Een beter e-mailbereik met Laposta, nu in HWCMS

Een beter e-mailbereik met Laposta, nu in HWCMS

Een beter e-mailbereik met Laposta, nu in HWCMS Hoogma Webdesign Beerta
Leo Hoogma - Hoogma Webdesign Beerta

Geschreven door:
, 1 maart 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin Facebook

Wanneer je een mooi klantenbestand hebt opgebouwd, dan wil je je klanten van tijd tot tijd ook voorzien van relevante informatie betreffende jouw bedrijf. Gelukkig is het mogelijk voor je klanten om zich in te schrijven voor jouw nieuwsbrief, middels je website.
Helaas komen e-mails, verzonden in bulk, niet zelden niet aan, of belanden ze in het e-mailpostvak ongewenst/spam. Dat is met Laposta verleden tijd.

Een beter bereik met e-mails via Laposta

Hoogma Webdesign weet als geen ander hoe belangrijk klantencontact is. Juist van onze klanten leren wij meer over hoe we onze diensten nóg verder kunnen verbeteren. En andersom willen wij ook graag, wanneer wij nieuws voor hen hebben, dit met ze delen. Daarom maken wij zelf gebruik van Laposta, en hebben we deze e-maildienst nu ook middels een API-koppeling toegevoegd aan het gebruiksvriendelijke website beheersysteem HWCMS. Zo realiseren wij ook voor jou een nog beter bereik richting jouw volgers. Maak nu alvast een gratis Laposta-account aan.

HWCMS, wat is dat ook alweer?
Wanneer je nog niet bekend bent met ons Content Management Systeem HWCMS vertellen we je daar graag wat meer over. Met een gebruiksvriendelijke CMS-website van Hoogma Webdesign houd je eenvoudig zelf een website bij, en pas je de kleuren en de indeling van de website aan aan je eigen voorkeuren, of de huisstijl van jouw bedrijf. Bang dat je 'pagina's zult laten verspringen', of je website ongewenst offline haalt, hoef je niet te zijn, dat is namelijk niet mogelijk. Zelf foto's toevoegen en bloggen was nog nooit zo eenvoudig! En is een website invullen toch niet helemaal jouw ding? Dan doen wij het graag voor je, zonder torenhoge kosten of verborgen abonnementen. Bij ons betaal je een vast laag tarief plus éénmalige setupkosten.

Neem voor meer informatie over een HWCMS-website eens vrijblijvend contact met ons op.

Laposta werkt ook voor jou

Wanneer je je klanten wilt bereiken via de mail, dan verstuur je eenvoudig mails met Laposta. Wij hebben hiervoor een koppeling aangemaakt, want ook dat doen we voor je. Met Laposta zorg je voor een betere aflevering van mails, plus voorkom je dat jouw relevante en informatieve e-mails in de spam van jouw klanten terechtkomen.

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem eens een kijkje in ons portfolio of bel met 0597-855758. Hoogma Webdesign staat voor je klaar.

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.