Maatwerk factuursysteem en offertesysteem ontworpen

Maatwerk factuursysteem en offertesysteem ontworpen

Maatwerk factuursysteem en offertesysteem ontworpen Hoogma Webdesign Beerta
Leo Hoogma - Hoogma Webdesign Beerta

Geschreven door:
, 13 juli 2020

E-mail Leo Hoogma Linkedin Facebook

Voor een grondverzetsbedrijf hebben wij recent een op maat-factuursysteem, met offerte- en klantsysteem ontworpen. Zo kan de eigenaar van het bedrijf gemakkelijk achteraf inzien elke kosten hij had ingecalculeerd, en welke onkosten daadwerkelijk gemaakt zijn.

De eigenaar van het grondverzetsbedrijf kan in de productendatabase invoeren welke producten en materialen hij inkoopt, en wat de inkoop- en verkoopprijzen hiervan zijn. Ook is het mogelijk de kosten per manuur in te vullen. Bij het opstellen van een offerte in dit systeem voor een klant, is er dan gelijk inzichtelijk wat de gevraagde arbeidstijd en benodigde materialen gaan kosten.

Resultaat
Mocht de hoeveelheid daadwerkelijk gewerkte uren en gebruikte materiaalhoeveelheden afwijken van de ingecalculeerde hoeveelheid, dan wil je dat als eigenaar van een bedrijf natuurlijk weten. Met dit op maat gemaakte programma kan je gegevens gemakkelijk invoeren en vergelijken, zodat je weet of je berekening juist was, en wat je winst is, oftewel het financiële resultaat van de klus.

Opties
Dit door ons ontworpen systeem voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst, met een kwartaaloverzicht en omzettotalen. Je kunt onder andere btw en btw verlegd zelf invoeren. Indien gewenst wordt de factuur automatisch naar de klant verstuurd.

Meer weten?
Neem contact op met Hoogma Webdesign als je meer wil weten over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.