Bloggen wordt eenvoudig met deze tips!

Bloggen wordt eenvoudig met deze tips!

Bloggen wordt eenvoudig met deze tips! Hoogma Webdesign Beerta
Leo Hoogma - Hoogma Webdesign Beerta

Geschreven door:
, 7 mei 2024

E-mail Leo Hoogma Linkedin Facebook

Houd je ervan om je kennis te delen? Wij ook! Wanneer je de trotse eigenaar of eigenaresse bent van een eigen bedrijf dan raak je vast niet uitgepraat over jouw business en vakgebied. Vergeet niet: jij hebt een combinatie van feiten en unieke kennis, waar andere mensen erg graag over zullen horen en lezen!
Overweeg eens om hierover te gaan bloggen. Echt: Het is erg leuk om te doen!

"Maar ik ben geen schrijver", horen wij vaak van klanten. Maar maak je geen zorgen over intro's, verhaallijnen en onverwachte plots, zo ingewikkeld is het niet.

Hoe schrijf ik een blogbericht?

We geven je graag een aantal tips om een blog te schrijven en te delen. Onthoud dat niemand die unieke kennis heeft over jouw product en natuurlijk jouw vakgebied. Waar je over kunt bloggen? Wij noemen een aantal voorbeelden:

 • Omschrijf een werkdag. Hoe ziet jouw werkdag eruit? Wat doe je allemaal?
 • Beantwoord veel gestelde vragen die je krijgt van je klanten. Geef uitgebreid antwoord en vergeet hierbij jouw tips en adviezen niet!
 • Zorg dat bezoekers snel en makkelijk in contact met je kunnen komen, bijvoorbeeld door het vermelden van je contactgegevens, of een linkje naar je contactpagina of webshop te plaatsen.
 • Deel het blogbericht ook op je social mediakanalen om je volgers erop te attenderen dat er een nieuw artikel online staat.


De meerwaarde van relevante blogs op jouw website
Een mooie manier om je blog te publiceren is natuurlijk via je eigen website. Op die manier bereik je niet alleen direct jouw doelgroep, maar maak je jezelf tevens meer zichtbaar in de wereld van zoekmachines. Ook werk je aan de natural growth van je website en het aantal pagina's, dat vinden zoekmachines ook altijd erg fijn. Potentiële nieuwe klanten vinden je gemakkelijker dankzij je blogs.

In HWCMS, dat is ons zelf gebouwde, snelle en veilige websitebeheersysteem, upload je eenvoudig zelf jouw blogs. Het grote voordeel hiervan is dat het direct online staat, de bezoekers van jouw website de informatie snel en veilig kunnen bekijken, en dat Google's nieuwsdienst AMP automatisch de blogberichten oppikt en meeneemt in het nieuwsoverzicht.

Een veilige, snelle en nette website openen? Ga naar Hoogma Webdesign

Wil jij ook een website openen in HWCMS of meer weten over de mogelijkheden hiervan? In ons uitgebreide portfolio zie je welke mede-ondernemers je allemaal voorgingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op via support@hoogmawebdesign.com of loop eens binnen in ons kantoor in Beerta. Gratis parkeergelegenheid voor de deur en de koffie staat altijd klaar!

Lees meer over de voordelen van een lokale webdesigner in ons vorige blog.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Partner van:
 • Partner van ESET Hoogma Webdesign Beerta
 • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
 • Voys Hoogma Webdesign Beerta
 • Partner van Mollie Hoogma Webdesign Beerta
 • Partner van Laposta Hoogma Webdesign Beerta
Hoogma Webdesign: Al meer dan 20 jaar een begrip! - Hoogma Webdesign Beerta

Hoogma Webdesign: Al meer dan 20 jaar een begrip!

13 mei 2024 - De tijd vliegt! Ons bedrijf in webdesign bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar. Ontdekken, creëren en pionieren in een online wereld. Daarnaast natuurlijk het contact met onze klanten, waar wij al... lees verder »

Bloggen wordt eenvoudig met deze tips! - Hoogma Webdesign Beerta

Bloggen wordt eenvoudig met deze tips!

7 mei 2024 - Houd je ervan om je kennis te delen? Wij ook! Wanneer je de trotse eigenaar of eigenaresse bent van een eigen bedrijf dan raak je vast niet uitgepraat over jouw business en vakgebied. Vergeet niet:... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.