Ons portfolio

Hier zie je enkele voorbeelden van onze projecten. Dit zijn voornamelijk websites die wij van A tot Z hebben gemaakt, maar ook andere werkzaamheden zoals het optimaliseren van websites voor de zoekmachines, back-office applicaties achter de website, maatwerk modules die door ons geprogrammeerd zijn en ook projecten die wij zelf exploiteren.

« < 2 3 4 5
Stichting Armslag, Stadskanaal - Hoogma Webdesign Beerta

Stichting Armslag, Stadskanaal

Overzichtelijk & gebruiksvriendelijk Voor de Stichting Armslag uit Stadskanaal hebben we een compleet nieuwe website gemaakt en ook de hosting ove... lees verder »

Stalucon Bouw BV, Stadskanaal - Hoogma Webdesign Beerta

Stalucon Bouw BV, Stadskanaal

3-talen, veel informatie Voor Stalucon Bouw BV in Stadskanaal hebben we een nieuwe website gemaakt in 3 talen. De website is erg visueel gemaakt met v... lees verder »

Webcams Abroad, International - Hoogma Webdesign Beerta

Webcams Abroad, International

4000+ webcams online Webcams Abroad is the fastest growing webcam website with cams from all over the world. Completely database controlled with load ... lees verder »

Loyaal Beveiliging

Loyaal Beveiliging uit Waddinxveen verzorgt beveiliging in de logistiek en in de zorg, maar je kunt hier tevens terecht voor evenementen- en objectbev... lees verder »

Hoogheem Logies

Website in HWCMS met fotoalbum Heb je er altijd al eens van gedroomd om te overnachten in een authentieke omgeving van de 18e eeuw? Bij Hoogheem Erfgo... lees verder »

De Parel Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

De Parel Beerta

Website met bestelsysteem op 24/7 Bestellen.nl Voor de lekkerste pizza's en grillgerechten van Beerta en omstreken kun je terecht bij De Parel in Beer... lees verder »

Stal Esther in Midwolda - Hoogma Webdesign Beerta

Stal Esther in Midwolda

Website met tekst en foto's in HWCMS Stal Esther is een professionele pensionstal met persoonlijke aandacht voor paard én paardeneigenaar. De pensi... lees verder »

Watersport Reinders - Hoogma Webdesign Beerta

Watersport Reinders

Mooie en nette website in HWCMS Watersport Reinders is gespecialiseerd in de verkoop van betaalbare nieuwe en gebruikte sloepen. Wanneer je een liefhe... lees verder »

Brasserie Flair - Hoogma Webdesign Beerta

Brasserie Flair

Website in HWCMS in huisstijl Bij Brasserie Flair staat een enthousiast team van medewerkers klaar om de lekkerste gerechten klaar te maken en te serv... lees verder »

« < 2 3 4 5
Partner van:
API-koppeling screenshot in HWCMS gebouwd - Hoogma Webdesign Beerta

API-koppeling screenshot in HWCMS gebouwd

9 februari 2021 - Als je kiest voor een HWCMS-website van Hoogma Webdesign, kies je keer op keer voor innovatie, en een up-to-date systeem. Hoezo keer op keer? Nou, omdat wij ook ni... lees verder »

Verkoopsite 24/7 Bestellen.nl ontworpen - Hoogma Webdesign Beerta

Verkoopsite 24/7 Bestellen.nl ontworpen

1 februari 2021 - Bij Hoogma Webdesign zetten we jouw technische vraagstukken graag om in een bruikbare oplossing. Zo reageerden wij enthousiast toen Rotary Winschoten ons afgelopen... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.