4Safe security, Drachten

4Safe security, Drachten Hoogma Webdesign Beerta

Voor Rick Bouweriks, ondernemer achter beveiligingsbedrijf 4Safe security in Drachten, mochten wij een website opzetten in ons websitebeheersysteem HWCMS. Het sympathieke beveiligingsbedrijf werkt tevens met Secusoft, de plannings- en registratiesoftware voor beveiligers, wat ook door Leo Hoogma van Hoogma Webdesign is ontwikkeld.

Het voordeel hiervan is dat we een mooie inloglink in de footer van de website konden plaatsen voor medewerkers die op Secusoft willen inloggen. Daarnaast konden wij alle aangeboden beveiligingsdiensten netjes onderverdelen, en een plekje geven op de website. Op tekstueel vlak was er mooie, eigen content voorhanden, dit is altijd een voordeel als je een nieuwe website lanceert. Unieke content doet het goed bij zoekmachines zoals Google.

Onze content manager loopt altijd nog even door de aangeleverde teksten heen en redigeert indien nodig, of schrijft zelf de teksten als er geen tekst kan worden aangeleverd.

Omdat er van tijd tot tijd vacatures zijn bij dit beveiligingsbedrijf, is er tevens een vacaturepagina met sollicitatieformulier aan de website van 4Safe security toegevoegd. Geïnteresseerden kunnen direct online via het formulier een sollicitatie verzenden, voorzien van hun cv.

Op zoek naar een nette en snelle website, mét goede service?
Wil jij voor jouw bedrijf ook een nette, snelle én veilige website? Neem vrijblijvend contact op met Hoogma Webdesign in Beerta via 0597-855758 of support@hoogmawebdesign.com.


Meer informatie op: https://www.4safesecurity.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Voys  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie - Hoogma Webdesign Beerta

Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie

5 juni 2024 - Maak je vaak gebruik van tweestapsverificatie (2FA) of MFA (Multi Factor Authentication), dan ben je bewust bezig met online veiligheid. Maar ook hierbij blijft het opletten! Scammers kunnen namelijk... lees verder »

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu? - Hoogma Webdesign Beerta

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu?

3 juni 2024 - Een van de grootste uitdagingen bij het bestrijden van phishingaanvallen is het feit dat medewerkers niet altijd durven toe te geven dat ze op een phishinglink hebben geklikt. Er zijn verschillende... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.