Starlinqk

Starlinqk Hoogma Webdesign Beerta

Voor de het internationaal opererende Starlinqk hebben wij een chique website opgezet, in de kleuren goud en zwart. Starlinqk rekruteert en levert mensen voor de hospitality branche zoals koks, schoonmakers, portiers, receptionisten en klantenservicemedewerkers.

Heb jij ambitie om in het buitenland te gaan werken maar weet je niet waar je een baan kunt vinden? Starlinqk helpt jou daarbij, en koppelt werkzoekenden aan werkgevers van bedrijven in onder andere de horeca en dienstverlening. Door middel van een korte pitch-video kan jouw potentiële werkgever direct zien of jij als werkzoekende past binnen het profiel. Zo zet Starlinqk effectief en snel de juiste mensen op de juiste plaats.

Ben je benieuwd naar de website of wil je zelf aan de slag op de (internationale) markt? Bekijk dan de HWCMS-website van Starlinqk.

Meer informatie op: https://www.starlinqk.com/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • Voys  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
Hoogma Webdesign: Al meer dan 20 jaar een begrip! - Hoogma Webdesign Beerta

Hoogma Webdesign: Al meer dan 20 jaar een begrip!

13 mei 2024 - De tijd vliegt! Ons bedrijf in webdesign bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar. Ontdekken, creëren en pionieren in een online wereld. Daarnaast natuurlijk het contact met onze klanten, waar wij al... lees verder »

Bloggen wordt eenvoudig met deze tips! - Hoogma Webdesign Beerta

Bloggen wordt eenvoudig met deze tips!

7 mei 2024 - Houd je ervan om je kennis te delen? Wij ook! Wanneer je de trotse eigenaar of eigenaresse bent van een eigen bedrijf dan raak je vast niet uitgepraat over jouw business en vakgebied. Vergeet niet:... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.