HemPure, Oude Pekela

HemPure, Oude Pekela Hoogma Webdesign Beerta

In Oude Pekela vind je HemPure, dat onderdeel is van het bedrijf HempFlax B.V. Hier wordt CBD (cannabidoil) verwerkt tot oliën, zaden en poeders, wat aftrek vindt op een markt van mensen de bewust bezig zijn met bewegen, eten en de levensstijl in het algemeen.

Voor dit bedrijf mochten wij een meertalige website maken met als basistaal Engels, en als tweede taal Nederlands. In HWCMS is dit goed mogelijk, je kunt tot 14 talen toevoegen aan je website. Het vertalen van de teksten kan je gemakkelijk zelf doen met behulp van onze handige API-koppeling in HWCMS, met Google Translate.

Jouw website in meerdere talen is mogelijk in HWCMS

Voor HemPure werden de teksten door een vertaalbureau vertaald, wat de authenticiteit en garantie van juiste spelling en correct grammaticagebruik natuurlijk altijd ten goede komt.

In een HWCMS-website ligt de nadruk op zowel tekst als afbeeldingen. Je kunt deze verdeling zelf aanpassen, maar omdat de meeste bezoekers graag een beeld bij je aanbod willen hebben, mogen goede (slider)afbeeldingen tegenwoordig niet ontbreken. Om ervoor te zorgen dat zoekmachines je website makkelijk kunnen vinden, mag het belang van goede, unieke teksten echter niet worden vergeten. Op HemPure kun je zien hoe deze mooie balans leidt tot een gebruiksvriendelijke website, waar tevens ruimte is voor het uploaden van diverse pdf's , waarin het proces "van zaad tot eindproduct" wordt omschreven.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de website, en naar de mogelijkheden van een HWCS-website? Bezoek dan zeker eens https://www.hempure.nl/.

Meer informatie op: https://www.hempure.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Voys  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie - Hoogma Webdesign Beerta

Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie

5 juni 2024 - Maak je vaak gebruik van tweestapsverificatie (2FA) of MFA (Multi Factor Authentication), dan ben je bewust bezig met online veiligheid. Maar ook hierbij blijft het opletten! Scammers kunnen namelijk... lees verder »

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu? - Hoogma Webdesign Beerta

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu?

3 juni 2024 - Een van de grootste uitdagingen bij het bestrijden van phishingaanvallen is het feit dat medewerkers niet altijd durven toe te geven dat ze op een phishinglink hebben geklikt. Er zijn verschillende... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.