ExcelXL, Winschoten

ExcelXL, Winschoten Hoogma Webdesign Beerta

Frisse website met Laposta-koppeling
Jan Bolhuis van ExcelXL was toe aan een nieuwe website. In ons eigen beheersysteem HWCMS hebben wij een frisse, nette website voor Jan mogen verzorgen. De website bevat tal van video's en een koppeling met Laposta zodat bezoekers eenvoudig via de website kunnen inschrijven voor de mailings van ExcelXL.

Op ExcelXL vind je veel artikelen met instructies over hoe je Excel kunt gebruiken. De blogs zijn onderverdeeld in drie pagina's; basis, gevorderd en nieuws. Speciaal voor ExcelXL hebben wij het aantal foto's dat je kunt toevoegen aan een blog verhoogd naar 20, omdat goede uitleg nou eenmaal gepaard gaat met veel duidelijke en heldere screenshots en andere afbeeldingen.

In de artikelen en tal van leerzame instructievideo's legt Jan tal van functies in Excel uit. Daarnaast geeft Jan cursussen op locatie, waardoor jij je nog verder kunt specialiseren in Excel, en de functies ervan weet toe te passen op jouw dagelijkse werkzaamheden.

Meer informatie op: https://www.excelxl.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.