Een effectief extern spamfilter van Hoogma Webdesign

Een effectief extern spamfilter van Hoogma Webdesign

Een effectief extern spamfilter van Hoogma Webdesign Hoogma Webdesign Beerta
Leo Hoogma - Hoogma Webdesign Beerta

Geschreven door:
, 16 juli 2021

E-mail Leo Hoogma Linkedin Facebook

Wist je dat we onze complete hostingpakketten standaard leveren met een zeer goed spamfilter? Dit kunnen we ook leveren als losse dienst. Heb je last van veel spam? Neem dan contact met ons op.

Normaal gesproken zit een spamfilter op de server, en wordt het in jouw mailbox op de server gefilterd. Dit moet regelmatig geüpdatet worden.
Ons spamfilter is anders. Dit is een extern filter en selecteert de spam al voordat het jouw server en je mailbox bereikt. Hierdoor heb je een spamfilter in de cloud, welke altijd up to date is, met de nieuwste anti-spam definities. Eventuele schadelijke e-mail krijg je niet eens in je inbox.

Inloggen op je eigen spamfilter
Als je toch graag wil inloggen, kan je van ons een login krijgen van je eigen spamfilter. Dan kun je zelf je filters instellen en afzenders op de whitelist of op de blacklist zetten. Je kunt het spamfilter op deze manier 'trainen', en aanleren welke mail het als ongewenst moet beschouwen.

Ons spamfilter is uiterst betrouwbaar en zeer effectief, alleen de bonafide nieuwsbrieven komen nog door en er wordt zelden goede mail tegengehouden. Wil jij gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact met ons op.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.