Digitale urenregistratie.nl (Secusoft)

Digitale urenregistratie.nl (Secusoft) Hoogma Webdesign Beerta

HWCMS website voor functies met digitale urenregistratie van Secusoft
Als je al wat hebt rondgekeken in ons portfolio, valt het je misschien op dat wij naar verhouding voor veel beveiligingsbedrijven websites maken. Dat heeft een reden. Naast webdesigner is ondernemer en eigenaar van Hoogma Webdesign Leo Hoogma namelijk ook ontwikkelaar van Secusoft, dé software voor beveiligend Nederland, Curaçao, Suriname en België.

Secusoft beveiligingssoftware
Secusoft is web based software waarmee je eenvoudig en veilig diverse zaken regelt, zoals planning en dienstrooster, maar ook facturatie, communicatie richting medewerkers en opdrachtgevers (klantenportaal), en verder tal van andere zaken, zoals je HRM en de registratie van bedrijfsmiddelen en gewerkte uren.

Om de functies voor tijdregistratie binnen Secusoft extra uit te lichten hebben wij de website Digitaleurenregistratie.nl volledig ingericht met uitleg over deze handige en tijdbesparende functie binnen de software. Digitale urenregistratie vervangt de ouderwetse `pikklok`, en geeft door o.a. toevoeging van gps-coördinaten en exact een onweerlegbaar bewijs van aanwezigheid. In veel gevallen wordt hierbij gebruik gemaakt van scannen met behulp van NFC, maar ook aan- en afmelden voor je dienst via de Secusoft app is een mogelijkheid.

Wil je meer weten over Secusoft, of specifiek over de functie digitale urenregistratie? Bezoek dan onderstaande website:

Meer informatie op: https://www.digitaleurenregistratie.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Voys  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
Hoogma Webdesign: Al meer dan 20 jaar een begrip! - Hoogma Webdesign Beerta

Hoogma Webdesign: Al meer dan 20 jaar een begrip!

13 mei 2024 - De tijd vliegt! Ons bedrijf in webdesign bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar. Ontdekken, creëren en pionieren in een online wereld. Daarnaast natuurlijk het contact met onze klanten, waar wij al... lees verder »

Bloggen wordt eenvoudig met deze tips! - Hoogma Webdesign Beerta

Bloggen wordt eenvoudig met deze tips!

7 mei 2024 - Houd je ervan om je kennis te delen? Wij ook! Wanneer je de trotse eigenaar of eigenaresse bent van een eigen bedrijf dan raak je vast niet uitgepraat over jouw business en vakgebied. Vergeet niet:... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.