ExcelXL, Winschoten

ExcelXL, Winschoten Hoogma Webdesign Beerta

Frisse website met Laposta-koppeling
Jan Bolhuis van ExcelXL was toe aan een nieuwe website. In ons eigen beheersysteem HWCMS hebben wij een frisse, nette website voor Jan mogen verzorgen. De website bevat tal van video's en een koppeling met Laposta zodat bezoekers eenvoudig via de website kunnen inschrijven voor de mailings van ExcelXL.

Op ExcelXL vind je veel artikelen met instructies over hoe je Excel kunt gebruiken. De blogs zijn onderverdeeld in drie pagina's; basis, gevorderd en nieuws. Speciaal voor ExcelXL hebben wij het aantal foto's dat je kunt toevoegen aan een blog verhoogd naar 20, omdat goede uitleg nou eenmaal gepaard gaat met veel duidelijke en heldere screenshots en andere afbeeldingen.

In de artikelen en tal van leerzame instructievideo's legt Jan tal van functies in Excel uit. Daarnaast geeft Jan cursussen op locatie, waardoor jij je nog verder kunt specialiseren in Excel, en de functies ervan weet toe te passen op jouw dagelijkse werkzaamheden.

Meer informatie op: https://www.excelxl.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
Wat is het verschil tussen phishing en whaling? - Hoogma Webdesign Beerta

Wat is het verschil tussen phishing en whaling?

20 maart 2023 - We bloggen wel vaker om je te waarschuwen voor de praktijken van phishers, en benoemen dan vaak ook de nieuwe technieken die zijn uitgevonden en massaal worden ingezet om jou als internetgebruiker... lees verder »

Nieuw: Donatiepagina voor stichtingen en verenigingen - Hoogma Webdesign Beerta

Nieuw: Donatiepagina voor stichtingen en verenigingen

16 februari 2023 - Als ondernemer in een dorp zoals Beerta kom je veel in contact met andere ondernemers. Je ziet elkaar niet alleen zakelijk, maar ook privé als je bijvoorbeeld een boodschap in het dorp doet of naar... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.