Hoe kun je WhatsAppen via de computer?

Hoe kun je WhatsAppen via de computer?

Hoe kun je WhatsAppen via de computer? Hoogma Webdesign Beerta

Geschreven door:
, 16 augustus 2020

Je reactie op een WhatsApp-bericht is een stuk sneller bedacht dan getypt, vooral als dat moet via de mobiele telefoon. Je typt één letter verkeerd dan moet je, als je automatische spellingcorrectie uit hebt staan, helemaal terug om dat aan te passen... Inmiddels ben je in gedachten al 3 zinnen verder en denk je: kon ik dit bericht maar gewoon met 10 vingers beantwoorden.

Support via WhatsApp

Of je hebt een bedrijf en wilt je klanten support aanbieden via WhatsApp. Een ideale uitkomst, waar een hoop klanten gebruik van zullen willen maken, en wat hen misschien überhaupt net over de streep trekt om klant bij je te worden. Maar zie jij jezelf al de halve dag WhatsAppjes beantwoorden op je telefoon? Dan kan je binnenkort de ziektewet in met een SMS-duim, oftewel WhatsApp-vinger.

Hoe je gebruikt je WhatsApp Web op de pc?

Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om WhatsApp-berichten te beantwoorden via je computer! Hoe? Download WhatsApp Web op je Mac of Windows pc, en scan vervolgens met je mobiele telefoon (WhatsApp) de QR-code die in beeld komt. Nu zie je al je whatsappgesprekken op groot scherm! En, nog beter, je kunt ze beantwoorden met gebruik van je toetsenbord. Gaat dat even snel!

Let op: wifi aan!

Gedurende het gebruik van WhatsApp op je computer blijft de app verbinding houden via je telefoon. Als je geen gebruik maakt van wifi, gaat je dataverbruik daardoor wel gewoon door. Let dus op en zet wifi aan indien mogelijk, anders bestaat de kans dat je ineens door je databundel heen bent. Als de batterij van je telefoon leeg is, en het toestel uitvalt, zal de verbinding met WhatsApp Web worden verbroken.

Zoveel mensen, zoveel wensen

Ben jij op zoek naar een website die echt bij jouw bedrijf past? Of voldoet jouw huidige webhost niet langer aan je wensen? Wij verhuizen je website gratis naar onze server. Neem contact op met Hoogma Webdesign in Beerta voor een website in ons eigen CMS-systeem!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Partner van:
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Voys  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.