Nagelstudio Pijnacker, Pijnacker

Nagelstudio Pijnacker, Pijnacker Hoogma Webdesign Beerta

Webshop met uitgebreide bestelinformatie en voorraadbeheer
Als uitbreiding van de beautysalon wilde de onderneemster achter Nagelstudio Pijnacker een webshop openen met allerlei producten voor (professioneel) gebruik in de nagelbranche. Daarbij kun je denken aan nagellak, gellak, builders gels, en diverse manicuregereedschappen en -benodigdheden.

Wij hebben een overzichtelijke webshop geopend die eenvoudig te beheren in is HWCMS. De webshop is volledig in de kleuren en stijl van het merk Nagelstudio Pijnacker. De webshop is nu eenvoudig te beheren en aan te vullen. In ons beheersysteem zit een geavanceerd aftelsysteem, waarbij je zelf je voorraden invoert, en waarbij er niet besteld kan worden als de voorraad 0 is.

Klanten van de webshop kunnen een account aanmaken en favorieten opslaan. De webshopmodule heeft diverse koppelingen, waaronder met Mollie, om ervoor te zorgen dat betalingen soepel en via een beveiligde verbinding verlopen.

Ben je benieuwd geworden naar Nagelstudio Pijnacker en de nieuwe webshop? Neem dan zeker eens een kijkje op deze website!

Meer informatie op: https://www.nagelstudiopijnacker.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
Telefoon: je geliefde in paniek! Of... is het een oplichter met AI-stem? - Hoogma Webdesign Beerta

Telefoon: je geliefde in paniek! Of... is het een oplichter met AI-stem?

17 augustus 2023 - Oplichting. We schreven er al vaker over. Zo kennen de meeste mensen de whatsappberichtjes van je "kind" onderhand wel. Je krijg een berichtje met "Hoi mam/pap, ik heb een nieuw nummer." Je keuvelt... lees verder »

Gratis software? Betaal niet met je privacy! - Hoogma Webdesign Beerta

Gratis software? Betaal niet met je privacy!

24 juli 2023 - "Voor niets gaat de zon op", die uitdrukking ken je vast wel. Maar het is toch juist superhandig, al die gratis tools? Zo heb je gratis antivirussoftware, chatbots met wie je hele gesprekken kunt... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.