ExcelXL, Winschoten

ExcelXL, Winschoten Hoogma Webdesign Beerta

Frisse website met Laposta-koppeling
Jan Bolhuis van ExcelXL was toe aan een nieuwe website. In ons eigen beheersysteem HWCMS hebben wij een frisse, nette website voor Jan mogen verzorgen. De website bevat tal van video's en een koppeling met Laposta zodat bezoekers eenvoudig via de website kunnen inschrijven voor de mailings van ExcelXL.

Op ExcelXL vind je veel artikelen met instructies over hoe je Excel kunt gebruiken. De blogs zijn onderverdeeld in drie pagina's; basis, gevorderd en nieuws. Speciaal voor ExcelXL hebben wij het aantal foto's dat je kunt toevoegen aan een blog verhoogd naar 20, omdat goede uitleg nou eenmaal gepaard gaat met veel duidelijke en heldere screenshots en andere afbeeldingen.

In de artikelen en tal van leerzame instructievideo's legt Jan tal van functies in Excel uit. Daarnaast geeft Jan cursussen op locatie, waardoor jij je nog verder kunt specialiseren in Excel, en de functies ervan weet toe te passen op jouw dagelijkse werkzaamheden.

Meer informatie op: https://www.excelxl.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Voys  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie - Hoogma Webdesign Beerta

Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie

5 juni 2024 - Maak je vaak gebruik van tweestapsverificatie (2FA) of MFA (Multi Factor Authentication), dan ben je bewust bezig met online veiligheid. Maar ook hierbij blijft het opletten! Scammers kunnen namelijk... lees verder »

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu? - Hoogma Webdesign Beerta

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu?

3 juni 2024 - Een van de grootste uitdagingen bij het bestrijden van phishingaanvallen is het feit dat medewerkers niet altijd durven toe te geven dat ze op een phishinglink hebben geklikt. Er zijn verschillende... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.