Vernieuwde website RUN Winschoten

Vernieuwde website RUN Winschoten Hoogma Webdesign Beerta

De website van de RUN Winschoten, van onze hand, was alweer enige tijd in de lucht. En omdat ook de trends binnen de wereld van websites, net als in vele andere branches, regelmatig veranderen, was de website wel toe aan een nieuwe, frisse blik. Die hebben wij gecreëerd i.s.m. de voorzitter van de RUN Hans Olthof.

Tegenwoordig zien we dat icoontjes en afbeeldingen steeds belangrijker worden. Bezoekers zijn vaak intuïtief geneigd op zoek te gaan naar illustraties als navigatie binnen een website. Tegenwoordig heeft men niet altijd meer zin of tijd om hele lappen tekst door te scrollen op zoek naar informatie. Daarom moeten de pagina's nuttig ingedeeld zijn.

Op de homepagina van de RUN-website hebben we een zestal icoontjes toegevoegd die elk één van de onderdelen van de RUN representeren. Zoals bijvoorbeeld de 100 KM Ultraloop, de 50 KM en 10x10 Estafette, maar ook de WandelRUN en Lutje RUN is waarop kan worden geklikt.

Belang van goed teksten naast herkenbare icoontjes op een website
Eigen, unieke teksten voorzien van relevante zoekwoorden blijven ook anno 2024 erg belangrijk voor een goed resultaat binnen zoekmachines zoals Google. Als je dit combineert met een logische menustructuur van de pagina's, krijg je een vlotte website die eenvoudig te bezoeken en te gebruiken is.

Teksten in eigen taal voor internationale bezoekers van website RUN Winschoten

Dankzij een slimme koppeling met Google Translate kan een website in HWCMS bestaan in meerdere talen. De bezoeker selecteert zelf het gewenste taalgebied m.b.v. het juiste vlaggetje bovenaan de website, en vervolgens worden de teksten in die taal getoond.

Omdat de vertaling m.b.v. de koppeling geautomatiseerd wordt uitgevoerd, kan het voorkomen dat deze niet 100% accuraat is. Wij adviseren onze klanten dan ook altijd om deze na te laten lopen door een native speaker. En daarvan zijn er bij de RUN straks in september gelukkig weer genoeg, want dit Winschotense hardloopevent trekt elk jaar weer een hoop internationale bezoekers!

Vind je het leuk een kijkje te nemen op de website? Ga dan naar Runwinschoten.nl.

Meer informatie op: https://www.runwinschoten.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.