Vernieuwde website RUN Winschoten

Vernieuwde website RUN Winschoten Hoogma Webdesign Beerta

De website van de RUN Winschoten, van onze hand, was alweer enige tijd in de lucht. En omdat ook de trends binnen de wereld van websites, net als in vele andere branches, regelmatig veranderen, was de website wel toe aan een nieuwe, frisse blik. Die hebben wij gecreëerd i.s.m. de voorzitter van de RUN Hans Olthof.

Tegenwoordig zien we dat icoontjes en afbeeldingen steeds belangrijker worden. Bezoekers zijn vaak intuïtief geneigd op zoek te gaan naar illustraties als navigatie binnen een website. Tegenwoordig heeft men niet altijd meer zin of tijd om hele lappen tekst door te scrollen op zoek naar informatie. Daarom moeten de pagina's nuttig ingedeeld zijn.

Op de homepagina van de RUN-website hebben we een zestal icoontjes toegevoegd die elk één van de onderdelen van de RUN representeren. Zoals bijvoorbeeld de 100 KM Ultraloop, de 50 KM en 10x10 Estafette, maar ook de WandelRUN en Lutje RUN is waarop kan worden geklikt.

Belang van goed teksten naast herkenbare icoontjes op een website
Eigen, unieke teksten voorzien van relevante zoekwoorden blijven ook anno 2024 erg belangrijk voor een goed resultaat binnen zoekmachines zoals Google. Als je dit combineert met een logische menustructuur van de pagina's, krijg je een vlotte website die eenvoudig te bezoeken en te gebruiken is.

Teksten in eigen taal voor internationale bezoekers van website RUN Winschoten

Dankzij een slimme koppeling met Google Translate kan een website in HWCMS bestaan in meerdere talen. De bezoeker selecteert zelf het gewenste taalgebied m.b.v. het juiste vlaggetje bovenaan de website, en vervolgens worden de teksten in die taal getoond.

Omdat de vertaling m.b.v. de koppeling geautomatiseerd wordt uitgevoerd, kan het voorkomen dat deze niet 100% accuraat is. Wij adviseren onze klanten dan ook altijd om deze na te laten lopen door een native speaker. En daarvan zijn er bij de RUN straks in september gelukkig weer genoeg, want dit Winschotense hardloopevent trekt elk jaar weer een hoop internationale bezoekers!

Vind je het leuk een kijkje te nemen op de website? Ga dan naar Runwinschoten.nl.

Meer informatie op: https://www.runwinschoten.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Voys  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie - Hoogma Webdesign Beerta

Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie

5 juni 2024 - Maak je vaak gebruik van tweestapsverificatie (2FA) of MFA (Multi Factor Authentication), dan ben je bewust bezig met online veiligheid. Maar ook hierbij blijft het opletten! Scammers kunnen namelijk... lees verder »

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu? - Hoogma Webdesign Beerta

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu?

3 juni 2024 - Een van de grootste uitdagingen bij het bestrijden van phishingaanvallen is het feit dat medewerkers niet altijd durven toe te geven dat ze op een phishinglink hebben geklikt. Er zijn verschillende... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.