Digitale urenregistratie.nl (Secusoft)

Digitale urenregistratie.nl (Secusoft) Hoogma Webdesign Beerta

HWCMS website voor functies met digitale urenregistratie van Secusoft
Als je al wat hebt rondgekeken in ons portfolio, valt het je misschien op dat wij naar verhouding voor veel beveiligingsbedrijven websites maken. Dat heeft een reden. Naast webdesigner is ondernemer en eigenaar van Hoogma Webdesign Leo Hoogma namelijk ook ontwikkelaar van Secusoft, dé software voor beveiligend Nederland, Curaçao, Suriname en België.

Secusoft beveiligingssoftware
Secusoft is web based software waarmee je eenvoudig en veilig diverse zaken regelt, zoals planning en dienstrooster, maar ook facturatie, communicatie richting medewerkers en opdrachtgevers (klantenportaal), en verder tal van andere zaken, zoals je HRM en de registratie van bedrijfsmiddelen en gewerkte uren.

Om de functies voor tijdregistratie binnen Secusoft extra uit te lichten hebben wij de website Digitaleurenregistratie.nl volledig ingericht met uitleg over deze handige en tijdbesparende functie binnen de software. Digitale urenregistratie vervangt de ouderwetse `pikklok`, en geeft door o.a. toevoeging van gps-coördinaten en exact een onweerlegbaar bewijs van aanwezigheid. In veel gevallen wordt hierbij gebruik gemaakt van scannen met behulp van NFC, maar ook aan- en afmelden voor je dienst via de Secusoft app is een mogelijkheid.

Wil je meer weten over Secusoft, of specifiek over de functie digitale urenregistratie? Bezoek dan onderstaande website:

Meer informatie op: https://www.digitaleurenregistratie.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
Telefoon: je geliefde in paniek! Of... is het een oplichter met AI-stem? - Hoogma Webdesign Beerta

Telefoon: je geliefde in paniek! Of... is het een oplichter met AI-stem?

17 augustus 2023 - Oplichting. We schreven er al vaker over. Zo kennen de meeste mensen de whatsappberichtjes van je "kind" onderhand wel. Je krijg een berichtje met "Hoi mam/pap, ik heb een nieuw nummer." Je keuvelt... lees verder »

Gratis software? Betaal niet met je privacy! - Hoogma Webdesign Beerta

Gratis software? Betaal niet met je privacy!

24 juli 2023 - "Voor niets gaat de zon op", die uitdrukking ken je vast wel. Maar het is toch juist superhandig, al die gratis tools? Zo heb je gratis antivirussoftware, chatbots met wie je hele gesprekken kunt... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.