Ons portfolio

Hier zie je enkele voorbeelden van onze projecten. Dit zijn voornamelijk websites die wij van A tot Z hebben gemaakt, maar ook andere werkzaamheden zoals het optimaliseren van websites voor de zoekmachines, back-office applicaties achter de website, maatwerk modules die door ons geprogrammeerd zijn en ook projecten die wij zelf exploiteren.

« < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Roy's Special Tools, Dedemsvaart - Hoogma Webdesign Beerta

Roy's Special Tools, Dedemsvaart

Webshop speciaal gereedschap Voor Roy's Special Tools uit Dedemsvaart hebben we een krachtige webshop gebouwd met ons content management system... lees verder »

Riks Advies, Voorschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Riks Advies, Voorschoten

CMS website administratiekantoor De oude statische website van Riks Advies hebben we jaren geleden gebouwd en deze was aan vervanging toe. We hebben... lees verder »

Kamperman Grondwerk, Zuidbroek - Hoogma Webdesign Beerta

Kamperman Grondwerk, Zuidbroek

CMS website met goede teksten Voor Eduard Kamperman uit Scheemda hebben we een nieuwe website gemaakt en alle teksten herschreven. De website bevat... lees verder »

Welzijnszorg Groei!, Stadskanaal - Hoogma Webdesign Beerta

Welzijnszorg Groei!, Stadskanaal

Nieuwe website na grote hack De oude Wordpresswebsite was gehackt en honderden pagina's met Japanse tekst waren toegevoegd en geïndexeerd door... lees verder »

HSM Safety BV, Emmen - Hoogma Webdesign Beerta

HSM Safety BV, Emmen

Beveiligingsbedrijf HSM Safety Voor het beveiligingsbedrijf HSM Safety BV hebben we een simpele website gemaakt met ons content management system... lees verder »

Security Noord Nieuwenhuis, Drachten - Hoogma Webdesign Beerta

Security Noord Nieuwenhuis, Drachten

Webshop camerabeveiliging Voor het allround beveiligingsbedrijf Security Noord Nieuwenhuis uit Drachten hebben we een nieuwe website gebouwd. Bij het... lees verder »

Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij JH, Heiligerlee - Hoogma Webdesign Beerta

Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij JH, Heiligerlee

CMS-website voor Jan Heeres Voor Jan Heeres van Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij JH hebben we een nieuwe frisse website gemaakt in de kleuren van... lees verder »

Mirjam’s Nagelstudio, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Mirjam’s Nagelstudio, Beerta

CMS-website nagelstudio Voor Mirjam’s Nagelstudio hebben we een frisse nieuwe website gebouwd in haar favoriete kleur. De website is nu weer goed... lees verder »

RUN, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

RUN, Winschoten

Nieuwe RUN website De oude website van de RUN Winschoten voldeed niet meer aan de huidige eisen en was erg lastig bij te werken. We hebben een nieuwe... lees verder »

Rehab Action, Inc., Florida - Hoogma Webdesign Beerta

Rehab Action, Inc., Florida

Amerikaanse health care website Voor onze Amerikaanse klant uit Florida Rehab Action, Inc. hebben we een nieuwe website mogen bouwen met ons content... lees verder »

Praktijk PrimaVera, Finsterwolde - Hoogma Webdesign Beerta

Praktijk PrimaVera, Finsterwolde

Nieuwe CMS website De oude website van Praktijk PrimaVera voldeed niet meer aan de huidige eisen en had de nodige beveiligingsproblemen. Daarom... lees verder »

Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse, Midwolda - Hoogma Webdesign Beerta

Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse, Midwolda

Nieuwe pannenkoekenwebsite Voor Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse hebben we een nieuwe website gebouwd met ons content management system HWCMS. De... lees verder »

Quality Security Europe BV, Woerden - Hoogma Webdesign Beerta

Quality Security Europe BV, Woerden

Tweetalig beveiligingsbedrijf Voor het beveiligingsbedrijf Quality Security Europe BV hebben wij een website gebouwd met ons content management... lees verder »

Rebreatherpro Training Ltd., Lutterworth, Engeland - Hoogma Webdesign Beerta

Rebreatherpro Training Ltd., Lutterworth, Engeland

Webshop duikuitrusting Dave Gration is met zijn bedrijf Rebreatherpro Training Ltd. een van onze eerste klanten sinds Hoogma Webdesign in 2003 begon.... lees verder »

Schildersbedrijf Klein, Westerlee - Hoogma Webdesign Beerta

Schildersbedrijf Klein, Westerlee

Duidelijke responsive website Voor Schildersbedrijf Klein uit Westerlee hebben we een nieuwe website geleverd met een diashow die we op YouTube... lees verder »

Het Winschoter Stadsjournaal, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Het Winschoter Stadsjournaal, Winschoten

Nieuwe site nadat oude website was gehackt Voor Stichting Het Winschoter Stadsjournaal hebben we een nieuwe website mogen bouwen nadat hun oude... lees verder »

Lanciers Security, Apeldoorn - Hoogma Webdesign Beerta

Lanciers Security, Apeldoorn

Mooie responsive website met HWCMS Voor Lanciers Security uit Apeldoorn hebben wij alle internetzaken mogen regelen. Van mailaccounts, hosting en ook... lees verder »

Autobedrijf D. Mulder, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Autobedrijf D. Mulder, Winschoten

Maatwerk website met occasions Voor Autobedrijf D. Mulder uit Winschoten hebben we een maatwerk website gemaakt. Een website met een strakke look en... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Partner van:
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Herken jij webshopfraude? Hoogma Webdesign helpt! - Hoogma Webdesign Beerta

Herken jij webshopfraude? Hoogma Webdesign helpt!

6 november 2023 - Recent werd bekend dat er veel meer oplichters actief zijn in de webshopbranche dan aanvankelijk gedacht. Ook ontwikkelen ze zich snel qua uitstraling en wordt het voor consumenten moeilijker om het... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.