Nagelstudio Pijnacker, Pijnacker

Nagelstudio Pijnacker, Pijnacker Hoogma Webdesign Beerta

Webshop met uitgebreide bestelinformatie en voorraadbeheer
Als uitbreiding van de beautysalon wilde de onderneemster achter Nagelstudio Pijnacker een webshop openen met allerlei producten voor (professioneel) gebruik in de nagelbranche. Daarbij kun je denken aan nagellak, gellak, builders gels, en diverse manicuregereedschappen en -benodigdheden.

Wij hebben een overzichtelijke webshop geopend die eenvoudig te beheren in is HWCMS. De webshop is volledig in de kleuren en stijl van het merk Nagelstudio Pijnacker. De webshop is nu eenvoudig te beheren en aan te vullen. In ons beheersysteem zit een geavanceerd aftelsysteem, waarbij je zelf je voorraden invoert, en waarbij er niet besteld kan worden als de voorraad 0 is.

Klanten van de webshop kunnen een account aanmaken en favorieten opslaan. De webshopmodule heeft diverse koppelingen, waaronder met Mollie, om ervoor te zorgen dat betalingen soepel en via een beveiligde verbinding verlopen.

Ben je benieuwd geworden naar Nagelstudio Pijnacker en de nieuwe webshop? Neem dan zeker eens een kijkje op deze website!

Meer informatie op: https://www.nagelstudiopijnacker.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
Wat is het verschil tussen phishing en whaling? - Hoogma Webdesign Beerta

Wat is het verschil tussen phishing en whaling?

20 maart 2023 - We bloggen wel vaker om je te waarschuwen voor de praktijken van phishers, en benoemen dan vaak ook de nieuwe technieken die zijn uitgevonden en massaal worden ingezet om jou als internetgebruiker... lees verder »

Nieuw: Donatiepagina voor stichtingen en verenigingen - Hoogma Webdesign Beerta

Nieuw: Donatiepagina voor stichtingen en verenigingen

16 februari 2023 - Als ondernemer in een dorp zoals Beerta kom je veel in contact met andere ondernemers. Je ziet elkaar niet alleen zakelijk, maar ook privé als je bijvoorbeeld een boodschap in het dorp doet of naar... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.