Ons portfolio

Hier zie je enkele voorbeelden van onze projecten. Dit zijn voornamelijk websites die wij van A tot Z hebben gemaakt, maar ook andere werkzaamheden zoals het optimaliseren van websites voor de zoekmachines, back-office applicaties achter de website, maatwerk modules die door ons geprogrammeerd zijn en ook projecten die wij zelf exploiteren.

« < 1 2 3 4 5 6 > »
Slagerij Wiebrands, Bellingwolde - Hoogma Webdesign Beerta

Slagerij Wiebrands, Bellingwolde

CMS website, domeinen en hosting Voor Edwin Wiebrands van Slagerij Wiebrands uit Bellingwolde, een begrip in de regio Oost-Groningen met heerlijke amb... lees verder »

AB Oldambt, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

AB Oldambt, Winschoten

Maatwerk website + hosting Voor Administratie & Budgetservice Oldambt hebben we een simpele, krachtige en goed geoptimaliseerde maatwerk website g... lees verder »

Klooster Reizen Reisburo BV, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Klooster Reizen Reisburo BV, Winschoten

Maatwerk website Klooster Reizen is met 5 reisbureaus een begrip in de regio. Wij hadden de eer om een nieuwe maatwerk website te mogen bouwen. De web... lees verder »

Diyar Mangal, Groningen - Hoogma Webdesign Beerta

Diyar Mangal, Groningen

Website met ons CMS Voor het typische Turks restaurant Diyar Mangal hebben we een nieuwe website gebouwd. De website draait op ons eigen HWCMS-systeem... lees verder »

Jachthaven Zuidbroek, Zuidbroek - Hoogma Webdesign Beerta

Jachthaven Zuidbroek, Zuidbroek

Duidelijke en frisse website Voor Jachthaven Zuidbroek hebben we een nieuwe frisse website gemaakt die uiteraard prima werkt op mobiele telefoons en t... lees verder »

Spandoekstore.com, Nieuwe Pekela - Hoogma Webdesign Beerta

Spandoekstore.com, Nieuwe Pekela

Maatwerk productensite Voor HH3 Media uit Nieuwe Pekela hebben we een maatwerk productenwebsite gebouwd met de naam Spandoekstore.com. De website is r... lees verder »

Advantage Composite BV, Makkum - Hoogma Webdesign Beerta

Advantage Composite BV, Makkum

Responsive website Voor Advantage Composite BV hebben we een nieuwe responsive website gemaakt op basis van een bestaand ontwerp, gebruikt voor de doc... lees verder »

Business Networking & more, Oude Pekela - Hoogma Webdesign Beerta

Business Networking & more, Oude Pekela

Clubsite Voor de gerenommeerde netwerkclub van Eddy Woltjer, Business Networking & more, hebben we een nieuwe website gebouwd. Uiteraard is de web... lees verder »

Gereedschapknaller.nl, Bellingwolde - Hoogma Webdesign Beerta

Gereedschapknaller.nl, Bellingwolde

Maatwerk webshop Voor Gereedschapknaller.nl uit Bellingwolde hebben we een grote, krachtige maatwerk webshop gebouwd. De shop is uitgerust met alle de... lees verder »

Properties Abroad, Gran Canaria (Spanje) - Hoogma Webdesign Beerta

Properties Abroad, Gran Canaria (Spanje)

Complete makelaarsdatabase Complete website met krachtige database voor deze makelaar op het eiland Gran Canaria. We hebben een custom CMS gemaakt zod... lees verder »

Stichting Het Tuinpad Op, Veendam - Hoogma Webdesign Beerta

Stichting Het Tuinpad Op, Veendam

Maatwerk website, tweetalig Voor Stichting Het Tuinpad Op / In Nachbars Garten hebben we een dubbele maatwerk website mogen maken. De Duitse en Neder... lees verder »

Appartementen Zeezicht, Katwijk - Hoogma Webdesign Beerta

Appartementen Zeezicht, Katwijk

Boeking/betaalsystem Voor Appartementen Zeezicht in Katwijk aan Zee hebben we een maatwerk website gemaakt. De website heeft een boekingssysteem met e... lees verder »

B&I Tuinwerken Vlagtwedde - Hoogma Webdesign Beerta

B&I Tuinwerken Vlagtwedde

Nieuwe responsive website Voor Bert en Ingrid de Roo uit Vlagtwedde hebben we een compleet nieuwe website gemaakt. De site is responsive gebouwd. Hier... lees verder »

Werk&Zo, Winschoten (Nederland) - Hoogma Webdesign Beerta

Werk&Zo, Winschoten (Nederland)

Ombouwen website Voor Werk&Zo en YourPayroll hebben we de twee bestaande websites geheel omgebouwd naar de nieuwste technieken en eisen. Dezelfde ... lees verder »

Havenbeheer Oldambt, Winschoten (Nederland) - Hoogma Webdesign Beerta

Havenbeheer Oldambt, Winschoten (Nederland)

Vier in één Havenbeheer Oldambt beheert de 2 jachthaven: Winschoten en Scheemda. Deze jachthavens hebben elk hun eigen website en zijn aan elkaar ge... lees verder »

Winschoten24, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Winschoten24, Winschoten

Maatwerk webshop Voor Winschoten24 hebben we een zeer uitgebreide website gebouwd, geheel maatwerk. De webshop is een complex systeem waarbij de order... lees verder »

RH Administratie & Adviesbureau BV, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

RH Administratie & Adviesbureau BV, Winschoten

Responsive website Voor RH Administratie & Adviesbureau BV uit Winschoten hebben we een moderne website gemaakt met een solide karakter. Het bedri... lees verder »

Sokolowski & Klaassens, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Sokolowski & Klaassens, Winschoten

Zakelijk website Voor Administratiekantoor Sokolowski & Klaassens uit Winschoten hebben we een rustige en zakelijke website sokolowski-klaassens. ... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 6 > »
Partner van:
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
Zelf sliderfoto's maken en comprimeren doe je zó - Hoogma Webdesign Beerta

Zelf sliderfoto's maken en comprimeren doe je zó

18 januari 2022 - Ben jij al bekend met ons prachtige websitebeheersysteem HWCMS? Hiermee kun je eenvoudig zelf jouw website beheren, zonder ingewikkelde technische zaken te hoeven ... lees verder »

Mails met een raar onderbuikgevoel - Hoogma Webdesign Beerta

Mails met een raar onderbuikgevoel

13 december 2021 - Soms krijg je een mailtje waarbij je direct een vreemd gevoel hebt. Je kunt dat onderbuikgevoel niet echt plaatsen, het is zakelijk geschreven, soms in het Engels... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.