Advies en consultancy - Hoogma Webdesign Beerta

Advies en consultancy

Regelmatig krijgen wij de vraag van nieuwe klanten of wij even naar hun huidige, elders gebouwde website willen kijken. De redenen hier voor zijn... lees verder »

Aangepaste DNS records - Hoogma Webdesign Beerta

Aangepaste DNS records

Via het Domain Name System, in het kort DNS genaamd, worden domeinnamen naar IP-adressen omgezet en omgekeerd. Bijvoorbeeld een domeinnaam... lees verder »

Domeinnaamregistratie - Hoogma Webdesign Beerta

Domeinnaamregistratie

Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) heeft alle .nl domeinen in beheer. Hoogma Webdesign is aangesloten bij de SIDN. Wij kunnen als... lees verder »

Donatiepagina voor stichtingen en verenigingen - Hoogma Webdesign Beerta

Donatiepagina voor stichtingen en verenigingen

Met een website van Hoogma Webdesign kun je eenvoudig donaties ontvangen voor jouw stichting of vereniging. Dit gebeurt via Mollie, een betrouwbare... lees verder »

DNSSEC, de digitale handtekening ter authenticatie - Hoogma Webdesign Beerta

DNSSEC, de digitale handtekening ter authenticatie

Verwerkt jouw website gevoelige gegevens? Exploiteer jij bijvoorbeeld een webshop, of ben jij dienstverlenend op het gebied van financiën of andere... lees verder »

Effectief spamfilter voor al je mail - Hoogma Webdesign Beerta

Effectief spamfilter voor al je mail

Zorg voor een goede beveiliging van je netwerk tegen virus-, spam-, phishing- en malware-aanvallen door gebruik te maken van een... lees verder »

Hulp bij de juiste karakterinstellingen - Hoogma Webdesign Beerta

Hulp bij de juiste karakterinstellingen

Een lastig probleem is de tekenset op je server of van je website. Een foutieve instelling kan leiden tot vreemde tekens op het scherm of in e-mails... lees verder »

Krachtige webhosting - Hoogma Webdesign Beerta

Krachtige webhosting

Webhosting is een stukje ruimte op een server in een datacentrum. Deze ruimte heb je nodig om de teksten, afbeeldingen en andere bestanden van je... lees verder »

Maatwerk webapplicaties in PHP en MySQL

Het toevoegen van een database aan je website levert je een groot stuk gebruiksgemak op. Dankzij het integreren van MySQL-functies op je website... lees verder »

Meertalige, internationale websites - Hoogma Webdesign Beerta

Meertalige, internationale websites

Het is in de meeste gevallen aan te raden om je website in meerdere talen te maken. Vele grote bedrijven in Nederland hebben Engels als de voertaal... lees verder »

Responsive websites voor mobiel en tablets - Hoogma Webdesign Beerta

Responsive websites voor mobiel en tablets

Door de komst van smartphones en tablets stijgt het percentage mobiel internetgebruik explosief. De tablets en mobiele telefoons worden langzamerhand... lees verder »

Social media instellen en advies - Hoogma Webdesign Beerta

Social media instellen en advies

Social media, het is helemaal van deze tijd. Maar hoe werkt het? Wij hebben veel ervaring in het activeren van social media-profielen voor bedrijven.... lees verder »

SSL-beveiligingscertificaten

Webshops en andere websites die gevoelige klantgegevens via de website versturen hebben een SSL-certificaat nodig. Door dit certificaat worden alle... lees verder »

Webdesign op maat

Functioneel, overzichtelijk en goed vindbaar, dat is de kern van een goed gebouwde website. Punten die essentieel zijn voor een website van elke... lees verder »

Gebruiksvriendelijk Website Beheersysteem (HWCMS) - Hoogma Webdesign Beerta

Gebruiksvriendelijk Website Beheersysteem (HWCMS)

Hoogma Webdesign heeft een eigen Content Management Systeem ontworpen (HWCMS) waarmee jij zelf je website kunt onderhouden en aanpassen, zonder dat... lees verder »

Website onderhoud, updates en overname

Voor al het onderhoud van je website ben je bij ons aan het goede adres. Aanpassingen aan je bestaande website voeren wij tegen een scherp uurtarief... lees verder »

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) - Hoogma Webdesign Beerta

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Google is wereldwijd de nummer één zoekmachine. Iedereen wil op de eerste plaats staan of in ieder geval op de eerste pagina. Door het toenemend... lees verder »

Partner van:
  • Voys  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie - Hoogma Webdesign Beerta

Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie

5 juni 2024 - Maak je vaak gebruik van tweestapsverificatie (2FA) of MFA (Multi Factor Authentication), dan ben je bewust bezig met online veiligheid. Maar ook hierbij blijft het opletten! Scammers kunnen namelijk... lees verder »

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu? - Hoogma Webdesign Beerta

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu?

3 juni 2024 - Een van de grootste uitdagingen bij het bestrijden van phishingaanvallen is het feit dat medewerkers niet altijd durven toe te geven dat ze op een phishinglink hebben geklikt. Er zijn verschillende... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.