Altijd een veilige verbinding met VPN

Altijd een veilige verbinding met VPN

Altijd een veilige verbinding met VPN Hoogma Webdesign Beerta
Leo Hoogma - Hoogma Webdesign Beerta

Geschreven door:
, 14 september 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin Facebook

Als je veel onderweg bent ontkom je er niet aan dat je online gaat op andere plekken dan thuis. Je maakt dan vast wel eens gebruik van een openbaar netwerk. Maar dat is niet altijd veilig. Kwaadwillenden kunnen jouw gegevens via zo'n openbare verbinding op vrij eenvoudige wijze ontfutselen. Ze kunnen op die manier bijvoorbeeld elke toetsaanslag zien en opslaan, waardoor het een koud kunstje wordt jou slachtoffer te maken van cybercriminaliteit.
Is hier niets aan te doen? Ja zeker wel. Beveilig jouw verbinding via VPN. Daarmee kun je veilig internetten, thuis én uit.

Wat is een VPN?

VPN staat voor Virtual Private Network. Een VPN creëert een beveiligde verbinding tussen jouw apparaat, mobiele telefoon, laptop of ander device, en een VPN-server. Zo worden alle data versleuteld, en kunnen er geen ongewenste blikken worden geworpen op jouw data. Dus ook niet als je gebruikmaakt van de openbare wifi in de trein, de gastenverbinding in restaurant of café, een vakantiegelegenheid, zwembad, of anderszins... Niemand kan meekijken, zo surf je veilig voor werk én privé, waar je ook bent.

Wij gebruiken NordVPN

Wij maken naar tevredenheid gebruik van de VPN-dienst van NordVPN, waardoor wij te allen tijde verzekerd zijn van een veilige privéverbinding. NordVPN geeft jou als onze introducee een maand gratis om het te proberen. Maak daarvoor gebruik van deze vriend-link.

Neem contact met ons op bij vragen of als je meer wil weten over veilig internetten
Wil je meer te weten komen over een veilige verbinding via VPN, of heb je andere vragen over hoe jij jouw internetgebruik veilig houdt? Neem dan eens contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.