't Ronde Loegh, Winschoten

't Ronde Loegh, Winschoten Hoogma Webdesign Beerta

Voor ondernemer Aleth Split van Hotel Restaurant 't Ronde Loegh mochten wij een mooie en gloednieuwe website maken. Een leuke klus, omdat er al wat ideeën op tafel lagen, en het aan ons was om dit vorm te geven in HWCMS, ons gebruiksvriendelijke en veilige websitebeheersysteem. Gelukkig liggen Winschoten en Beerta naast elkaar, en was een afspraak (onder het genot van een goede kop koffie) zó geregeld.

Op ons kantoor in Beerta hebben we de wensen doorgesproken, en de sliders voorzien van het logo van 't Ronde Loegh. Het herkenbare beeldmerk `het belletje` hebben laten terugkomen op elke pagina, en de menukaart van het restaurant online geplaatst. Hiermee onderscheidt de website zich met een luxe, comfortabele uitstraling, passend bij een hotel-restaurant in een middelgrote stad zoals Winschoten, in de provincie Groningen.

Bezoek (de website van) Hotel Restaurant 't Ronde Loegh

Belangrijk voor gasten van het hotel en bezoekers van de website, zijn onder andere de omgeving, en evenementen die in de buurt van het hotel worden georganiseerd. Daarom hebben we hierover geschreven, en zo een aantal mooie "landingspagina's" gerealiseerd. Zoekmachinetechnisch (SEO) is dit een verstandige keuze, het vergroot namelijk je online zichtbaarheid.

Op zoek naar een nette en snelle website, mét goede service?
Wil je de website van 't Ronde Loegh bekijken, of meer weten over de mogelijkheden van een website bij Hoogma Webdesign in Beerta? Klik op onderstaande button, of neem contact met ons op via 0597-855758 of support@hoogmawebdesign.com.


Meer informatie op: https://www.rondeloegh.nl

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.