Nagelstudio Pijnacker, Pijnacker

Nagelstudio Pijnacker, Pijnacker Hoogma Webdesign Beerta

Webshop met uitgebreide bestelinformatie en voorraadbeheer
Als uitbreiding van de beautysalon wilde de onderneemster achter Nagelstudio Pijnacker een webshop openen met allerlei producten voor (professioneel) gebruik in de nagelbranche. Daarbij kun je denken aan nagellak, gellak, builders gels, en diverse manicuregereedschappen en -benodigdheden.

Wij hebben een overzichtelijke webshop geopend die eenvoudig te beheren in is HWCMS. De webshop is volledig in de kleuren en stijl van het merk Nagelstudio Pijnacker. De webshop is nu eenvoudig te beheren en aan te vullen. In ons beheersysteem zit een geavanceerd aftelsysteem, waarbij je zelf je voorraden invoert, en waarbij er niet besteld kan worden als de voorraad 0 is.

Klanten van de webshop kunnen een account aanmaken en favorieten opslaan. De webshopmodule heeft diverse koppelingen, waaronder met Mollie, om ervoor te zorgen dat betalingen soepel en via een beveiligde verbinding verlopen.

Ben je benieuwd geworden naar Nagelstudio Pijnacker en de nieuwe webshop? Neem dan zeker eens een kijkje op deze website!

Meer informatie op: https://www.nagelstudiopijnacker.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Voys  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
Hoogma Webdesign: Al meer dan 20 jaar een begrip! - Hoogma Webdesign Beerta

Hoogma Webdesign: Al meer dan 20 jaar een begrip!

13 mei 2024 - De tijd vliegt! Ons bedrijf in webdesign bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar. Ontdekken, creëren en pionieren in een online wereld. Daarnaast natuurlijk het contact met onze klanten, waar wij al... lees verder »

Bloggen wordt eenvoudig met deze tips! - Hoogma Webdesign Beerta

Bloggen wordt eenvoudig met deze tips!

7 mei 2024 - Houd je ervan om je kennis te delen? Wij ook! Wanneer je de trotse eigenaar of eigenaresse bent van een eigen bedrijf dan raak je vast niet uitgepraat over jouw business en vakgebied. Vergeet niet:... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.