Ons portfolio

Hier zie je enkele voorbeelden van onze projecten. Dit zijn voornamelijk websites die wij van A tot Z hebben gemaakt, maar ook andere werkzaamheden zoals het optimaliseren van websites voor de zoekmachines, back-office applicaties achter de website, maatwerk modules die door ons geprogrammeerd zijn en ook projecten die wij zelf exploiteren.

« < 1 2 3 4 5 6 > »
Properties Abroad, Gran Canaria (Spanje) - Hoogma Webdesign Beerta

Properties Abroad, Gran Canaria (Spanje)

Complete makelaarsdatabase Complete website met krachtige database voor deze makelaar op het eiland Gran Canaria. We hebben een custom CMS gemaakt zod... lees verder »

Stichting Het Tuinpad Op, Veendam - Hoogma Webdesign Beerta

Stichting Het Tuinpad Op, Veendam

Maatwerk website, tweetalig Voor Stichting Het Tuinpad Op / In Nachbars Garten hebben we een dubbele maatwerk website mogen maken. De Duitse en Neder... lees verder »

Appartementen Zeezicht, Katwijk - Hoogma Webdesign Beerta

Appartementen Zeezicht, Katwijk

Boeking/betaalsystem Voor Appartementen Zeezicht in Katwijk aan Zee hebben we een maatwerk website gemaakt. De website heeft een boekingssysteem met e... lees verder »

B&I Tuinwerken Vlagtwedde - Hoogma Webdesign Beerta

B&I Tuinwerken Vlagtwedde

Nieuwe responsive website Voor Bert en Ingrid de Roo uit Vlagtwedde hebben we een compleet nieuwe website gemaakt. De site is responsive gebouwd. Hier... lees verder »

Werk&Zo, Winschoten (Nederland) - Hoogma Webdesign Beerta

Werk&Zo, Winschoten (Nederland)

Ombouwen website Voor Werk&Zo en YourPayroll hebben we de twee bestaande websites geheel omgebouwd naar de nieuwste technieken en eisen. Dezelfde ... lees verder »

Havenbeheer Oldambt, Winschoten (Nederland) - Hoogma Webdesign Beerta

Havenbeheer Oldambt, Winschoten (Nederland)

Vier in één Havenbeheer Oldambt beheert de 2 jachthaven: Winschoten en Scheemda. Deze jachthavens hebben elk hun eigen website en zijn aan elkaar ge... lees verder »

Winschoten24, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Winschoten24, Winschoten

Maatwerk webshop Voor Winschoten24 hebben we een zeer uitgebreide website gebouwd, geheel maatwerk. De webshop is een complex systeem waarbij de order... lees verder »

RH Administratie & Adviesbureau BV, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

RH Administratie & Adviesbureau BV, Winschoten

Responsive website Voor RH Administratie & Adviesbureau BV uit Winschoten hebben we een moderne website gemaakt met een solide karakter. Het bedri... lees verder »

Sokolowski & Klaassens, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Sokolowski & Klaassens, Winschoten

Zakelijk website Voor Administratiekantoor Sokolowski & Klaassens uit Winschoten hebben we een rustige en zakelijke website sokolowski-klaassens. ... lees verder »

Dickens Day, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Dickens Day, Beerta

Gesponsorde website Dickens Day Beerta is de gezelligste kerstmarkt van het Noorden, geheel in de stijl van het verhaal A Christmas Carol van Charles ... lees verder »

Rotary SantaRun, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Rotary SantaRun, Winschoten

Maatwerk website/betaalsysteem Voor de Rotary SantaRun Winschoten hebben we een mooie maatwerk website gemaakt, geheel in de kerstsferen. We website h... lees verder »

UVO Vervoer BV, Uithuizermeeden - Hoogma Webdesign Beerta

UVO Vervoer BV, Uithuizermeeden

Strakke website Voor taxi- en touringcarbedrijf UVO Vervoer uit Uithuizermeeden hebben we een strakke en moderne website mogen bouwen. De site is resp... lees verder »

Oostgrunn.nl, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Oostgrunn.nl, Beerta

Compleet nieuwe website We hebben een compleet nieuwe website gebouwd voor Oostgrunn.nl. De website is responsive, dus geschikt voor mobiel en tablet.... lees verder »

Oldambtster Senioren Vereniging Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Oldambtster Senioren Vereniging Winschoten

Informatieve website Voor de OSV, de Oldambtster Senioren Vereniging uit Winschoten, hebben we een informatieve website gemaakt die de voorzitter zelf... lees verder »

Samen om Tafel, Wedde - Hoogma Webdesign Beerta

Samen om Tafel, Wedde

Website overgezet naar HWCMS Voor Samen om Tafel Mediation & Advies uit Wedde hebben we enige tijd geleden een geheel nieuwe website gemaakt, en d... lees verder »

Johan Kroon Administratie, Scheemda - Hoogma Webdesign Beerta

Johan Kroon Administratie, Scheemda

Nieuwe frisse website Voor Johan Kroon Administratie hebben we een compleet nieuwe website gebouwd. Er is veel aandacht besteed aan het ontwerp om een... lees verder »

Hotel-Restaurant Victoria B.V., Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Hotel-Restaurant Victoria B.V., Winschoten

Onderhoud en SEO De bestaande Wordpress website van Hotel-Restaurant Victoria uit Winschoten hebben wij overgenomen. We verzorgen de domeinregistratie... lees verder »

Juwelier Kluiter, Vlagtwedde - Hoogma Webdesign Beerta

Juwelier Kluiter, Vlagtwedde

Wordpress webshop Voor Juwelier Kluiter uit Vlagtwedde hebben we een webshop gemaakt in Wordpress. De layout en de functionaliteiten hebben we op veel... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 6 > »
Partner van:
API-koppeling met Google Agenda gemaakt - Hoogma Webdesign Beerta

API-koppeling met Google Agenda gemaakt

12 april 2021 - Wij laten je graag zien waar wij ons mee bezig houden. Op dit moment leggen we de laatste hand aan een API-koppeling met Google Agenda. Dat is een handige manier om ... lees verder »

Do's en don'ts om te voorkomen dat jouw mails in de spambox belanden - Hoogma Webdesign Beerta

Do's en don'ts om te voorkomen dat jouw mails in de spambox belanden

16 maart 2021 - Mailproblemen Wij zijn de laatste tijd veel gebeld door klanten die problemen hebben met het verzenden van de mail. Hun e-mails komen niet aan bij de ontvangers, of... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.