Ons portfolio

Hier zie je enkele voorbeelden van onze projecten. Dit zijn voornamelijk websites die wij van A tot Z hebben gemaakt, maar ook andere werkzaamheden zoals het optimaliseren van websites voor de zoekmachines, back-office applicaties achter de website, maatwerk modules die door ons geprogrammeerd zijn en ook projecten die wij zelf exploiteren.

« < 1 2 3 4 5 6 7 > »
RUN, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

RUN, Winschoten

Nieuwe RUN website De oude website van de RUN Winschoten voldeed niet meer aan de huidige eisen en was erg lastig bij te werken. We hebben een nieuwe... lees verder »

Rehab Action, Inc., Florida - Hoogma Webdesign Beerta

Rehab Action, Inc., Florida

Amerikaanse health care website Voor onze Amerikaanse klant uit Florida Rehab Action, Inc. hebben we een nieuwe website mogen bouwen met ons content... lees verder »

Praktijk PrimaVera, Finsterwolde - Hoogma Webdesign Beerta

Praktijk PrimaVera, Finsterwolde

Nieuwe CMS website De oude website van Praktijk PrimaVera voldeed niet meer aan de huidige eisen en had de nodige beveiligingsproblemen. Daarom... lees verder »

Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse, Midwolda - Hoogma Webdesign Beerta

Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse, Midwolda

Nieuwe pannenkoekenwebsite Voor Pannenkoekenhuis d’Olle Smidse hebben we een nieuwe website gebouwd met ons content management system HWCMS. De... lees verder »

Quality Security Europe BV, Woerden - Hoogma Webdesign Beerta

Quality Security Europe BV, Woerden

Tweetalig beveiligingsbedrijf Voor het beveiligingsbedrijf Quality Security Europe BV hebben wij een website gebouwd met ons content management... lees verder »

Rebreatherpro Training Ltd., Lutterworth, Engeland - Hoogma Webdesign Beerta

Rebreatherpro Training Ltd., Lutterworth, Engeland

Webshop duikuitrusting Dave Gration is met zijn bedrijf Rebreatherpro Training Ltd. een van onze eerste klanten sinds Hoogma Webdesign in 2003 begon.... lees verder »

Schildersbedrijf Klein, Westerlee - Hoogma Webdesign Beerta

Schildersbedrijf Klein, Westerlee

Duidelijke responsive website Voor Schildersbedrijf Klein uit Westerlee hebben we een nieuwe website geleverd met een diashow die we op YouTube... lees verder »

Het Winschoter Stadsjournaal, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Het Winschoter Stadsjournaal, Winschoten

Nieuwe site nadat oude website was gehackt Voor Stichting Het Winschoter Stadsjournaal hebben we een nieuwe website mogen bouwen nadat hun oude... lees verder »

Lanciers Security, Apeldoorn - Hoogma Webdesign Beerta

Lanciers Security, Apeldoorn

Mooie responsive website met HWCMS Voor Lanciers Security uit Apeldoorn hebben wij alle internetzaken mogen regelen. Van mailaccounts, hosting en ook... lees verder »

Autobedrijf D. Mulder, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Autobedrijf D. Mulder, Winschoten

Maatwerk website met occasions Voor Autobedrijf D. Mulder uit Winschoten hebben we een maatwerk website gemaakt. Een website met een strakke look en... lees verder »

Kiëta Koi, Veendam - Hoogma Webdesign Beerta

Kiëta Koi, Veendam

Website, webshop en opzet social media Voor de koispecialisten Kiëta Koi uit Veendam verzorgen we het totaalpakket: De website, domeinen, hosting,... lees verder »

HW Seeds, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

HW Seeds, Winschoten

Maatwerk in 5 talen HW Seeds uit Winschoten is een uniek bedrijf gespecialiseerd in de veredeling van tomatenrassen. Wij hebben de mooie opdracht... lees verder »

Secusoft, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Secusoft, Beerta

Beveiligd backofficesysteem Voor de particuliere beveiligingsbranche hebben we Secusoft ontwikkeld, dé software voor beveiligers. Dit is een zeer... lees verder »

MD Security, 's-Hertogenbosch - Hoogma Webdesign Beerta

MD Security, 's-Hertogenbosch

CMS website en webhosting Voor onze klant MD Security uit 's-Hertogenbosch hebben we een strakke website mogen bouwen met ons eigen CMS-systeem.... lees verder »

B&B De Pastorie, Termunten - Hoogma Webdesign Beerta

B&B De Pastorie, Termunten

Logo, CMS website en hosting Voor de gezellige Bed&Breakfast De Pastorie uit Termunten hebben we een totaalpakket mogen leveren. We zijn begonnen... lees verder »

Secusoft, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Secusoft, Beerta

Website in eigen CMS Secusoft is een zeer geavanceerd en beveiligd online softwarepakket voor de beveiligingsbranche. De website is gebouwd met ons... lees verder »

Kamperman Grondwerk, Zuidbroek - Hoogma Webdesign Beerta

Kamperman Grondwerk, Zuidbroek

Facturatie, calculatie en CRM Voor Kamperman Grondwerk uit Zuidbroek hebben we een prachtige maatwerk opdracht uitgevoerd. Achter een beveiligd... lees verder »

Bosker Meubelen, Siddeburen - Hoogma Webdesign Beerta

Bosker Meubelen, Siddeburen

Website, content en social media Bosker Meubelen uit Siddeburen hebben we geheel mogen ontzorgen wat betreft alle internetzaken. We verzorgen de... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Partner van:
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
Aandelen kopen? Let op voor boiler-room fraude! - Hoogma Webdesign Beerta

Aandelen kopen? Let op voor boiler-room fraude!

31 mei 2023 - Heb je een mooi aanbod gekregen voor het aankopen van aandelen of financiële producten, maar twijfel je nog? Wellicht ben jij benaderd door een boiler room-fraudeur en is het jouw "gut feeling" dat... lees verder »

Probleemoplossing synchronisatiefout IMAP in Outlook op Mac (Apple) - Hoogma Webdesign Beerta

Probleemoplossing synchronisatiefout IMAP in Outlook op Mac (Apple)

18 april 2023 - Voor een klant zijn we even bezig geweest het antwoord te vinden op deze specifieke vraag: Waarom lukte het niet om te synchroniseren met behulp van IMAP in Outlook op een Mac (Apple computer)? Omdat... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.