Starlinqk

Starlinqk Hoogma Webdesign Beerta

Voor de het internationaal opererende Starlinqk hebben wij een chique website opgezet, in de kleuren goud en zwart. Starlinqk rekruteert en levert mensen voor de hospitality branche zoals koks, schoonmakers, portiers, receptionisten en klantenservicemedewerkers.

Heb jij ambitie om in het buitenland te gaan werken maar weet je niet waar je een baan kunt vinden? Starlinqk helpt jou daarbij, en koppelt werkzoekenden aan werkgevers van bedrijven in onder andere de horeca en dienstverlening. Door middel van een korte pitch-video kan jouw potentiële werkgever direct zien of jij als werkzoekende past binnen het profiel. Zo zet Starlinqk effectief en snel de juiste mensen op de juiste plaats.

Ben je benieuwd naar de website of wil je zelf aan de slag op de (internationale) markt? Bekijk dan de HWCMS-website van Starlinqk.

Meer informatie op: https://www.starlinqk.com/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
Aandelen kopen? Let op voor boiler-room fraude! - Hoogma Webdesign Beerta

Aandelen kopen? Let op voor boiler-room fraude!

31 mei 2023 - Heb je een mooi aanbod gekregen voor het aankopen van aandelen of financiële producten, maar twijfel je nog? Wellicht ben jij benaderd door een boiler room-fraudeur en is het jouw "gut feeling" dat... lees verder »

Probleemoplossing synchronisatiefout IMAP in Outlook op Mac (Apple) - Hoogma Webdesign Beerta

Probleemoplossing synchronisatiefout IMAP in Outlook op Mac (Apple)

18 april 2023 - Voor een klant zijn we even bezig geweest het antwoord te vinden op deze specifieke vraag: Waarom lukte het niet om te synchroniseren met behulp van IMAP in Outlook op een Mac (Apple computer)? Omdat... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.