Hulp en advies bij het ondernemen

Hulp en advies bij het ondernemen

Hulp en advies bij het ondernemen Hoogma Webdesign Beerta

Geschreven door:
, 21 oktober 2022

Ben jij een startende ondernemer, of al langer de trotse eigenaar of eigenaresse van een eigen zaak? Dan weet je waarschijnlijk dat je als `eigen baas` nooit écht vrij bent. En dat je maar niet moet uitrekenen wat jij per gewerkt uur hebt verdiend... Ondanks dat is het waarschijnlijk een van de mooiste dingen die je ooit zult doen. Voor velen is het hebben van een eigen onderneming dan ook een droom die uitkomt!

Wanneer jij je brood mag verdienen met doen waar je van houdt, krijg je daar veel voor terug, positieve energie bijvoorbeeld, en leuke en nieuwe contacten. Maar er komt ook een flinke dosis verantwoordelijkheid bij kijken. Want jouw klanten komen met hun vragen naar jou, maar waar kun jij terecht, met jouw vragen?

Wij helpen je graag aan het antwoord op jouw ondernemersvragen
Hoogma Webdesign krijgt veel te maken met vragen van - startende - ondernemers. Wij zijn reeds enige tijd `eigen baas` en kennen als geen ander de valkuilen, maar zitten ook - dankzij onze jarenlange ervaring - bomvol tips voor andere ondernemers. En wij zijn zeker niet te beroerd om die te delen! In dit blogbericht bespreken we een paar struikelblokken waar bijna elke ondernemer mee te maken krijgt. Heb jij zelf nog tips om aan dit lijstje toe te voegen? Dele ze vooral op onze Facebookpagina, daar help je anderen ook weer verder mee. En heb je vragen waar je niet uitkomt? Bel of mail ons gerust, wij staan voor je klaar.

Tips en advies voor - beginnende - ondernemers

Tip 1: Het kiezen van een domeinnaam voor jouw bedrijf
Waarschijnlijk heb je al wat zitten brainstormen, of weet je al heel lang welke naam jij wilt gaan gebruiken voor jouw bedrijf. Maar het kan ook zijn dat je echt nog geen flauw idee hebt en niet verder komt dan jouw achternaam + het vakgebied. Wij helpen je graag bij het kiezen van een passende bedrijfsnaam, en kunnen je ook helpen bij het ontwerpen van een logo. We kijken graag gelijk met je mee of de domeinnaam nog beschikbaar is, en kunnen deze desgewenst gelijk voor je vastleggen. Wij zijn namelijk SIDN-registrar, wat inhoudt dat wij - dus zonder tussenkomst van een derde partij - jouw domeinnaam voor jou kunnen registreren.

Wil je dat wij ook de hosting verzorgen van jouw website? Dat doen we graag. Informeer maar eens naar de mogelijkheden.

Jouw website bij Hoogma webdesign: goed geregeld!


Tip 2: Het instellen van jou zakelijke (en privé) mail
Wij helpen je graag bij het instellen van je mail. Wist je bijvoorbeeld dat je jouw info@-mailtjes gewoon kunt ontvangen en openen in Gmail, of in een ander mailprogramma dat je nu gebruikt? Zo heb je eenvoudig al jouw mail op één plek, en hoef je niet van alles te onthouden of te ondernemen om digitaal in contact te blijven met je klanten. Ook je privémail kan gewoon via deze weg blijven binnenkomen. Je kunt bij het verzenden van een mailtje zelf aangeven of je wilt verzenden vanaf je privémailadres of vanaf je zakelijke mail. En zit je te wachten op belangrijke mailtje, maar komt er nog niets binnen? Handmatig mail binnenhalen is ook mogelijk, en is helemaal niet zo ingewikkeld als het klinkt. We helpen je er graag bij.

Tips 3: Het inrichten van jouw sociale media
Niet iedereen is een geboren vlogger of blogger. En we kunnen niet allemaal Khaby Lame zijn, en miljoenen likes krijgen op elke post die we uploaden. Leg de lat voor jezelf niet te hoog. Zorg er in ieder geval voor dat alle basisgegevens goed zijn ingevuld op jouw social-kanalen, en dat je een herkenbare profielafbeelding gebruikt, zoals je logo of een foto van je bedrijfspand. Post met regelmaat iets over je werkzaamheden binnen je onderneming, of licht (nieuwe) producten uit. Houd het echt. Je zal zien dat klanten je beginnen te volgen en het leuk vinden wat je laat zien. Het is een inkijkje in jouw onderneming, wat zij normaal niet te zien krijgen, dat wordt in de meeste gevallen wel gewaardeerd.

Heb jij geen idee hoe je een logo op de gewenste grootte krijgt of wat een goede info-tekst is voor jouw social-kanalen? Bij Hoogma Webdesign zijn we maar één belletje van je verwijderd. Ons support team zit voor je klaar met het antwoord op al jouw vragen, ook op het gebied van social media.

Bij welke ondernemersvragen kunnen wij jou helpen?

Zo zie je dat er tal van zaken zijn waarmee wij je kunnen helpen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het optimaliseren van jouw website, of over het online zichtbaar zijn voor (potentiële) klanten.
Wist je bijvoorbeeld dat je met een website van Hoogma Webdesign direct van tal van voordelen geniet?
Zo zijn onze HWCMS-websites:

 • Eenvoudig te bedienen
 • Voorzien van heldere uitleg met praktische instructievideo's
 • Gebouwd met een zelf geschreven script, dat 'schoner` is dan veel andere CMS-systemen en daardoor beter gevonden wordt
 • Altijd up-to-date op het gebied van veiligheid en functionaliteit, zonder dat je daar zelf wat voor hoeft te doen
 • Eenvoudig te combineren met een webshop in HWCMS
 • Aantrekkelijk geprijsd
 • Voorzien van tal van handige modules, zoals blog, fotoalbum, agenda, sliderfunctie, en nog veel meer.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Stel ons jouw specifieke vraag, of informeer naar de uitgebreide mogelijkheden bij Hoogma Webdesign. We zijn bereikbaar via 0597-855758 en op info@hoogmawebdesign.nl.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Partner van:
 • Partner van Laposta Hoogma Webdesign Beerta
 • Partner van Mollie Hoogma Webdesign Beerta
 • SIDN .nl domeinnamen Hoogma Webdesign Beerta
 • Partner van ESET Hoogma Webdesign Beerta
 • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.