De voordelen van een webdesigner in de buurt

De voordelen van een webdesigner in de buurt

De voordelen van een webdesigner in de buurt Hoogma Webdesign Beerta
Leo Hoogma - Hoogma Webdesign Beerta

Geschreven door:
, 2 mei 2024

E-mail Leo Hoogma Linkedin Facebook

Inmiddels zijn wij al meer dan 20 jaar een vertrouwd aanspreekpunt voor een groeiend aantal ondernemers in de regio. Met onze expertise in het bouwen van websites, opzetten van social media-kanalen en werken aan online bekendheid en een sterke marketingpositie, hebben wij al veel startende ondernemers in het MKB op weg mogen helpen. Maar ook grotere bedrijven weten ons steeds beter te vinden. Neem maar eens een kijkje in ons uitgebreide portfolio.

Waarom kiezen voor een lokale webdesigner in Oost-Groningen?

Bij Hoogma Webdesign houden we het graag persoonlijk. Wij weten wat er speelt in de omgeving, en zullen je passend adviseren. Ook staat bij ons de koffie altijd klaar. Heb je een vraag of wil je advies? Loop gewoon even binnen op ons kantoor in Beerta. In de meeste gevallen kunnen we je direct helpen bij het vinden van een oplossing.

Wat kunnen wij doen voor jou als ondernemer in Winschoten en omgeving?
Zoals je ziet, gaan we graag een stapje verder dan alleen het aanbieden van betrouwbare, IT-gerelateerde diensten. Wij bieden jou als ondernemer graag een totaalontzorging op het gebied van alle internetgerelateerde diensten, zoals met je website, maar ook voor veilig mailen, webhosting en domeinregistratie. We helpen je bij het bouwen aan een stabiele online positie, onze internationale en breed georiënteerde ervaring komen hierbij ruim van pas.

Heb je al een website, en zou je die graag bij ons onderbrengen? Wij hebben ruime ervaring met het verhuizen van diverse websites naar onze eigen, veilige server. Of ben je nog op zoek naar een goed websitebeheersysteem? Juist wanneer je niet technisch bent aangelegd, is een website in HWCMS dé oplossing voor jou. Hiermee regel je eenvoudig de online plaatsing van teksten, afbeeldingen en blogs, zonder dat je bijvoorbeeld bang hoeft te zijn dat pagina's "verspringen". Dat kan namelijk niet.

Ook voor een webshop voor de verkoop van jouw producten kun je bij ons terecht. En daarnaast zijn wij tevens uitgever (registrar) van .nl domeinnamen. Wij kunnen je gewenste domeinnaam direct bij het SIDN voor je vastleggen. Dit gebeurt dus zonder tussenkomst van derde partijen. Zo weet je zeker dat jouw domeinnaam altijd van jou blijft, en bijvoorbeeld niet op naam komt van een bemiddelaar.

Meer naamsbekendheid en een unieke marketingpositie voor jouw bedrijf

Wanneer je een domeinnaam en een website hebt, is het goed om meer bekendheid te vergaren. Social media is hier een mooi platform voor, omdat je op eenvoudige wijze een hoop mensen bereikt. Maar social posts kunnen vluchtig zijn. Wil je bouwen aan een langere, stabiele relatie met jouw doelgroep, dan is het verstandig om unieke en relevante teksten en blogs op je website te zetten. We helpen je hier graag bij. Lees ook eens onze tips voor het schrijven van een eenvoudige, maar nette blogberichten.

Wij zijn thuis in het opstellen van zoekmachinegerichte artikelen en SEO-teksten, en adviseren jou hierin graag. Gewoon als een stukje service van de zaak!

En de kosten? Die zullen je verbazen!
Wat wij belangrijk vinden, is dat jij je als ondernemer kunt bezig houden met jouw expertise. Daarom kun je bij ons terecht voor een compleet pakket aan internetdiensten, bekijk hier een overzicht. Ons doel is om jou als ondernemer zoveel mogelijk te ontzorgen.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Stap eens vrijblijvend binnen bij ons kantoor in Beerta, bel ons op 0597-855758 of stuur een whatsappbericht. Wij staan voor je klaar!

Meer informatie op: https://www.webdesignwinschoten.nl/

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Partner van:
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Voys  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
Hoogma Webdesign: Al meer dan 20 jaar een begrip! - Hoogma Webdesign Beerta

Hoogma Webdesign: Al meer dan 20 jaar een begrip!

13 mei 2024 - De tijd vliegt! Ons bedrijf in webdesign bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar. Ontdekken, creëren en pionieren in een online wereld. Daarnaast natuurlijk het contact met onze klanten, waar wij al... lees verder »

Bloggen wordt eenvoudig met deze tips! - Hoogma Webdesign Beerta

Bloggen wordt eenvoudig met deze tips!

7 mei 2024 - Houd je ervan om je kennis te delen? Wij ook! Wanneer je de trotse eigenaar of eigenaresse bent van een eigen bedrijf dan raak je vast niet uitgepraat over jouw business en vakgebied. Vergeet niet:... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.