Nieuw: Kalenderfunctie in HWCMS!

Nieuw: Kalenderfunctie in HWCMS!

Nieuw: Kalenderfunctie in HWCMS! Hoogma Webdesign Beerta

Geschreven door:
, 7 maart 2022

Wij ontwikkelen graag handige functies om jouw website zoveel mogelijk af te stemmen op jouw wensen. Zo hebben we al een aantal handige modules zoals agenda, blog en portfolio, die je kunt gebruiken als je je website in HWCMS beheert. We hebben daar nu een nieuwe handige feature aan toegevoegd, namelijk de kalender. Hiermee kun je eenvoudig de beschikbaarheid van diensten of een accommodatie weergeven.

Wat is HWCMS precies?
Laten we eerst iets uitleggen over het concept van HWCMS. Wat is het precies? HWCMS is een gebruiksvriendelijk beheersysteem dat we zelf hebben ontworpen en gebouwd. De broncode is volledig zelf geschreven, wat zoekmachine-technische en grote pre is, zoekmachines zoals Google houden namelijk van originaliteit en 'schone` websites!

HWCMS is het antwoord op de vraag van ondernemers die online zichtbaar willen zijn, maar hiervoor geen budget van drie of vier nullen hebben. Met een website in HWCMS heb je:

  • Je eigen domeinnaam
  • Een gebruiksvriendelijk beheersysteem
  • Zelf de mogelijkheid om foto's en teksten aan je website toe te voegen, of een webshop te beheren

Een website is natuurlijk veel meer dan alleen de voorkant die de bezoeker ziet. Achter de schermen zorgen wij ervoor dat jouw website:

  • Veilig blijft. Wij regelen zaken als een beveiligde verbinding (SSL) en houden hackers buiten de deur
  • Responsive blijft voor een uitstekende mobiele weergave, zoals op telefoon of tablet
  • Eenvoudig te onderhouden is, wij helpen hierbij door je praktische instructievideo's met stap-voor-stap uitleg aan te bieden

HWCMS website: een kleine investering met groot resultaat

Voor een HWCMS website betaal je naast de eenmalige opstartkosten slechts een vast, laag bedrag per maand. Hiervoor zorgen wij ervoor dat je website veilig, responsive en toegankelijk blijft voor bezoekers en dat je goed gevonden wordt door zoekmachines. SEO is een van onze specialiteiten, wij helpen je graag bij het optimaliseren van jouw zoekwoorden.

Nieuw: Toon beschikbaarheid d.m.v. een kalender op je website!
Ben je de trotse bezitter van een accommodatie die gehuurd kan worden? Dan wil je graag de beschikbaarheid ervan aangeven op je website. Het scheelt als jouw bezoekers van te voren zelf kunnen zien, of en wanneer de accommodatie nog vrij is. Dat doe je nu eenvoudig via de module `Kalender` in HWCMS. Met behulp van onze nieuwste instructievideo zal het toevoegen van een kalender aan jouw website een eitje zijn!

Waarom een website van HWCMS?
Op deze pagina lees je meer over ons gebruiksvriendelijke websitebeheersysteem HWCMS. Heb je vragen of specifieke wensen? Aarzel niet en neem contact met ons op via de contactpagina of via Facebook. Wij staan je graag te woord.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Partner van:
  • Partner van Mollie  Hoogma Webdesign Beerta
  • 24/7 Bestellen Beerta Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van ESET  Hoogma Webdesign Beerta
  • SIDN .nl domeinnamen  Hoogma Webdesign Beerta
  • Partner van Laposta  Hoogma Webdesign Beerta
DKIM ingesteld voor onze klanten - Hoogma Webdesign Beerta

DKIM ingesteld voor onze klanten

16 januari 2024 - We hebben zojuist een aanpassing gedaan achter de domeinnamen van diverse klanten. Aanleiding hiervoor is dat vanaf februari de eisen voor het verzenden van e-mails een stuk strenger worden. Om... lees verder »

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap? - Hoogma Webdesign Beerta

Heb jij nagedacht over je digitale nalatenschap?

4 december 2023 - Je denkt er liever niet (te veel) over na, maar wat gebeurt er met jouw online profielen als jij onverwacht zou komen te overlijden? Is er iemand die jouw wachtwoorden heeft, of heb je iemand... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.