebro Visvakanties Visvakanties en visexcursies aan de Ebro om zo de grootste meerval te vangen die je maar kan bedenken. Dat is wat Sierra Ebro... lees verder »

NotaMaken VOF, Scheemda - Hoogma Webdesign Beerta

NotaMaken VOF, Scheemda

Online facturen maken: NotaMaken NotaMaken.nl is een zeer geavanceerd online facturatieprogramma voor ZZP'ers, freelancers en MKB'ers. Gemakkelijk rek... lees verder »

Borduurstudio An, Zuidbroek - Hoogma Webdesign Beerta

Borduurstudio An, Zuidbroek

Responsive maken + SEO Voor Borduurstudio An uit Zuidbroek hadden we al de website gemaakt, maar nu hebben we deze ook geheel responsive gemaakt. Dat ... lees verder »

ChipsAway van Bolhuis, Groningen - Hoogma Webdesign Beerta

ChipsAway van Bolhuis, Groningen

Strakke site met SEO ChipsAway van Bolhuis, hét autoschadebedrijf in Groningen voor steenslag, krassen en kleine deukjes. We hebben destijds een comp... lees verder »

Hoving Hekwerk, Stadskanaal - Hoogma Webdesign Beerta

Hoving Hekwerk, Stadskanaal

Nieuwe snelle website Hoving Hekwerk maakt in hun eigen werkplaats in Stadskanaal prachtige hekwerken in alle soorten en maten, sierhekwerken, automat... lees verder »

Memon Bionic Instruments, Muntendam - Hoogma Webdesign Beerta

Memon Bionic Instruments, Muntendam

Veel informatie over de producten Voor @@-woonbiologie hebben we een nieuwe website gemaakt, speciaal voor de producten die het bedrijf levert voor de... lees verder »

« < 2 3 4 5 6 > »
Partner van:
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
De voordelen van een website in HWCMS - Hoogma Webdesign Beerta

De voordelen van een website in HWCMS

11 oktober 2021 - In welke branche je ook onderneemt, het hebben van een eigen website is tegenwoordig onmisbaar. Online aanwezigheid is niet meer weg te denken en waar sommige mens... lees verder »

Altijd een veilige verbinding met VPN - Hoogma Webdesign Beerta

Altijd een veilige verbinding met VPN

14 september 2021 - Als je veel onderweg bent ontkom je er niet aan dat je online gaat op andere plekken dan thuis. Je maakt dan vast wel eens gebruik van een openbaar netwerk. Maar... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.