24/7 Bestellen

24/7 Bestellen Hoogma Webdesign Beerta

Eigen bestelwebsite voor restaurants, winkels, kleine webshops en dienstverleners
Het bestelsysteem 24/7 Bestellen hebben wij gebouwd toen wij tijdens de coronalockdowns ondernemers zagen zoeken naar een manier om hun producten online te kunnen aanbieden. Immers, restaurants en winkels moesten toen bijna allemaal hun fysieke deuren sluiten. Niemand wist precies hoe lang de sluitingen zouden gaan duren, en men zocht iets waarmee je snel kon starten, en indien nodig ook weer eenvoudig op kon zeggen, zonder vast te zitten aan dure commissies of langlopende contracten.

Direct beginnen met online verkopen
Het grote voordeel van 24/7 Bestellen is dat je als ondernemer direct een online winkel kunt openen, zelf je producten kunt beheren, betalingen ontvangt, bezorgregio's op postcode kunt selecteren en meer, en dat alles tegen een vast, laag tarief per maand. Ook dienstverleners kunnen met een bestelwebsite van 24/7 Bestellen hun diensten online aanbieden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de website, of wil je zelf eenvoudig, snel en voordelig een webshop openen? Bekijk dan zeker eens de website en open vandaag nog jouw digitale winkel.

Meer informatie op: https://www.247bestellen.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
Aandelen kopen? Let op voor boiler-room fraude! - Hoogma Webdesign Beerta

Aandelen kopen? Let op voor boiler-room fraude!

31 mei 2023 - Heb je een mooi aanbod gekregen voor het aankopen van aandelen of financiële producten, maar twijfel je nog? Wellicht ben jij benaderd door een boiler room-fraudeur en is het jouw "gut feeling" dat... lees verder »

Probleemoplossing synchronisatiefout IMAP in Outlook op Mac (Apple) - Hoogma Webdesign Beerta

Probleemoplossing synchronisatiefout IMAP in Outlook op Mac (Apple)

18 april 2023 - Voor een klant zijn we even bezig geweest het antwoord te vinden op deze specifieke vraag: Waarom lukte het niet om te synchroniseren met behulp van IMAP in Outlook op een Mac (Apple computer)? Omdat... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.