Rock-On Outdoor Festival, Nieuwe Pekela

Rock-On Outdoor Festival, Nieuwe Pekela Hoogma Webdesign Beerta

Voor de organisatie van Rock-On Outdoor Festival, een tweedaags rockfestival dat plaatsvindt in Nieuwe Pekela, hebben wij met spoed een nieuwe website geleverd in HWCMS, ons eigen snelle en veilige websitebeheersysteem.

Wat doe je als je WordPress website is gehackt?

Zo snel mogelijk al je foto's, bestanden en teksten veilig stellen, en op zoek gaan naar een goede webdesigner die dit probleem kan oplossen! En dat is precies wat de organisatie van Rock-On heeft gedaan toen zij erachter kwamen dat hun website plat lag door een hackersaanval. Enige haast was geboden, want de kaartverkoop was inmiddels gestart en ook de verkoop van merchandise moest door kunnen gaan.

Op 12 een 13 juli vindt in Nieuwe Pekela, in het Boekhovenpark, het Rock-On Outdoor Festival plaats. Twee dagen lang Rock `n Roll, lekker eten en genieten van een fijne sfeer. Dit zie je allemaal terug op de nieuwe website, die gelukkig gewoon weer te vinden is op www.rock-on.nl.

De website van Rock-On Outdoor Festival bekijken?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de gloednieuwe website van Rock-On, of wil je meer weten over dit festival? Bezoek de website:

Meer informatie op: https://www.rock-on.nl/

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Portfolio.

Partner van:
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.