24/7 Bestellen

24/7 Bestellen Hoogma Webdesign Beerta

Eigen bestelwebsite voor restaurants, winkels, kleine webshops en dienstverleners
Het bestelsysteem 24/7 Bestellen hebben wij gebouwd toen wij tijdens de coronalockdowns ondernemers zagen zoeken naar een manier om hun producten online te kunnen aanbieden. Immers, restaurants en winkels moesten toen bijna allemaal hun fysieke deuren sluiten. Niemand wist precies hoe lang de sluitingen zouden gaan duren, en men zocht iets waarmee je snel kon starten, en indien nodig ook weer eenvoudig op kon zeggen, zonder vast te zitten aan dure commissies of langlopende contracten.

Direct beginnen met online verkopen
Het grote voordeel van 24/7 Bestellen is dat je als ondernemer direct een online winkel kunt openen, zelf je producten kunt beheren, betalingen ontvangt, bezorgregio's op postcode kunt selecteren en meer, en dat alles tegen een vast, laag tarief per maand. Ook dienstverleners kunnen met een bestelwebsite van 24/7 Bestellen hun diensten online aanbieden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de website, of wil je zelf eenvoudig, snel en voordelig een webshop openen? Bekijk dan zeker eens de website en open vandaag nog jouw digitale winkel.

Meer informatie op: https://www.247bestellen.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Herken jij webshopfraude? Hoogma Webdesign helpt! - Hoogma Webdesign Beerta

Herken jij webshopfraude? Hoogma Webdesign helpt!

6 november 2023 - Recent werd bekend dat er veel meer oplichters actief zijn in de webshopbranche dan aanvankelijk gedacht. Ook ontwikkelen ze zich snel qua uitstraling en wordt het voor consumenten moeilijker om het... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.