Gebruiksvriendelijk Website Beheersysteem (HWCMS)

Hoogma Webdesign heeft een eigen Content Management Systeem ontworpen (HWCMS) waarmee jij zelf je website kunt onderhouden en aanpassen, zonder dat je je bezig hoeft te houden met de technische kant ervan.

Optimaal gebruikersgemak

Hoogma Webdesign heeft jarenlange ervaring en kennis van programmering. Met die kennis hebben wij een bepaalde kwaliteit ontwikkeld, én een eigen script. Vanuit onze klanten kregen wij namelijk steeds vaker de vraag of het beheren van een website nou niet makkelijker kon. Daarom hebben wij dit eigen website beheersysteem gecreëerd.

Door zijn multi-inzetbaarheid is een HWCMS-website geschikt voor verschillende doeleinden. Vooral ZZP’ers en MKB’ers zullen hiervan zeer gediend zijn.

Eenvoudig en daardoor voordelig

Een website gebouwd in ons HWCMS-website beheersysteem is gemakkelijk te onderhouden. Je kunt de website dus zelf bijhouden, wanneer jij wilt. Zo kun je gemakkelijk foto's uploaden, blogs en andere teksten plaatsen, zonder dat je bang hoeft te zijn op een verkeerde knop te drukken en de website uit de lucht te halen, of pagina's te laten `verspringen`. Dat is namelijk niet mogelijk.

Je betaalt een vast, laag bedrag per maand voor een website die helemaal bij jou en jouw bedrijf past. Je bent dus geen duizenden euro’s kwijt aan een dure website, die zo ingewikkeld is dat je aan het beheer ervan ook nog eens uren tijd kwijt bent.

Een nette website in de huisstijl van jouw bedrijf

Je kunt kiezen uit een aantal ontwerpen, die elk geheel aan jouw huisstijl worden aangepast. De kleuren, het logo en andere ontwerpinstellingen zorgen ervoor dat jouw website aansluit bij je bedrijf. Wij kunnen je YouTubekanaal of je Facebook bedrijfspagina integreren in de website. Verder is het mogelijk om extra pagina's toe te voegen, zoals:

  • Portfolio
  • Producten
  • Blogs
  • Fotoalbum
  • Aanbiedingen
  • Contact
  • Reviews of gastenboek
  • Google Maps

Een slider met mooie grote bewegende foto's op de homepage behoort ook tot de mogelijkheden.

Eigen broncode

Je website zal zeer geschikt zijn om met een mobiele telefoon te bekijken. Wij hebben de broncode voor dit systeem volledig zelf geschreven. Deze is niet vervuild en dat is beter voor de Google-zoekresultaten. Met een HWCMS-website kom je dus beter in Google naar voren.

Met andere woorden, wij doen de technische kant van het beheer van de website. De inhoud regel je eenvoudig en volledig zelf. En kom je ergens even niet uit? Dan staan wij voor je klaar.

Webshop toevoegen aan jouw website

Ook het openen van een webshop is met HWCMS goed mogelijk. Hierin voeg je eenvoudig zelf producten, aantallen en prijzen toe, en kun je bepaalde items uitlichten. De betaling geschiedt via Mollie, een betaalprovider die betalingen snel en veilig regelt. Informeer maar eens naar de mogelijkheden als jij voordelig je eigen webshop wilt openen.

Je betaalt voor een HWCMS-website een vast, laag tarief per maand, plus een eenmalige fee aan start-upkosten. Ben je benieuwd naar onze prijs of wil je meer weten over HWCMS? Neem dan contact met ons op.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Onze diensten.

Partner van:
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.