MailChimp nu ook beschikbaar in HWCMS

MailChimp nu ook beschikbaar in HWCMS

MailChimp nu ook beschikbaar in HWCMS Hoogma Webdesign Beerta
Leo Hoogma - Hoogma Webdesign Beerta

Geschreven door:
, 28 juni 2020

E-mail Leo Hoogma Linkedin Facebook

Met MailChimp maak je eenvoudig gebruik van een betrouwbaar mailingsysteem om je klanten op de hoogte te houden van het laatste nieuws omtrent jouw bedrijf en producten. Dankzij een nieuwe mogelijkheid die wij hebben ingevoerd in ons HWCMS-systeem is dit vanaf nu ook mogelijk voor de bezoekers van je website, mits je gebruikmaakt van HWCMS.

Aanzetten
Het enige wat je hoeft te doen is een (gratis) account aanmaken op MailChimp, en dit aan ons laten weten. Wij regelen vervolgens dat er op jouw website de optie "Meld mij aan voor de nieuwsbrief" komt te staan. Maak je nog geen gebruik van HWCMS? Lees hier wat wij voor je kunnen doen.

MailChimp
Wanneer je klanten de optie "Houd mij op de hoogte" of "Meld mij aan voor de nieuwsbrief" aanvinken, wordt hun e-mailadres toegevoegd aan de lijst met ontvangers van je nieuwsbrief en kun je hen dus heel eenvoudig en met één druk op de knop, allemaal tegelijk op de hoogte houden van het laatste nieuws rondom jouw business. De klant ontvangt dan een gepersonaliseerde e-mail, waar zijn of haar naam bovenaan staat.

Nieuwsgierig?
Ben je benieuwd naar wat MailChimp voor jou kan betekenen? Of wil je meer weten over HWCMS of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Hoogma Webdesign.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.