Geef clickjackers geen kans met een website van HWCMS

Geef clickjackers geen kans met een website van HWCMS

Geef clickjackers geen kans met een website van HWCMS Hoogma Webdesign Beerta

Geschreven door:
, 6 juli 2021

Hoogma Webdesign heeft een Content Management Systeem ontworpen (HWCMS) ontworpen waarmee jij zelf je website kunt onderhouden en aanpassen. De technische kant ervan regelen wij voor je. Zo hebben we een nieuwe update gerealiseerd waarmee jij clickjackers buiten de deur houdt. Hiermee bescherm je jezelf en bezoekers van jouw website tegen het klikken op onbetrouwbare of gevaarlijke links.

Wat is clickjacking?

Bij clickjacking wordt er een kopie gemaakt van jouw website, die een hacker als het ware over jouw website 'spreidt`. De knoppen waar bezoekers op klikken lijken legitiem, maar eronder zit een andere link, waardoor de klikker wordt doorgeleid naar een onbetrouwbare bestemming. Dit heeft de bezoeker zelf vaak niet door, aangezien de hacker ervoor zorgt dat de URL op die van jouw website lijkt.
Zo kunnen privacy gegevens worden ontfutseld, frauduleuze bankafschrijvingen worden gedaan, of kan er ransom ware worden geplaatst. Dat wil je toch voorkomen!

Met onze nieuwste update zijn HWCMS-websites beschermd tegen clickjacking. De webserver geeft nu een speciale code mee in elke webserver response. De browser van de bezoeker controleert vervolgens of deze speciale code aanwezig is. Als dat niet het geval is, dan laadt de browser de pagina niet.

Jouw online veiligheid in goede handen bij Hoogma Webdesign uit Beerta

Jouw online safety heeft onze prioriteit. Wij beschikken over de meest geavanceerde servers op verschillende locaties in de snelste datacentrales van Nederland. Onze servers hebben de nieuwste beveiligingssoftware geïnstalleerd en zijn uitstekend beveiligd tegen hackers en aanvallen. Ook hebben wij effectief een spamfilter beschikbaar om alle schadelijke mail te elimineren voordat het jouw eigen mailserver bereikt.

Wil je meer weten over HWCMS of heb je andere vragen? Neem contact op met Hoogma Webdesign in Beerta. Wij helpen je graag verder.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Partner van:
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.