Maakt jouw website gebruik van een beveiligde verbinding?

Maakt jouw website gebruik van een beveiligde verbinding?

Maakt jouw website gebruik van een beveiligde verbinding? Hoogma Webdesign Beerta
Leo Hoogma - Hoogma Webdesign Beerta

Geschreven door:
, 1 juni 2020

E-mail Leo Hoogma Linkedin Facebook

Heeft jouw website een SSL-certificaat? Dan kun je dit zien aan het hangslotje, links van de adresbalk. Wanneer een website geen SSL-certificaat bevat krijgen bezoekers van Google Chrome een beveiligingswaarschuwing, bijvoorbeeld bij de invulpagina voor gegevens, te zien Vanaf oktober gaat Google deze beveiligingswaarschuwingen uitbreiden.

Krijg je nu nog enkel bij invulpagina's een waarschuwings-'i' te zien, straks staat die 'i' op alle HTTP-pagina's, dus die met een onbeveiligde verbinding. Bij invulpagina's komt er dan tevens de melding Not Secure bij te staan.

Ga ook voor veiligheid online

Google streeft naar HTTPS als standaard. Dat betekent namelijk dat een veilige verbinding tussen de website en de browser van de bezoeker gewaarborgd is. Sinds Google Chrome gebruikers waarschuwt voor onbeveiligde verbindingen is het invullen van creditcardgegevens en wachtwoorden naar eigen zeggen met 23% afgenomen.

Regel jouw beveiliging goed met Hoogma Webdesign

Is jouw website al SSL-beveiligd? Dan is dit te zien aan het hangslotje, links van de adresbalk. Je hoeft dan niets te doen. Is de verbinding nog niet HTTPS of twijfel je hieraan? Neem dan contact op met Hoogma Webdesign en voorkom dat Google jouw website als onveilig aanmerkt en je bezoekers waarschuwt. Bel ons op 0597-855758 of mail naar info@hoogmawebdesign.nl.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.