HemPure, Oude Pekela

HemPure, Oude Pekela Hoogma Webdesign Beerta

In Oude Pekela vind je HemPure, dat onderdeel is van het bedrijf HempFlax B.V. Hier wordt CBD (cannabidoil) verwerkt tot oliën, zaden en poeders, wat aftrek vindt op een markt van mensen de bewust bezig zijn met bewegen, eten en de levensstijl in het algemeen.

Voor dit bedrijf mochten wij een meertalige website maken met als basistaal Engels, en als tweede taal Nederlands. In HWCMS is dit goed mogelijk, je kunt tot 14 talen toevoegen aan je website. Het vertalen van de teksten kan je gemakkelijk zelf doen met behulp van onze handige API-koppeling in HWCMS, met Google Translate.

Jouw website in meerdere talen is mogelijk in HWCMS

Voor HemPure werden de teksten door een vertaalbureau vertaald, wat de authenticiteit en garantie van juiste spelling en correct grammaticagebruik natuurlijk altijd ten goede komt.

In een HWCMS-website ligt de nadruk op zowel tekst als afbeeldingen. Je kunt deze verdeling zelf aanpassen, maar omdat de meeste bezoekers graag een beeld bij je aanbod willen hebben, mogen goede (slider)afbeeldingen tegenwoordig niet ontbreken. Om ervoor te zorgen dat zoekmachines je website makkelijk kunnen vinden, mag het belang van goede, unieke teksten echter niet worden vergeten. Op HemPure kun je zien hoe deze mooie balans leidt tot een gebruiksvriendelijke website, waar tevens ruimte is voor het uploaden van diverse pdf's , waarin het proces "van zaad tot eindproduct" wordt omschreven.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de website, en naar de mogelijkheden van een HWCS-website? Bezoek dan zeker eens https://www.hempure.nl/.

Meer informatie op: https://www.hempure.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.