4Safe security, Drachten

4Safe security, Drachten Hoogma Webdesign Beerta

Voor Rick Bouweriks, ondernemer achter beveiligingsbedrijf 4Safe security in Drachten, mochten wij een website opzetten in ons websitebeheersysteem HWCMS. Het sympathieke beveiligingsbedrijf werkt tevens met Secusoft, de plannings- en registratiesoftware voor beveiligers, wat ook door Leo Hoogma van Hoogma Webdesign is ontwikkeld.

Het voordeel hiervan is dat we een mooie inloglink in de footer van de website konden plaatsen voor medewerkers die op Secusoft willen inloggen. Daarnaast konden wij alle aangeboden beveiligingsdiensten netjes onderverdelen, en een plekje geven op de website. Op tekstueel vlak was er mooie, eigen content voorhanden, dit is altijd een voordeel als je een nieuwe website lanceert. Unieke content doet het goed bij zoekmachines zoals Google.

Onze content manager loopt altijd nog even door de aangeleverde teksten heen en redigeert indien nodig, of schrijft zelf de teksten als er geen tekst kan worden aangeleverd.

Omdat er van tijd tot tijd vacatures zijn bij dit beveiligingsbedrijf, is er tevens een vacaturepagina met sollicitatieformulier aan de website van 4Safe security toegevoegd. Geïnteresseerden kunnen direct online via het formulier een sollicitatie verzenden, voorzien van hun cv.

Op zoek naar een nette en snelle website, mét goede service?
Wil jij voor jouw bedrijf ook een nette, snelle én veilige website? Neem vrijblijvend contact op met Hoogma Webdesign in Beerta via 0597-855758 of support@hoogmawebdesign.com.


Meer informatie op: https://www.4safesecurity.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.