Nieuwsblog en updates

Lees ons nieuwsblog voor het laatste nieuws en onze updates.

« < 1 2
Bescherm je computer tegen cyberaanvallen - Hoogma Webdesign Beerta

Bescherm je computer tegen cyberaanvallen

4 mei 2020 - Bij de wereldwijde cyberaanval op bedrijven en overheidsinstellingen die afgelopen week in meer dan zeventig landen plaatsvond zijn in 48 uur ruim... lees verder »

Trap niet in mooie praatjes - Hoogma Webdesign Beerta

Trap niet in mooie praatjes

20 april 2020 - De afgelopen dagen zijn wij meermalen gebeld door ondernemers die telefonisch waren benaderd over het vastleggen van domeinnamen. Zij vroegen ons of... lees verder »

Betrouwbaar en veilig je domein registreren doe je bij Hoogma Webdesign - Hoogma Webdesign Beerta

Betrouwbaar en veilig je domein registreren doe je bij Hoogma Webdesign

12 april 2020 - Waarom jouw domein bij Hoogma Webdesign registreren? Wij zijn aangesloten bij SIDN, Stichting Internet Domeinregistratie Nederland. Deze organisatie... lees verder »

Omzet meten in Analytics - Hoogma Webdesign Beerta

Omzet meten in Analytics

30 maart 2020 - Voor webshopeigenaren die bezig zijn met de online marketing, is het meten van de omzet in Google Analytics een belangrijke tool. Helaas zijn de... lees verder »

Website koppelen aan MailChimp - Hoogma Webdesign Beerta

Website koppelen aan MailChimp

16 maart 2020 - MailChimp, een handig en betrouwbaar platform om een mailing te versturen naar je klanten. Wij gebruiken het al jaren en adviseren regelmatig onze... lees verder »

Mollie betaal API - Hoogma Webdesign Beerta

Mollie betaal API

2 maart 2020 - Websites die online betalingen willen ontvangen kunnen het beste gebruikmaken van Mollie. Dit is een betrouwbare betaalprovider die een... lees verder »

REST API voor Exact - Hoogma Webdesign Beerta

REST API voor Exact

23 februari 2020 - Voor een klant hebben we een maatwerk REST API gebouwd voor de koppeling tussen de webshop en de lokale Exact server op het bedrijf. De bestellingen... lees verder »

Afterpay op je webshop - Hoogma Webdesign Beerta

Afterpay op je webshop

11 februari 2020 - Redelijk nieuw in Nederland is de betaalmethode AfterPay. Voor eigenaren van webshops/webwinkels is dit een mooie aanvulling op de bestaande... lees verder »

Maak kennis met NotaMaken.nl - Hoogma Webdesign Beerta

Maak kennis met NotaMaken.nl

20 januari 2020 - Vlotte betalingen, nota’s die aan de wettelijke voorwaarden voldoen en een duidelijk overzicht. Met NotaMaken.nl maak je eenvoudig zelf je... lees verder »

Maatwerk IcePay betaalsysteem - Hoogma Webdesign Beerta

Maatwerk IcePay betaalsysteem

6 januari 2020 - Voor een klant hebben we een maatwerk IcePay betaalsysteem ontwikkeld. Door middel van de API2 kunnen klanten van de webshop een betaling uitvoeren.... lees verder »

« < 1 2
Partner van:
API-koppeling met Google Agenda gemaakt - Hoogma Webdesign Beerta

API-koppeling met Google Agenda gemaakt

12 april 2021 - Wij laten je graag zien waar wij ons mee bezig houden. Op dit moment leggen we de laatste hand aan een API-koppeling met Google Agenda. Dat is een handige manier om ... lees verder »

Do's en don'ts om te voorkomen dat jouw mails in de spambox belanden - Hoogma Webdesign Beerta

Do's en don'ts om te voorkomen dat jouw mails in de spambox belanden

16 maart 2021 - Mailproblemen Wij zijn de laatste tijd veel gebeld door klanten die problemen hebben met het verzenden van de mail. Hun e-mails komen niet aan bij de ontvangers, of... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.