Verkoopsite 24/7 Bestellen.nl ontworpen

Verkoopsite 24/7 Bestellen.nl ontworpen

Verkoopsite 24/7 Bestellen.nl ontworpen Hoogma Webdesign Beerta
Leo Hoogma - Hoogma Webdesign Beerta

Geschreven door:
, 1 februari 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin Facebook

Bij Hoogma Webdesign zetten we jouw technische vraagstukken graag om in een bruikbare oplossing. Zo reageerden wij enthousiast toen Rotary Winschoten ons afgelopen zomer benaderde met het verzoek een verkoopsite te realiseren.

Verkopen voor een nobel doel

De ondernemers van de club wilden middels de verkoop van hun eigen 'Rotary in actie'-puzzel de stichting End Plastic Soup steunen. De opbrengt van de Rotary-puzzel komt daarom ten goede aan de ontwikkeling van een Great Bubble Barrier; een bubbelscherm tegen plastic in de zee. Een goed initiatief, dat wij bij Hoogma Webdesign graag steunen door een bestelsite te ontwerpen. En zo ontstond 247bestellen.nl.

Simpel online verkopen, zonder contract

24/7 Bestellen.nl is een nette verkoop/bestelwebsite, eenvoudig in gebruik en praktisch in het bestellen en het afhandelen van bestellingen. Met de meest recente update ontvang je als ondernemer direct bericht bij een nieuwe bestelling. Dat gaat gepaard met een 'ping'-geluid, niet te missen dus!
Zodra jij als verkoper de order in behandeling neemt, of als de bestelling onderweg is, geef je dit aan in het systeem, zodat je direct inzichtelijk hebt wat de status van de bestelling is. Ideaal voor restaurants, winkels, kleine webshops of dienstverleners.

Ben jij ook geïnteresseerd in een voordelige webshop, wil jij zelf makkelijk aangeboden producten of diensten beheren maar zit je niet te wachten op dure commissies of opstartkosten? Ontdek alle voordelen van een bestelwebsite voor een vast, lag bedrag per maand bij 24/7 Bestellen.nl en ga naar de website.

Puzzel van Rotary Winschoten een groot succes
Het doet ons deugd om te horen dat de puzzel over de hele wereld gretig aftrek vindt! Mocht je benieuwd zijn naar de 1000 stukjes tellende puzzel of naar de website 247bestellen.nl, ga dan naar Rotary Winschoten of neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.