Wat is managed hosting?

Wat is managed hosting?

Wat is managed hosting? Hoogma Webdesign Beerta

Geschreven door:
, 6 juli 2023

Managed hosting is een vorm van webhosting waarbij je als klant op het gebied van serverstructuur volledig wordt ontzorgd. Het grote voordeel hiervan is dat jij je als ondernemer kunt richten op jouw core businesss, en dat je geen omkijken hebt naar de technische zaken die bij het hebben van een website komen kijken. Zoals het instellen en configureren van de server, uitvoeren van software-updates en beveiligingspatches, en het instellen van een database.

Hoogma Webdesign verzorgt de dienst managed hosting voor diverse klanten op diverse continenten, en heeft inmiddels een mooi portfolio opgebouwd.

Wat biedt managed hosting jou ondernemer?

Het antwoord is: een totaalpakket op het gebied van serverconnecties, waarmee we jou als ondernemer voor het grootste deel ontzorgen. De meeste ondernemers willen een graag een nette, veilige en snelle website, die goed bereikbaar is voor klanten, maar weten vaak niet voldoende van serverstructuur en hardware-onderhoud. Hoogma Webdesign neemt jou dit specialistische werk graag uit handen.

Wat komt er kijken bij het managed hosting?
Als eigenaar wordt van een website ben je verantwoordelijk voor diverse zaken op het gebeid van de server. Dit omvat o.a.:

  • Het aanvragen van een SSL-certificaat voor een veilige verbinding, zonder SSL classificeren browsers jouw website als "onveilig"
  • Het jaarlijks bijhouden (verlengen) van de geldigheid van het SSL-certificaat
  • Het aanmaken van e-mailaccounts en het instellen van deze accounts, bijvoorbeeld in Outlook of Gmail
  • Het realiseren van een database en toewijzen van juiste database-privileges
  • Ftp-toegang regelen
  • Instellen van een extern spamfilter
  • Het bijhouden van updates van het hostingplatform
  • Het instellen van specialistische DNS-instellingen indien nodig, bijv. bij mailexchange
  • Regelen van een subdomein of bestandsserver
  • Het monitoren van spamaanvallen en hackpogingen

Met 20 jaar ervaring kan Hoogma Webdesign je een hoop ergernis en tijd besparen door de technische zaken die bij het "in de lucht houden" van een website komen kijken. Wij bieden een totaalpakket van website- en serverhosting en verzorgen met liefde zaken als veiligheid, beveiliging, schaalbaarheid en technische ondersteuning voor je website.

Wat maakt ons uniek?
"Maar ergens anders zijn de websites goedkoper", horen wij wel eens. Dat klopt, er zijn goedkopere hostingaanbieders. Maar Hoogma Webdesign profileert zichzelf niet als prijsvechter. Wij plaatsen kwaliteit altijd boven kwantiteit.

Met regelmaat worden wij gebeld door mensen die met de gebakken peren zitten na een website te hebben geregeld bij een goedkope aanbieder. Ze zitten met een gammel cms-systeem dat onveilig is of niet werkt, en er is geen support beschikbaar bij vragen. De oorzaak is in de meeste gevallen dat er vele websites op één server worden gezet om maar zoveel mogelijk omzet te draaien, wat ten koste gaat van de snelheid, veiligheid en uptime van de websites.

Bij Hoogma Webdesign hebben we een beperkt aantal klanten, of hostingpakketten, per server. Zo raakt de server niet overbelast, en behouden wij de controle. En heb je specifieke vragen of een verzoek, dan is onze supportafdeling uitstekend bereikbaar per telefoon, e-mail én WhatsApp. Support is bij ons altijd slechts één knop van je verwijderd!

Wat biedt Hoogma Webdesign op het gebied van managed hosting?

Wij bieden je een totaalpakket waarbij wij zorgen voor het onderhouden van de serverconnecties en het monitoren van hackaanvallen en spampogingen. Ook regelen wij het hardware-onderhoud en de benodigde veiligheidspatches, en zorgen ervoor dat de beveiliging op jouw website altijd up-to-date is, bijvoorbeeld door het SSL-certificaat voor jouw domeinnaam jaarlijks te valideren.

Ook kunnen wij helpen aan een back-up in geval van nood, bijvoorbeeld wanneer massa-gegevensverlies dreigt.

Heb je een verzoek om uitbreiding van serverruimte, bijvoorbeeld omdat je bedrijf groeiende is? Of wens je extra e-mailadressen aan te maken? Wij helpen je er graag bij. Dat is de service die je bij ons kunt verwachten met managed hosting.

We helpen je tevens graag bij het instellen van alle zakelijke mail. Wist je al dat dit ook in Gmail kan?

Het voordeel voor onze klanten: veilige en zorgeloze hosting!

Meer informatie via de knop!
Wil je meer weten, of direct een website starten met een website waarbij je alleen de leuke kant regelt, zoals het uitzoeken van afbeeldingen en het plaatsen van wervende teksten over jouw onderneming? Bel, mail of WhatsApp met Hoogma Webdesign in Beerta. Ons support team staat voor je klaar!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Partner van:
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Voys  Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.