Digitale urenregistratie.nl (Secusoft)

Digitale urenregistratie.nl (Secusoft) Hoogma Webdesign Beerta

HWCMS website voor functies met digitale urenregistratie van Secusoft
Als je al wat hebt rondgekeken in ons portfolio, valt het je misschien op dat wij naar verhouding voor veel beveiligingsbedrijven websites maken. Dat heeft een reden. Naast webdesigner is ondernemer en eigenaar van Hoogma Webdesign Leo Hoogma namelijk ook ontwikkelaar van Secusoft, dé software voor beveiligend Nederland, Curaçao, Suriname en België.

Secusoft beveiligingssoftware
Secusoft is web based software waarmee je eenvoudig en veilig diverse zaken regelt, zoals planning en dienstrooster, maar ook facturatie, communicatie richting medewerkers en opdrachtgevers (klantenportaal), en verder tal van andere zaken, zoals je HRM en de registratie van bedrijfsmiddelen en gewerkte uren.

Om de functies voor tijdregistratie binnen Secusoft extra uit te lichten hebben wij de website Digitaleurenregistratie.nl volledig ingericht met uitleg over deze handige en tijdbesparende functie binnen de software. Digitale urenregistratie vervangt de ouderwetse `pikklok`, en geeft door o.a. toevoeging van gps-coördinaten en exact een onweerlegbaar bewijs van aanwezigheid. In veel gevallen wordt hierbij gebruik gemaakt van scannen met behulp van NFC, maar ook aan- en afmelden voor je dienst via de Secusoft app is een mogelijkheid.

Wil je meer weten over Secusoft, of specifiek over de functie digitale urenregistratie? Bezoek dan onderstaande website:

Meer informatie op: https://www.digitaleurenregistratie.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
Wat is het verschil tussen phishing en whaling? - Hoogma Webdesign Beerta

Wat is het verschil tussen phishing en whaling?

20 maart 2023 - We bloggen wel vaker om je te waarschuwen voor de praktijken van phishers, en benoemen dan vaak ook de nieuwe technieken die zijn uitgevonden en massaal worden ingezet om jou als internetgebruiker... lees verder »

Nieuw: Donatiepagina voor stichtingen en verenigingen - Hoogma Webdesign Beerta

Nieuw: Donatiepagina voor stichtingen en verenigingen

16 februari 2023 - Als ondernemer in een dorp zoals Beerta kom je veel in contact met andere ondernemers. Je ziet elkaar niet alleen zakelijk, maar ook privé als je bijvoorbeeld een boodschap in het dorp doet of naar... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.