WhatsAppen via de computer? Het is mogelijk!

WhatsAppen via de computer? Het is mogelijk!

WhatsAppen via de computer? Het is mogelijk! Hoogma Webdesign Beerta
Leo Hoogma - Hoogma Webdesign Beerta

Geschreven door:
, 16 augustus 2020

E-mail Leo Hoogma Linkedin Facebook

Je reactie op een WhatsApp-bericht is een stuk sneller bedacht dan getypt, vooral als dat moet via de mobiele telefoon. Je typt één letter verkeerd dan moet je, als je automatische spellingcorrectie uit hebt staan, helemaal terug om dat aan te passen... Inmiddels ben je in gedachten al 3 zinnen verder en denk je: kon ik dit bericht maar gewoon met 10 vingers beantwoorden.

Support via WhatsApp

Of je hebt een bedrijf en wilt je klanten support aanbieden via WhatsApp. Een ideale uitkomst, waar een hoop klanten gebruik van zullen willen maken, en wat hen misschien überhaupt net over de streep trekt om klant bij je te worden. Maar zie jij jezelf al de halve dag WhatsAppjes beantwoorden op je telefoon? Dan kan je binnenkort de ziektewet in met een SMS-duim oftewel WhatsApp-vinger.

Hallo, WhatsApp Web!

Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om WhatsApp-berichten te beantwoorden via je computer! Hoe? Door WhatsApp Web te downloaden op je Mac of Windows pc. Je scant vervolgens met je mobiele telefoon (WhatsApp) de QR-code die in beeld komt, waarna je al je WhatsApp-gesprekken op groot scherm ziet! En, nog beter, je kunt ze beantwoorden met gebruik van je toetsenbord. Gaat dat even snel!

Let op: wifi aan!

Gedurende het gebruik van WhatsApp op je computer blijft de app verbinding houden via je telefoon. Als je geen gebruik maakt van wifi, gaat je dataverbruik daardoor wel gewoon door. Let dus op en zet wifi aan indien mogelijk, anders bestaat de kans dat je ineens door je databundel heen bent.

Zoveel mensen, zoveel wensen

Ben jij op zoek naar een website die echt bij jouw bedrijf past? Of voldoet jouw huidige webhost niet langer aan je wensen? Wij verhuizen je website gratis naar onze server. Neem contact op met Hoogma Webdesign in Beerta voor een website in ons eigen CMS-systeem!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.