Ons portfolio

Hier zie je enkele voorbeelden van onze projecten. Dit zijn voornamelijk websites die wij van A tot Z hebben gemaakt, maar ook andere werkzaamheden zoals het optimaliseren van websites voor de zoekmachines, back-office applicaties achter de website, maatwerk modules die door ons geprogrammeerd zijn en ook projecten die wij zelf exploiteren.

« < 4 5 6 7 8 > »
Juwelier Kluiter, Vlagtwedde - Hoogma Webdesign Beerta

Juwelier Kluiter, Vlagtwedde

Wordpress webshop Voor Juwelier Kluiter uit Vlagtwedde hebben we een webshop gemaakt in Wordpress. De layout en de functionaliteiten hebben we op... lees verder »

Stichting Beheer Beertsterplas, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Stichting Beheer Beertsterplas, Beerta

Online visvergunningen kopen Voor de Stichting Beheer Beertsterplas hebben we het logo ontworpen en de website gemaakt. Visfanaten kunnen nu online... lees verder »

Speeltuin 't Speulparadies, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Speeltuin 't Speulparadies, Beerta

Tweetalige responsive website Voor Stichting Recreatieve Natuurvoorziening Beerta, ook wel bekend als de speeltuin 't Speulparadies, hebben we een... lees verder »

Sierra Ebro SL, Caspe (Spanje) - Hoogma Webdesign Beerta

Sierra Ebro SL, Caspe (Spanje)

Sierra Ebro Visvakanties Visvakanties en visexcursies aan de Ebro om zo de grootste meerval te vangen die je maar kan bedenken. Dat is wat Sierra... lees verder »

NotaMaken VOF, Scheemda - Hoogma Webdesign Beerta

NotaMaken VOF, Scheemda

Online facturen maken: NotaMaken NotaMaken.nl is een zeer geavanceerd online facturatieprogramma voor ZZP`ers, freelancers en MKB`ers. Gemakkelijk... lees verder »

Borduurstudio An, Zuidbroek - Hoogma Webdesign Beerta

Borduurstudio An, Zuidbroek

Responsive maken + SEO Voor Borduurstudio An uit Zuidbroek hadden we al de website gemaakt, maar nu hebben we deze ook geheel responsive gemaakt. Dat... lees verder »

ChipsAway van Bolhuis, Groningen - Hoogma Webdesign Beerta

ChipsAway van Bolhuis, Groningen

Strakke site met SEO ChipsAway van Bolhuis, hét autoschadebedrijf in Groningen voor steenslag, krassen en kleine deukjes. We hebben destijds een... lees verder »

Hoving Hekwerk, Stadskanaal - Hoogma Webdesign Beerta

Hoving Hekwerk, Stadskanaal

Nieuwe snelle website Hoving Hekwerk maakt in hun eigen werkplaats in Stadskanaal prachtige hekwerken in alle soorten en maten, sierhekwerken,... lees verder »

Memon Bionic Instruments, Muntendam - Hoogma Webdesign Beerta

Memon Bionic Instruments, Muntendam

Veel informatie over de producten Voor @@-woonbiologie hebben we een nieuwe website gemaakt, speciaal voor de producten die het bedrijf levert voor... lees verder »

@@-woonbiologie, Muntendam - Hoogma Webdesign Beerta

@@-woonbiologie, Muntendam

Webshop stralingsproducten Voor @@-woonbiologie uit Muntendam hebben we een maatwerk productenwebsites gemaakt met de mogelijkheid om deze uit te... lees verder »

AISTraC, Gran Canaria (Spanje) - Hoogma Webdesign Beerta

AISTraC, Gran Canaria (Spanje)

Nieuwe responsive website Website made for the one and only RYA Sailing school of Gran Canaria: AISTraC (Atlantic Island Sail Training Centre).... lees verder »

Indobladen, Nijkerk - Hoogma Webdesign Beerta

Indobladen, Nijkerk

Maatwerk rekenmodule bladen Voor de aanrechtbladenleverancier Indo Bladen uit Nijkerk hebben we een basisontwerp voor de homepage gemaakt, geschikt... lees verder »

Chocovin Bonbons, Winschoten - Hoogma Webdesign Beerta

Chocovin Bonbons, Winschoten

Warme uitstraling Voor Chocovin uit Winschoten hebben we een mooie website gemaakt in samenwerking met een grafisch ontwerper uit Noord-Nederland. Er... lees verder »

Fieret Optiek, Nieuwe Pekela - Hoogma Webdesign Beerta

Fieret Optiek, Nieuwe Pekela

HWCMS-website met handige modules Fieret Optiek is een uniek bedrijf in de regio Oost-Groningen en komt bij de mensen thuis voor een oogmeting en een... lees verder »

Vindman Uitzendbureau, Nieuwe Pekela - Hoogma Webdesign Beerta

Vindman Uitzendbureau, Nieuwe Pekela

Online vacatures via het CMS Voor Vindman Uitzendbureau hebben we een frisse maatwerk website gemaakt, geheel responsive en geschikt voor weergave op... lees verder »

Hoving Holland Int. BV, Stadskanaal - Hoogma Webdesign Beerta

Hoving Holland Int. BV, Stadskanaal

Internationale website Voor Hoving Holland Int. BV uit Stadskanaal hebben we een maatwerk website gemaakt geschikt voor internationale bezoekers.... lees verder »

Canary Sport Fishing S.L., Gran Canaria (Spanje) - Hoogma Webdesign Beerta

Canary Sport Fishing S.L., Gran Canaria (Spanje)

Nieuwe site voor de sportvisboot Voor de sportvisboot White Marlin hebben we na jarenlang plezier te hebben gegeven van hun vorige site, nu weer een... lees verder »

Schildersbedrijf Dreijer, Beerta - Hoogma Webdesign Beerta

Schildersbedrijf Dreijer, Beerta

Veel CMS functies + responsive Voor Schildersbedrijf Dreijer uit Beerta hebben we een compleet nieuwe site gemaakt met handige beheer tools voor de... lees verder »

« < 4 5 6 7 8 > »
Partner van:
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Herken jij webshopfraude? Hoogma Webdesign helpt! - Hoogma Webdesign Beerta

Herken jij webshopfraude? Hoogma Webdesign helpt!

6 november 2023 - Recent werd bekend dat er veel meer oplichters actief zijn in de webshopbranche dan aanvankelijk gedacht. Ook ontwikkelen ze zich snel qua uitstraling en wordt het voor consumenten moeilijker om het... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.