Hi-Design Nieuw Beerta

Hi-Design Nieuw Beerta Hoogma Webdesign Beerta

Nieuwe website in gebruiksvriendelijk beheersysteem HWCMS
Voor Heidy Groenbroek van Hi-Design in Nieuw Beerta hebben wij een mooie website mogen opleveren in ons eigen HWCMS-systeem.

Nadat wij het logo en de sliderafbeeldingen hebben ontvangen, hebben wij de website naar wens in kleur en huisstijl van het bedrijf ontworpen. De onderneemster achter Hi-Design is vervolgens zelf aan de slag gegaan met ons gebruiksvriendelijke websitebeheersysteem, en heeft de website verder ingevuld op tekstueel vlak, maar ook aangevuld met productinformatie in het portfolio en een nieuwsblog. Het resultaat is een nette, representatieve website!

Bij Hi-Design kun je terecht voor het grafisch laten ontwerpen van jouw logo of huisstijl, en voor drukwerk, belettering, kleding en relatiegeschenken. Wil je meer weten over wat Hi-Design doet? Bezoek dan eens de gloednieuwe website:

Meer informatie op: https://www.hi-design.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.