Coachingspraktijk Marjolein, Norg

Coachingspraktijk Marjolein, Norg Hoogma Webdesign Beerta

Holistisch leefstijlcoach Marjolein Hummel van Coachingspraktijk Marjolein ~durf te ZIJN~ had de wens om een mooie, nette website in gebruik te gaan nemen. Marjolein leverde zelf een groot deel van de teksten aan, die wij op de website hebben geplaatst. Het logo en de kleuren hebben wij tevens naar wens ingesteld.

Het is een heldere website geworden, met informatie over hoe je een leefstijlcoaching kunt starten en hoe een dergelijk traject verloopt. We hebben hierbij gekozen voor sliders, passend in het thema van een coachingspraktijk. Op deze manier kunnen bezoekers navigeren tussen het aanbod en de mogelijkheid tot een online of live kennismaking.

Wil je meer weten over holistisch coachen, of ben je benieuwd naar de website van Coachingspraktijk Marjolein ~durf te ZIJN~? Klik op onderstaande button.

Meer informatie op: https://www.marjoleindurftezijn.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.