Hoogma Webdesign: Al meer dan 20 jaar een begrip!

Hoogma Webdesign: Al meer dan 20 jaar een begrip!

Hoogma Webdesign: Al meer dan 20 jaar een begrip! Hoogma Webdesign Beerta
Leo Hoogma - Hoogma Webdesign Beerta

Geschreven door:
, 13 mei 2024

E-mail Leo Hoogma Linkedin Facebook

De tijd vliegt! Ons bedrijf in webdesign bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar. Ontdekken, creëren en pionieren in een online wereld. Daarnaast natuurlijk het contact met onze klanten, waar wij al twee decennia veel aandacht en tijd in steken. We vertellen graag wat meer over het ontstaan van een webdesigner in Beerta: Hoogma Webdesign.

Oorsprong van het bedrijf
In 2003 richtte Leo Hoogma onder de naam Alpha Informatica & Webdesign zijn eigen bedrijf op, vanaf het zonnige eiland Gran Canaria. In 2009 verhuisde Leo met zijn vrouw Veronica naar Nederland, Beerta om precies te zijn, waar het bedrijf verder ging onder de naam Hoogma Webdesign.

Vanuit Beerta werden klanten over de hele wereld bediend, er zijn klanten in Engeland, Amerika, Italië, Spanje en natuurlijk Nederland.
"Het mooie van internet en websites is natuurlijk dat het contact online zó geregeld is, het maakt niet uit waar je zit", aldus Leo. "Maar het voordeel van huisvesting in een dorp, is toch wel dat je een goed aanspreekpunt bent voor klanten in de regio".

Groei van het klantenbestand en uitbreiding support team

In 2014 werd het kantoor aan de Hoofdstraat te Beerta in gebruik genomen, en startten Leo en zijn vrouw een tweede bedrijf, genaamd Secusoft. Deze door Leo ontworpen software biedt beveiligingsbedrijven een geavanceerde tool voor al hun planning, rapportage, facturatie en meer. Wil je hier meer over weten, neem dan een kijkje op de website.

Recentelijk werd het kantoor in Beerta verbouwd in verband met uitbreiding van werkzaamheden op het gebied van webdesign, hosting en maatwerk advies, en het medewerkersteam kreeg een uitbreiding. Dat brengt het totaal aantal medewerkers bij Hoogma Webdesign op 4 stuks. Samen vormen zij het support team dat klaarstaat voor vragen van klanten, en voor ondernemers in de regio die op zoek zijn naar gedegen advies over websites en internetgerelateerde zaken.

Kantoor Hoogma Webdesign in Beerta
Het kantoor van Leo Hoogma en collega's van Hoogma Webdesign aan de Hoofdstraat in Beerta

Hoogma Webdesign, dat is internationale ervaring op regionaal niveau

Door onze ervaring in diverse landen, reikt het klantenbestand ver voorbij de Nederlandse grenzen. Maar er gaat niets boven klanten in de nabije omgeving. Een bezoekje is zó geregeld en we zijn altijd dichtbij voor het geven van op maat-advies op het gebied van veilig mailen, internetten, websitebeheer, domeinnaamregistratie en meer. En, misschien nog wel belangrijker, de koffie staat hier klaar!

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek op ons kantoor in Beerta, of kijk online welke ondernemers je al voorgingen in ons uitgebreide portfolio. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Partner van:
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Voys  Hoogma Webdesign Beerta
Hoogma Webdesign: Al meer dan 20 jaar een begrip! - Hoogma Webdesign Beerta

Hoogma Webdesign: Al meer dan 20 jaar een begrip!

13 mei 2024 - De tijd vliegt! Ons bedrijf in webdesign bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar. Ontdekken, creëren en pionieren in een online wereld. Daarnaast natuurlijk het contact met onze klanten, waar wij al... lees verder »

Bloggen wordt eenvoudig met deze tips! - Hoogma Webdesign Beerta

Bloggen wordt eenvoudig met deze tips!

7 mei 2024 - Houd je ervan om je kennis te delen? Wij ook! Wanneer je de trotse eigenaar of eigenaresse bent van een eigen bedrijf dan raak je vast niet uitgepraat over jouw business en vakgebied. Vergeet niet:... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.