Coachingspraktijk Marjolein, Norg

Coachingspraktijk Marjolein, Norg Hoogma Webdesign Beerta

Holistisch leefstijlcoach Marjolein Hummel van Coachingspraktijk Marjolein ~durf te ZIJN~ had de wens om een mooie, nette website in gebruik te gaan nemen. Marjolein leverde zelf een groot deel van de teksten aan, die wij op de website hebben geplaatst. Het logo en de kleuren hebben wij tevens naar wens ingesteld.

Het is een heldere website geworden, met informatie over hoe je een leefstijlcoaching kunt starten en hoe een dergelijk traject verloopt. We hebben hierbij gekozen voor sliders, passend in het thema van een coachingspraktijk. Op deze manier kunnen bezoekers navigeren tussen het aanbod en de mogelijkheid tot een online of live kennismaking.

Wil je meer weten over holistisch coachen, of ben je benieuwd naar de website van Coachingspraktijk Marjolein ~durf te ZIJN~? Klik op onderstaande button.

Meer informatie op: https://www.marjoleindurftezijn.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Voys  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
Hoogma Webdesign: Al meer dan 20 jaar een begrip! - Hoogma Webdesign Beerta

Hoogma Webdesign: Al meer dan 20 jaar een begrip!

13 mei 2024 - De tijd vliegt! Ons bedrijf in webdesign bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar. Ontdekken, creëren en pionieren in een online wereld. Daarnaast natuurlijk het contact met onze klanten, waar wij al... lees verder »

Bloggen wordt eenvoudig met deze tips! - Hoogma Webdesign Beerta

Bloggen wordt eenvoudig met deze tips!

7 mei 2024 - Houd je ervan om je kennis te delen? Wij ook! Wanneer je de trotse eigenaar of eigenaresse bent van een eigen bedrijf dan raak je vast niet uitgepraat over jouw business en vakgebied. Vergeet niet:... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.