Nieuwsblog en updates

Lees ons nieuwsblog voor het laatste nieuws en onze updates.

« < 1 2
Omzet meten in Analytics - Hoogma Webdesign Beerta

Omzet meten in Analytics

30 maart 2020 - Voor webshopeigenaren die bezig zijn met de online marketing, is het meten van de omzet in Google Analytics een belangrijke tool. Helaas zijn de... lees verder »

Website koppelen aan MailChimp - Hoogma Webdesign Beerta

Website koppelen aan MailChimp

16 maart 2020 - MailChimp, een handig en betrouwbaar platform om een mailing te versturen naar je klanten. Wij gebruiken het al jaren en adviseren regelmatig onze... lees verder »

Mollie betaal API - Hoogma Webdesign Beerta

Mollie betaal API

2 maart 2020 - Websites die online betalingen willen ontvangen kunnen het beste gebruikmaken van Mollie. Dit is een betrouwbare betaalprovider die een... lees verder »

REST API voor Exact - Hoogma Webdesign Beerta

REST API voor Exact

23 februari 2020 - Voor een klant hebben we een maatwerk REST API gebouwd voor de koppeling tussen de webshop en de lokale Exact server op het bedrijf. De bestellingen... lees verder »

Afterpay op je webshop - Hoogma Webdesign Beerta

Afterpay op je webshop

11 februari 2020 - Redelijk nieuw in Nederland is de betaalmethode AfterPay. Voor eigenaren van webshops/webwinkels is dit een mooie aanvulling op de bestaande... lees verder »

Maak kennis met NotaMaken.nl - Hoogma Webdesign Beerta

Maak kennis met NotaMaken.nl

20 januari 2020 - Vlotte betalingen, nota’s die aan de wettelijke voorwaarden voldoen en een duidelijk overzicht. Met NotaMaken.nl maak je eenvoudig zelf je... lees verder »

Maatwerk IcePay betaalsysteem - Hoogma Webdesign Beerta

Maatwerk IcePay betaalsysteem

6 januari 2020 - Voor een klant hebben we een maatwerk IcePay betaalsysteem ontwikkeld. Door middel van de API2 kunnen klanten van de webshop een betaling uitvoeren.... lees verder »

« < 1 2
Partner van:
API-koppeling screenshot in HWCMS gebouwd - Hoogma Webdesign Beerta

API-koppeling screenshot in HWCMS gebouwd

9 februari 2021 - Als je kiest voor een HWCMS-website van Hoogma Webdesign, kies je keer op keer voor innovatie, en een up-to-date systeem. Hoezo keer op keer? Nou, omdat wij ook ni... lees verder »

Verkoopsite 24/7 Bestellen.nl ontworpen - Hoogma Webdesign Beerta

Verkoopsite 24/7 Bestellen.nl ontworpen

1 februari 2021 - Bij Hoogma Webdesign zetten we jouw technische vraagstukken graag om in een bruikbare oplossing. Zo reageerden wij enthousiast toen Rotary Winschoten ons afgelopen... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.