24/7 Bestellen

24/7 Bestellen Hoogma Webdesign Beerta

Eigen bestelwebsite voor restaurants, winkels, kleine webshops en dienstverleners
Het bestelsysteem 24/7 Bestellen hebben wij gebouwd toen wij tijdens de coronalockdowns ondernemers zagen zoeken naar een manier om hun producten online te kunnen aanbieden. Immers, restaurants en winkels moesten toen bijna allemaal hun fysieke deuren sluiten. Niemand wist precies hoe lang de sluitingen zouden gaan duren, en men zocht iets waarmee je snel kon starten, en indien nodig ook weer eenvoudig op kon zeggen, zonder vast te zitten aan dure commissies of langlopende contracten.

Direct beginnen met online verkopen
Het grote voordeel van 24/7 Bestellen is dat je als ondernemer direct een online winkel kunt openen, zelf je producten kunt beheren, betalingen ontvangt, bezorgregio's op postcode kunt selecteren en meer, en dat alles tegen een vast, laag tarief per maand. Ook dienstverleners kunnen met een bestelwebsite van 24/7 Bestellen hun diensten online aanbieden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de website, of wil je zelf eenvoudig, snel en voordelig een webshop openen? Bekijk dan zeker eens de website en open vandaag nog jouw digitale winkel.

Meer informatie op: https://www.247bestellen.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Voys  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie - Hoogma Webdesign Beerta

Nieuwe phishingtechniek onderschept tweestapsverificatie

5 juni 2024 - Maak je vaak gebruik van tweestapsverificatie (2FA) of MFA (Multi Factor Authentication), dan ben je bewust bezig met online veiligheid. Maar ook hierbij blijft het opletten! Scammers kunnen namelijk... lees verder »

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu? - Hoogma Webdesign Beerta

Per ongeluk op phishinglink geklikt, wat nu?

3 juni 2024 - Een van de grootste uitdagingen bij het bestrijden van phishingaanvallen is het feit dat medewerkers niet altijd durven toe te geven dat ze op een phishinglink hebben geklikt. Er zijn verschillende... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.