Donatiepagina voor stichtingen en verenigingen

Met een website van Hoogma Webdesign kun je eenvoudig donaties ontvangen voor jouw stichting of vereniging. Dit gebeurt via Mollie, een betrouwbare provider voor online betaalverkeer. Maar hoe werkt zo'n donatiepagina nou eigenlijk?

Donatiepagina bij HWCMS-website

Met een website in HWCMS beheer je zelf de inhoud van de website. Je maakt hiervoor gebruik van ons eigen gebouwde content managementsysteem dat zeer gebruiksvriendelijk ontworpen is. We helpen je daarnaast graag bij het kiezen en registreren van een domeinnaam. We hebben tal van instructievideo's beschikbaar om je te helpen.
De `Donatiepagina` is één van de modules die je eenvoudig zelf `aan` kunt zetten.
Stappenplan voor het activeren van een donatiepagina op jouw website van Hoogma Webdesign

 • Maak een Mollie-account aan voor de stichting of vereniging.
 • Activeer de Donatiepagina bij `Modules` in het menu van je HWCMS-website.
 • Creëer een pagina en plaats een tekst waarin je uitlegt hoe men een donatie kan doen aan jouw stichting.

Wanneer er nu een geïnteresseerde bezoeker op de donatiepagina komt kan deze direct een gift doen aan jouw stichting of vereniging, via een betaalwijze naar keuze. Er is geen tussenkomst van een derde partij, en je ziet direct in jouw Mollie-account welke bedragen er binnenkomen.

Betaalmethodes die worden ondersteund
De betaalmogelijkheden zijn divers, je kunt kiezen uit alle bekende betaalmethodes, zodat het voor zowel nationale als internationale bezoekers mogelijk is een betaling te doen. Zo ondersteunt het systeem o.a. betalingen via:

 • iDEAL
 • Creditcard
 • PayPal
 • SOFORT banking
 • Bancontact

QR-code naar donatiepagina op giftenpot mogelijk
Maakt jullie vereniging of stichting gebruik van een fysieke donatiepot of giftenbox? Dan is het goed om te weten dat je hier een QR-code bij kunt hangen, die mensen kunnen scannen waarna ze snel en veilig naar de donatiepagina op jullie wesbite worden geleid.

Hoe maak je en QR-code naar een pagina? Dat leggen we graag uit.

Ga op je pc naar de betreffende pagina, bijvoorbeeld: www.jouwdomeinnaam.nl/doneren. Klik rechtsboven op het `delen` icoon . Klik op QR-code maken, en vervolgens op download. Dat is de QR-code die je kunt printen en ophangen.

Wil je meer weten over de websites van Hoogma Webdesign of zoek je een passende website voor jouw stichting of vereniging? Wij helpen je graag! Bel, mail of stuur een WhatsAppbericht naar Hoogma Webdesign in Beerta.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Onze diensten.

Partner van:
 • SIDN .nl domeinnamen Hoogma Webdesign Beerta
 • Partner van Laposta Hoogma Webdesign Beerta
 • Partner van Mollie Hoogma Webdesign Beerta
 • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
 • Partner van ESET Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.