ExcelXL, Winschoten

ExcelXL, Winschoten Hoogma Webdesign Beerta

Frisse website met Laposta-koppeling
Jan Bolhuis van ExcelXL was toe aan een nieuwe website. In ons eigen beheersysteem HWCMS hebben wij een frisse, nette website voor Jan mogen verzorgen. De website bevat tal van video's en een koppeling met Laposta zodat bezoekers eenvoudig via de website kunnen inschrijven voor de mailings van ExcelXL.

Op ExcelXL vind je veel artikelen met instructies over hoe je Excel kunt gebruiken. De blogs zijn onderverdeeld in drie pagina's; basis, gevorderd en nieuws. Speciaal voor ExcelXL hebben wij het aantal foto's dat je kunt toevoegen aan een blog verhoogd naar 20, omdat goede uitleg nou eenmaal gepaard gaat met veel duidelijke en heldere screenshots en andere afbeeldingen.

In de artikelen en tal van leerzame instructievideo's legt Jan tal van functies in Excel uit. Daarnaast geeft Jan cursussen op locatie, waardoor jij je nog verder kunt specialiseren in Excel, en de functies ervan weet toe te passen op jouw dagelijkse werkzaamheden.

Meer informatie op: https://www.excelxl.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
Telefoon: je geliefde in paniek! Of... is het een oplichter met AI-stem? - Hoogma Webdesign Beerta

Telefoon: je geliefde in paniek! Of... is het een oplichter met AI-stem?

17 augustus 2023 - Oplichting. We schreven er al vaker over. Zo kennen de meeste mensen de whatsappberichtjes van je "kind" onderhand wel. Je krijg een berichtje met "Hoi mam/pap, ik heb een nieuw nummer." Je keuvelt... lees verder »

Gratis software? Betaal niet met je privacy! - Hoogma Webdesign Beerta

Gratis software? Betaal niet met je privacy!

24 juli 2023 - "Voor niets gaat de zon op", die uitdrukking ken je vast wel. Maar het is toch juist superhandig, al die gratis tools? Zo heb je gratis antivirussoftware, chatbots met wie je hele gesprekken kunt... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.