Nieuw: Donatiepagina voor stichtingen en verenigingen

Nieuw: Donatiepagina voor stichtingen en verenigingen

Nieuw: Donatiepagina voor stichtingen en verenigingen Hoogma Webdesign Beerta

Geschreven door:
, 16 februari 2023

Als ondernemer in een dorp zoals Beerta kom je veel in contact met andere ondernemers. Je ziet elkaar niet alleen zakelijk, maar ook privé als je bijvoorbeeld een boodschap in het dorp doet of naar de tandarts gaat. Dat leidt niet zelden tot een leuk gesprek, waarbij blijkt dat je behalve dezelfde woonplaats ook andere interesses deelt. Zoals oog voor het landschap en de mooie natuur van Oost-Groningen, of voor een bijzondere hobby of specifieke bezigheid.

Gelukkig kent onze regio tal van verengingen en stichtingen, en is er bijna voor bijna elke interesse wel de mogelijkheid om je ergens bij aan te sluiten en samen te komen met gelijkgestemden.

Op zoek naar een nette website voor jouw stichting of vereniging? Ga voor een lokale webdesigner
Wanneer een stichting in de regio op zoek is naar een goed websitebouwer, is het altijd mooi om wat voor een dorpsgenoot te kunnen betekenen. Wij hebben inmiddels al voor een zeer uiteenlopend aantal verenigingen een website mogen bouwen, of inrichten in ons eigen HWCMS-systeem. Het voordeel van een website bij de lokale `websiteboer` is natuurlijk ten eerste dat de koffie altijd klaarstaat, maar het betekent ook dat je altijd welkom bent om even binnen te lopen als je vragen hebt, of als je meer informatie wilt over hoe het onderhouden van zo'n website nou eigenlijk werkt.

Nieuw: Donatiepagina voor website van jouw stichting of vereniging

Veel verenigingen zijn afhankelijk van vrijwilligers, daarnaast kunnen stichtingen vaak net even wat meer doen als zij donaties of giften ontvangen. In veel gevallen wordt er dan nog om een fysieke donatie verzocht, bijvoorbeeld door middel van een giftenpot bij de ingang. Maar in een tijd waarin betalingen steeds vaker digitaal gaan, is het daarnaast natuurlijk handig als mensen tevens een online donatie kunnen doen. Zo kwamen wij op het idee om een donatiepagina te bouwen voor websites van stichtingen en verenigingen.

Donaties veilig en in eigen beheer met Mollie
Met een donatiepagina in HWCMS, ons eigen gebruiksvriendelijke websitebeheersysteem, heb je het donatieproces in eigen beheer. Bij veel platforms komt het geld binnen via een derde partij en moet het weer overgemaakt worden, met ons systeem komt de donatie of gift direct binnen via jouw eigen Molie-account. Mollie is een betrouwbare betaalprovider waarmee wij een koppeling hebben gemaakt. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een Mollie-account aanmaken, en het account te koppelen in HWCMS. De donatie komt dan veilig en rechtstreeks op het Mollie-account van je stichting binnen.

En die giftenpot?
Die kan je gewoon laten staan.
Genereer eenvoudig een QR-code, laat bezoekers die een gift willen doen de code scannen en ze komen direct op de donatiepagina met betaalmenu van jouw website terecht. Makkelijk, snel en veilig!

Jouw stichting of vereniging ook in het portfolio van Hoogma Webdesign?

Onder andere Stichting Het Tuinpad Op, waar mensen met een gezamenlijke passie voor tuininrichting, flora en fauna elkaars tuinen bezoeken via open tuinenenroutes in Noord-Nederland en Noordwest-Duitsland heeft een website van Hoogma Webdesign, maar ook de website van speeltuin 't Speulparadies in Beerta, Stichting Beheer Beertsterplas, Het Winschoter Stadsjournaal, de RUN en de HWCMS-websites Stichting Armslag in Stadskanaal en Museumgemaal Cremer dragen onze handtekening. We hanteren zeer vriendelijke prijzen en een uitstekende service, en ondersteunen altijd graag lokale initiatieven.

Ben jij op zoek naar een online oplossing voor jouw vereniging of stichting, of wil je meer weten over de mogelijkheid van een donatiepagina op je website? Neem dan contact op met Hoogma Webdesign via onderstaande button.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Partner van:
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Herken jij webshopfraude? Hoogma Webdesign helpt! - Hoogma Webdesign Beerta

Herken jij webshopfraude? Hoogma Webdesign helpt!

6 november 2023 - Recent werd bekend dat er veel meer oplichters actief zijn in de webshopbranche dan aanvankelijk gedacht. Ook ontwikkelen ze zich snel qua uitstraling en wordt het voor consumenten moeilijker om het... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.