Donatiepagina voor stichtingen en verenigingen

Met een website van Hoogma Webdesign kun je eenvoudig donaties ontvangen voor jouw stichting of vereniging. Dit gebeurt via Mollie, een betrouwbare provider voor online betaalverkeer. Maar hoe werkt zo\'n donatiepagina nou eigenlijk?

Donatiepagina bij HWCMS-website

Met een website in HWCMS beheer je zelf de inhoud van de website. Je maakt hiervoor gebruik van ons eigen gebouwde content managementsysteem dat zeer gebruiksvriendelijk ontworpen is. We helpen je daarnaast graag bij het kiezen en registreren van een domeinnaam. We hebben tal van instructievideo\'s beschikbaar om je te helpen.
De \'Donatiepagina\' is één van de modules die je eenvoudig zelf \'aan\' kunt zetten.
Stappenplan voor het activeren van een donatiepagina op jouw website van Hoogma Webdesign

 • Maak een Mollie-account aan voor de stichting of vereniging.
 • Activeer de Donatiepagina bij \'Modules\' in het menu van je HWCMS-website.
 • Creëer een pagina en plaats een tekst waarin je uitlegt hoe men een donatie kan doen aan jouw stichting.

Wanneer er nu een geïnteresseerde bezoeker op de donatiepagina komt kan deze direct een gift doen aan jouw stichting of vereniging, via een betaalwijze naar keuze. Er is geen tussenkomst van een derde partij, en je ziet direct in jouw Mollie-account welke bedragen er binnenkomen.

Betaalmethodes die worden ondersteund
De betaalmogelijkheden zijn divers, je kunt kiezen uit alle bekende betaalmethodes, zodat het voor zowel nationale als internationale bezoekers mogelijk is een betaling te doen. Zo ondersteunt het systeem o.a. betalingen via:

 • iDEAL
 • Creditcard
 • PayPal
 • SOFORT banking
 • Bancontact

QR-code naar donatiepagina op giftenpot mogelijk
Maakt jullie vereniging of stichting gebruik van een fysieke donatiepot of giftenbox? Dan is het goed om te weten dat je hier een QR-code bij kunt hangen, die mensen kunnen scannen waarna ze snel en veilig naar de donatiepagina op jullie wesbite worden geleid.

Hoe maak je en QR-code naar een pagina? Dat leggen we graag uit.

Ga op je pc naar de betreffende pagina, bijvoorbeeld: www.jouwdomeinnaam.nl/doneren. Klik rechtsboven op het \'delen\' icoon . Klik op QR-code maken, en vervolgens op download. Dat is de QR-code die je kunt printen en ophangen.

Wil je meer weten over de websites van Hoogma Webdesign of zoek je een passende website voor jouw stichting of vereniging? Wij helpen je graag! Bel, mail of stuur een WhatsAppbericht naar Hoogma Webdesign in Beerta.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Onze diensten.

Partner van:
 • Partner van ESET Hoogma Webdesign Beerta
 • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
 • Partner van Laposta Hoogma Webdesign Beerta
 • Partner van Mollie Hoogma Webdesign Beerta
 • SIDN .nl domeinnamen Hoogma Webdesign Beerta
Aandelen kopen? Let op voor boiler-room fraude! - Hoogma Webdesign Beerta

Aandelen kopen? Let op voor boiler-room fraude!

31 mei 2023 - Heb je een mooi aanbod gekregen voor het aankopen van aandelen of financiële producten, maar twijfel je nog? Wellicht ben jij benaderd door een boiler room-fraudeur en is het jouw "gut feeling" dat... lees verder »

Probleemoplossing synchronisatiefout IMAP in Outlook op Mac (Apple) - Hoogma Webdesign Beerta

Probleemoplossing synchronisatiefout IMAP in Outlook op Mac (Apple)

18 april 2023 - Voor een klant zijn we even bezig geweest het antwoord te vinden op deze specifieke vraag: Waarom lukte het niet om te synchroniseren met behulp van IMAP in Outlook op een Mac (Apple computer)? Omdat... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.