Nieuwe API-koppeling voor KVK

Nieuwe API-koppeling voor KVK

Nieuwe API-koppeling voor KVK Hoogma Webdesign Beerta
Leo Hoogma - Hoogma Webdesign Beerta

Geschreven door:
, 15 maart 2022

E-mail Leo Hoogma Linkedin Facebook

Per 1 april (nee, dat is geen grap) gaat inzage in de Kamer van Koophandel-database anders dan we tot nu toe gewend waren. Dit heeft gevolgen voor ondernemers die gebruik maken van de API-koppeling met de KVK, zoals een aantal van onze klanten met een HWCMS-website. Vanaf die datum kun je alleen tegen betaling gegevens opvragen van bedrijven in de KVK-database. De kosten op zich zijn gering. Het zal gaan om een bedrag van ongeveer 1,6 cent per aanvraag per bedrijf.

API-koppeling met KVK-database wijzigt

Maak je gebruik van de API-link van de Kamer van Koophandel, dan zal je ervoor moeten zorgen dat je deze tijdig aanpast omdat hij anders binnenkort niet meer werkt. Wij zijn hier op dit moment druk mee bezig voor een aantal van onze klanten, zoals gebruikers van ons administratiesysteem in HWCMS, en voor Secusoft, de software voor beveiligers.

Bij de KVK vraag je eenvoudig gegevens op van andere ondernemingen, zoals informatie over de hoofdvestiging, de activiteiten die bij dit bedrijf horen en meer.

Ben jij op zoek naar een nette website of webshop met jouw eigen domeinnaam?
Wil jij weten wat deze wijziging voor jou betekent of ben je ook geïnteresseerd in een mooie CMS-website met gebruiksvriendelijk beheersysteem? Neem dan vrijblijvend contact met op met Hoogma Webdesign, wij kunnen tevens jouw gewenste domeinnaam voor je vastleggen, of een bestaande website verhuizen.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.