Dogstyling Buitenhof, Bad Nieuweschans

Dogstyling Buitenhof, Bad Nieuweschans Hoogma Webdesign Beerta

Voor Kitty Luiken van Dogstyling Buitenhof maakten wij een mooie website in HWCMS, een websitebeheersysteem waarvan het script door ons is geschreven.

De vorige website van Dogstyling Buitenhof was verouderd, en het was voor klanten soms lastig om een afspraak te maken of meer informatie te vinden over de salon. Gelukkig werkt HWCMS met diverse widgets, zoals in dit geval Salonized, goed samen. Zo konden wij deze tool implementeren voor een naadloze overgang tussen informatie enerzijds, en het snel maken van een afspraak in Kitty's agenda anderzijds.

Wij bieden een totaalservice aan internetdiensten
Ook het instellen van Google Mijn Bedrijf was een onderdeel van onze service. Zo wordt de salon gemakkelijk gevonden, niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland. De hondentrimsalon is namelijk gevestigd in Bad Nieuweschans, zoals je kunt lezen op de gloednieuwe website. Dankzij deze nieuwe website met vrolijke uitstraling, waar je eenvoudig op het Duitse vlaggetje klikt voor een volledige Duitstalige website, is reserveren voor Duitse klanten geen enkel probleem!

Bekijk de website van Dogstyling Buitenhof hier:

Meer informatie op: https://www.dogstylingbuitenhof.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Voys  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie - Hoogma Webdesign Beerta

Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie

5 juni 2024 - Maak je vaak gebruik van tweestapsverificatie (2FA) of MFA (Multi Factor Authentication), dan ben je bewust bezig met online veiligheid. Maar ook hierbij blijft het opletten! Scammers kunnen namelijk... lees verder »

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu? - Hoogma Webdesign Beerta

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu?

3 juni 2024 - Een van de grootste uitdagingen bij het bestrijden van phishingaanvallen is het feit dat medewerkers niet altijd durven toe te geven dat ze op een phishinglink hebben geklikt. Er zijn verschillende... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.