Dogstyling Buitenhof, Bad Nieuweschans

Dogstyling Buitenhof, Bad Nieuweschans Hoogma Webdesign Beerta

Voor Kitty Luiken van Dogstyling Buitenhof maakten wij een mooie website in HWCMS, een websitebeheersysteem waarvan het script door ons is geschreven.

De vorige website van Dogstyling Buitenhof was verouderd, en het was voor klanten soms lastig om een afspraak te maken of meer informatie te vinden over de salon. Gelukkig werkt HWCMS met diverse widgets, zoals in dit geval Salonized, goed samen. Zo konden wij deze tool implementeren voor een naadloze overgang tussen informatie enerzijds, en het snel maken van een afspraak in Kitty's agenda anderzijds.

Wij bieden een totaalservice aan internetdiensten
Ook het instellen van Google Mijn Bedrijf was een onderdeel van onze service. Zo wordt de salon gemakkelijk gevonden, niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland. De hondentrimsalon is namelijk gevestigd in Bad Nieuweschans, zoals je kunt lezen op de gloednieuwe website. Dankzij deze nieuwe website met vrolijke uitstraling, waar je eenvoudig op het Duitse vlaggetje klikt voor een volledige Duitstalige website, is reserveren voor Duitse klanten geen enkel probleem!

Bekijk de website van Dogstyling Buitenhof hier:

Meer informatie op: https://www.dogstylingbuitenhof.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.