Alrojo, Blauwestad

Alrojo, Blauwestad Hoogma Webdesign Beerta

Voor Erwin Sikkes van Alrojo Financiële Dienstverlening B.V. hebben wij een snelle, veilige en nette website gemaakt in ons eigen beheersysteem HWCMS. Hiermee kan Alrojo goed gevonden worden, en zijn bezoekers zeker van een beveiligde verbinding met de website.

Het belang van een veilige website

Wanneer je contact legt via een contactformulier op een website, zul je gegevens invullen en verzenden. Gegevens zoals naam, adres en telefoonnummer, maar ook je e-mailadres en wellicht andere privacygevoelige informatie. Als bezoeker wil je natuurlijk dat daar zorgvuldig mee wordt omgegaan.

Bij Hoogma Webdesign hebben wij het script, dus de techniek achter de website en het beheersysteem, zelf geschreven. Hierdoor weten wij zeker dat wordt voldaan aan de privacywet AVG. Privacygegevens worden beveiligd ofwel encrypted verzonden, waardoor internetcriminelen hierop geen vat krijgen. Ook het beheren van de website door de website-eigenaar gebeurt in een streng beveiligde omgeving. Geen `gehackte WordPress websites` bij ons, alles draait op ons eigen, zuivere HWCMS-systeem.

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van websites, spamvrij mailen en online zichtbaarheid? Bel ons op 0597-855758 of mail naar info@hoogmawebdesign.com.

Meer informatie op: https://www.alrojo.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.