ATOS Group, Dordrecht

ATOS Group, Dordrecht Hoogma Webdesign Beerta

Toen wij werden benaderd door ATOS Group in Dordrecht voor het maken van een website, waren wij al snel enthousiast. Mede dankzij de input van de ondernemers achter dit bedrijf, was het opzetten van de website een feestje. Wat hebben wij precies gedaan?

Over ons, een onmisbare pagina op jouw website
Voordat je zaken gaat doen met iemand, wil je in de meeste gevallen weten met wie je dat doet. Daarom is een nette, uitgebreide "Over ons-pagina" op je website onmisbaar. Ons team bevat naast technische kennis ook veel schrijfervaring. Ben jij geen type schrijver? Dan schrijven we bij Hoogma Webdesign graag de teksten voor je. Het helpt als je met eigen input komt, aangezien jij zelf het beste weet hoe je jouw bedrijf kunt omschrijven. Dat hebben de ondernemers achter ATOS Group gedaan, waardoor we een nette website met uitgebreide teksten hebben kunnen opzetten.

Divers dienstenaanbod
Van buscoördinatoren, die reizigers helpen bij uitvallende treinen, tot voetbal- en verkeersstewards, en tal van andere soorten beveiligers, biedt ATOS Group gekwalificeerde medewerkers. Hiermee brengen zij vraag en aanbod in de veiligheidsbranche bij elkaar.

Bekijk de website hier.

Meer informatie op: https://www.atosgroup.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.