Digitale urenregistratie.nl (Secusoft)

Digitale urenregistratie.nl (Secusoft) Hoogma Webdesign Beerta

HWCMS website voor functies met digitale urenregistratie van Secusoft
Als je al wat hebt rondgekeken in ons portfolio, valt het je misschien op dat wij naar verhouding voor veel beveiligingsbedrijven websites maken. Dat heeft een reden. Naast webdesigner is ondernemer en eigenaar van Hoogma Webdesign Leo Hoogma namelijk ook ontwikkelaar van Secusoft, dé software voor beveiligend Nederland, Curaçao, Suriname en België.

Secusoft beveiligingssoftware
Secusoft is web based software waarmee je eenvoudig en veilig diverse zaken regelt, zoals planning en dienstrooster, maar ook facturatie, communicatie richting medewerkers en opdrachtgevers (klantenportaal), en verder tal van andere zaken, zoals je HRM en de registratie van bedrijfsmiddelen en gewerkte uren.

Om de functies voor tijdregistratie binnen Secusoft extra uit te lichten hebben wij de website Digitaleurenregistratie.nl volledig ingericht met uitleg over deze handige en tijdbesparende functie binnen de software. Digitale urenregistratie vervangt de ouderwetse `pikklok`, en geeft door o.a. toevoeging van gps-coördinaten en exact een onweerlegbaar bewijs van aanwezigheid. In veel gevallen wordt hierbij gebruik gemaakt van scannen met behulp van NFC, maar ook aan- en afmelden voor je dienst via de Secusoft app is een mogelijkheid.

Wil je meer weten over Secusoft, of specifiek over de functie digitale urenregistratie? Bezoek dan onderstaande website:

Meer informatie op: https://www.digitaleurenregistratie.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.