Starlinqk

Starlinqk Hoogma Webdesign Beerta

Voor de het internationaal opererende Starlinqk hebben wij een chique website opgezet, in de kleuren goud en zwart. Starlinqk rekruteert en levert mensen voor de hospitality branche zoals koks, schoonmakers, portiers, receptionisten en klantenservicemedewerkers.

Heb jij ambitie om in het buitenland te gaan werken maar weet je niet waar je een baan kunt vinden? Starlinqk helpt jou daarbij, en koppelt werkzoekenden aan werkgevers van bedrijven in onder andere de horeca en dienstverlening. Door middel van een korte pitch-video kan jouw potentiële werkgever direct zien of jij als werkzoekende past binnen het profiel. Zo zet Starlinqk effectief en snel de juiste mensen op de juiste plaats.

Ben je benieuwd naar de website of wil je zelf aan de slag op de (internationale) markt? Bekijk dan de HWCMS-website van Starlinqk.

Meer informatie op: https://www.starlinqk.com/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Herken jij webshopfraude? Hoogma Webdesign helpt! - Hoogma Webdesign Beerta

Herken jij webshopfraude? Hoogma Webdesign helpt!

6 november 2023 - Recent werd bekend dat er veel meer oplichters actief zijn in de webshopbranche dan aanvankelijk gedacht. Ook ontwikkelen ze zich snel qua uitstraling en wordt het voor consumenten moeilijker om het... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.