Vermogenbezwaar.nl

Vermogenbezwaar.nl Hoogma Webdesign Beerta

Website voor bezwaar n.a.v. uitspraak Hoge Raad
Voor Johan Kroon in Winschoten hebben wij een website mogen opzetten in HWCMS. Aanleiding hiervoor is de uitspraak van de Hoge Raad dat vermogens te zwaar zijn belast (box 3), daarom kan er bezwaar worden aangetekend. Johan Kroon Administratie is een bekende naam in Winschoten en een betrouwbaar administratiekantoor, dat is gespecialiseerd in belastingzaken. Zij kunnen je nu ook helpen met het maken van bezwaar tegen de vermogensrendementsheffing. Je vraagt dit eenvoudig aan via de nieuwe website Vermogenbezwaar.nl.

Nette website in huisstijl administratiekantoor
Omdat het een onderdeel van een bestaande onderneming betreft, hebben wij in overleg met de ondernemer gekozen voor de kleuren en huisstijl van het administratiekantoor. Zo is in één oogopslag duidelijk voor de bezoeker dat beide ondernemingen bij elkaar horen, en komt het frisse groen overal weer terug. Ben je nieuwsgierig geworden of heb je behoefte aan meer informatie? Bezoek dan zeker eens de website.

Meer informatie op: https://www.vermogenbezwaar.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.