Ons portfolio

Hier zie je enkele voorbeelden van onze projecten. Dit zijn voornamelijk websites die wij van A tot Z hebben gemaakt, maar ook andere werkzaamheden zoals het optimaliseren van websites voor de zoekmachines, back-office applicaties achter de website, maatwerk modules die door ons geprogrammeerd zijn en ook projecten die wij zelf exploiteren.

1 2 3 4 > »
Schietvereniging KSV De Vrijheid, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Schietvereniging KSV De Vrijheid, Winschoten

Website in HWCMS met afgeschermde ledenomgeving Voor schietvereniging KSV De Vrijheid in Winschoten hebben we een mooie website opgezet in ons eigen... lees verder »

Feenstra's Friet, Heiligerlee - Hoogma Webdesign Beerta

Feenstra's Friet, Heiligerlee

Voor Alex Feenstra van Feenstra's Friet, en tevens A.F. Security, hebben wij een website mogen opzetten in HWCMS. Feenstra's Friet is een... lees verder »

Vernieuwde website RUN Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Vernieuwde website RUN Winschoten

De website van de RUN Winschoten, van onze hand, was alweer enige tijd in de lucht. En omdat ook de trends binnen de wereld van websites, net als in... lees verder »

't Ronde Loegh, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

't Ronde Loegh, Winschoten

Voor ondernemer Aleth Split van Hotel Restaurant 't Ronde Loegh mochten wij een mooie en gloednieuwe website maken. Een leuke klus, omdat er al wat... lees verder »

Purgo Domus, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Purgo Domus, Beerta

Dorpsgenoten Marcel, Frederik en Anton zijn de enthousiaste ondernemers achter Purgo Domus, een ontruimingsbedrijf dat niet alleen discreet... lees verder »

Alrojo, Blauwestad - Hoogma Webdesign Beerta

Alrojo, Blauwestad

Voor Erwin Sikkes van Alrojo Financiële Dienstverlening B.V. hebben wij een snelle, veilige en nette website gemaakt in ons eigen beheersysteem... lees verder »

4Safe security, Drachten - Hoogma Webdesign Beerta

4Safe security, Drachten

Voor Rick Bouweriks, ondernemer achter beveiligingsbedrijf 4Safe security in Drachten, mochten wij een website opzetten in ons websitebeheersysteem... lees verder »

Dogstyling Buitenhof, Bad Nieuweschans - Hoogma Webdesign Beerta

Dogstyling Buitenhof, Bad Nieuweschans

Voor Kitty Luiken van Dogstyling Buitenhof maakten wij een mooie website in HWCMS, een websitebeheersysteem waarvan het script door ons is... lees verder »

Hospicevoorziening Sint Maartenhuis, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Hospicevoorziening Sint Maartenhuis, Winschoten

Een goede website moet visueel aantrekkelijk, maar ook goed toegankelijk, en eenvoudig in gebruik te zijn. Daarnaast wil je informatie kunnen vinden... lees verder »

RBS Security, Leeuwarden - Hoogma Webdesign Beerta

RBS Security, Leeuwarden

Bij RBS Security in Leeuwarden verzorgt men de beveiliging van tal van evenementen en activiteiten in de regio. Om deze professionaliteit ook online... lees verder »

A&D Opstap, Finsterwolde - Hoogma Webdesign Beerta

A&D Opstap, Finsterwolde

Voor onderneemsters Debbie en Anemiek, bekend van hun ontbijtservice in Finsterwolde, hebben wij een mooie website op mogen zetten in HWCMS: A&D... lees verder »

A.F. Security, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

A.F. Security, Winschoten

Voor Alex Feenstra van A.F. Security in Heiligerlee hebben wij een website gebouwd in HWCMS, ons eigen websitebeheersysteem. De website toont alle... lees verder »

Rock-On Outdoor Festival, Nieuwe Pekela - Hoogma Webdesign Beerta

Rock-On Outdoor Festival, Nieuwe Pekela

Voor de organisatie van Rock-On Outdoor Festival, een tweedaags rockfestival dat plaatsvindt in Nieuwe Pekela, hebben wij met spoed een nieuwe... lees verder »

Kindercentrum Poppiez, Winschoten, Blijham en Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Kindercentrum Poppiez, Winschoten, Blijham en Beerta

Voor Kindercentrum Poppiez hebben wij een uitgebreide website mogen opzetten met daarop informatie over de diverse Poppiez kinderopvanglocaties.... lees verder »

Coachingspraktijk Marjolein, Norg - Hoogma Webdesign Beerta

Coachingspraktijk Marjolein, Norg

Holistisch leefstijlcoach Marjolein Hummel van Coachingspraktijk Marjolein ~durf te ZIJN~ had de wens om een mooie, nette website in gebruik te gaan... lees verder »

Gijsbear, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Gijsbear, Winschoten

Gijsbear is een initiatief van Marjolein Keizer. Hiermee wordt aanstaande ouders één webshop geboden waar zij alle producten die nodig zijn voor de... lees verder »

HemPure, Oude Pekela - Hoogma Webdesign Beerta

HemPure, Oude Pekela

In Oude Pekela vind je HemPure, dat onderdeel is van het bedrijf HempFlax B.V. Hier wordt CBD (cannabidoil) verwerkt tot oliën, zaden en poeders,... lees verder »

ATOS Group, Dordrecht - Hoogma Webdesign Beerta

ATOS Group, Dordrecht

Toen wij werden benaderd door ATOS Group in Dordrecht voor het maken van een website, waren wij al snel enthousiast. Mede dankzij de input van de... lees verder »

1 2 3 4 > »
Partner van:
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Voys  Hoogma Webdesign Beerta
Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie - Hoogma Webdesign Beerta

Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie

5 juni 2024 - Maak je vaak gebruik van tweestapsverificatie (2FA) of MFA (Multi Factor Authentication), dan ben je bewust bezig met online veiligheid. Maar ook hierbij blijft het opletten! Scammers kunnen namelijk... lees verder »

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu? - Hoogma Webdesign Beerta

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu?

3 juni 2024 - Een van de grootste uitdagingen bij het bestrijden van phishingaanvallen is het feit dat medewerkers niet altijd durven toe te geven dat ze op een phishinglink hebben geklikt. Er zijn verschillende... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.